واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: معاون امور عمرانی استانداری سمنان : پیش بینی در پیشگیری از بحران در جبران خسارات امری ضروری است استانها > سمنان - مهدی زندیه وکیلی در نشست شورای مدیریت بحران استان گفت: پیش بینی در پیشگیری از بحران مدیرت بحران درجبران خسارات امری ضروری است که باید از امکانات و ظرفیت های استان به بهترین نحودر این خصوص استفاده کرد
به گزارش خبرگزاری خبرانلاین در نشست شورای مدیریت بحران استان که با حضور معاون عمرانی استانداری سمنان و مدیران دستگاههای اجرای عضو در سالن مدیریت بحران استانداری برگزار شد معاون امورعمرانی استانداری سمنان با بیان اینکه اعتباراتی که برای جبران خسارات تزریق می شود بسیار محدود است، افزود: باید از امکانات و ظرفیت های استان به بهترین نحو استفاده کرد.
مهدی زندیه وکیلی افزود : باید از تمامی نیروهای نظامی، نیروهای شهرداری و تمامی نیروهای دستگاه های اجرایی این استان برای مدیریت کردن بحران های موجود استفاده کرد.
وی پیش بینی در پیشگیری و مدیرت بحران را امری ضروری دانست و افزود: با توجه به اینکه پیشگیری از وقوع حوادثی مانند سیل بسیار مهم است، از اعتبارات موجود در ابتدا باید برای جبران خسارات به وجود آمده و تسهیل زندگی مردم بحران زده و بعد در جهت پیشگیری از حوادث استفاده کرد.
معاون امور عمرانی خاطرنشان کرد : این سیل مانند یک مانور برای استان سمنان بوده است و تمام نواقص و مشکلات این استان را مشخص کرده است و باید برنامه ریزی های مناسب در جهت رفع نواقص و مشکلات موجود انجام بگیرد تا در صورت وقوع بارندگی شدید و سیل دوباره همان مناطق دچار آسیب نشوند.
ایشان خواستار اعلام خسارات وارد شده طی 72 ساعت پس از وقوع حادثه شد و افزود : با اقدام سریع تر مسئولان ذیربط برای اعلام خسارات، با سرعت بیشتری می توان تامین اعتبار کرد.
مهندس زندیه وکیلی تصریح کرد : مردمی که منازل مسکونی آن ها دچار تخریب شده است می توانند وام 200 میلیون ریالی با پنج درصد بهره از بنیاد مسکن انقلاب اسلامی دریافت کنند.
وی خواستار هدایت روان آب های سطحی و ذخیره ی آن ها برای استفاده مفید از این نعمت خدایی شد و افزود: در این راستا باید بر روی موضوع آب های سطحی شهر مطالعه جامعی صورت بگیرد.
ایشان همچنین بر ایمن سازی دستگاه های خدمات رسان، تکمیل تجهیزات و توجه ویژه به راه های عشایری را تاکید نمود
مدیرکل هواشناسی استان سمنان در این نشست گفت: استان سمنان یکی از پنج استان سیل خیز در کشور است.
غلامرضا حسنی غربا افزود: در استان سمنان خشکسالی و وقوع سیلاب با هم رخ می دهد که باید از این سیلاب های صورت گرفته در جهت رفع خشکسالی استفاده کرد.
وی اظهار کرد : توسعه طرح های آبخیزداری می تواند سرعت روان آب ها را کاهش دهد و از این روان آب ها برای بخش کشاورزی و دیگر امور مورد نیاز استفاده کرد.
وی خاطرنشان کرد : بیمه یکی از مسائل مهم است که متاسفانه در بین مردم مغفول مانده است و کشاورزان با بیمه کردن خود می توانند بسیاری از خسارت های وارد شده بر آن ها را جبران کنند.
وی همچنین با اشاره به کمبود اعتبار در تمامی زمینه ها، خواستار مشارکت مردمی برای مدیریت بهینه سیلاب ها شد.
کلید واژه ها: استان سمنان -
یکشنبه 9 خرداد 1395 - 18:39:14
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]