محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831033178
شادی صدر» از خبرنگاری برای "فائزه هاشمی" تا عقدهگشایی برای دیدهشدن
واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: باید منتظر ماند و دید جریان اصلاحات و فعالان فمنیست حاضر در ایران چه واکنشی به این رفتار همکار خود و روزنامه نگار رسانههایشان نشان خواهند داد. آیا باز هم به مانند موارد مشابه گذشته در چنین اتفاقاتی سکوت اختیار کرده و خود را به "ندیدن و نشنیدن" می زنند؟!
به گزارش تراز ، روز گذشته یکی از روزنامه نگاران زن سابق و مشهور جریان اصلاحات، عکسی از خود حاوی توهین نابخشودنی به ساحت مقدس امام حسین(ع) در فیسبوک منتشر کرد که در فضای رسانه با خشم کاربران ایرانی مواجه شد.
توهین گستاخانه و وقیحانه این فرد در حالی است که براساس ماده 18 اعلامیه جهانی حقوق بشر "هیچکس حق اهانت و تعرض به دیگران بدلیل تمایز و اختلاف اندیشه را ندارد"!
آنچه در نگاه اول از انگیزه این اقدام وقیحانه به نظر می رسد این است که چنین افرادی پس از سال ها دور افتادم از جریان رسانه ای داخلی، دچار درد «دیده نشدن» و به نوعی بیماری «افسردگی» شده اند و با چنین رفتارهایی سعی دارند خود را بار دیگر در راس اخبار قرار دهند و مرهمی هر چند متعفن بر درد بی دوای خود بگذارند.
هرچند این قبیل رفتارها در کارنامه اصلاح طلبان فراری به وفور یافت می شود و بخش قابل توجهی از جامعه از رفتار این مهره سوخته، متعجب نشدند اما برای روشن شدن ماهیت تفکری که چنین چهره های متعفنی در آن متولد می شوند و در جامعه ظهور و بروز می کنند، مروری کوتاه بر سوابق و کارنامه فعالیت این فرد خواهیم کرد.
شادی صدر کیست؟
متولد 1353 از تهران؛ نام: شادی؛ شهرت: صدر. وی در دانشگاه، رشته حقوق را انتخاب کرد و موفق به دریافت دانشنامه حقوق بینالملل در سطح کارشناسی ارشد از دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران شد. در حدود 15 سالگی با ماهنامه سروش نوجوان وارد حوزه روزنامهنگاری شد و پس از آن با ماهنامه همشهری همکاری کرد. شادی صدر به کار خود به عنوان روزنامهنگار ادامه داد تا اینکه به عنوان دبیر سرویس حقوقی روزنامه زن به مدیرمسئولی فائزه هاشمی انتخاب گردید.
باز هم پای "فائزه هاشمی" در میان است!/ خط مشی روزنامه زن
روزنامه زن، روزنامهای دارای مشی فمینیستی و اصلاح طلب بود که با صاحب امتیازی و مدیرمسئولی فائزه هاشمی رفسنجانی و با سردبیری ابراهیم نبوی و سپس مسعود بهنود از ۱۷ مرداد ۱۳۷۷ تا ۱۷ فروردین ۱۳۷۸ منتشر گردید.
در اولین شماره این روزنامه آمده بود: «روزنامه بنا دارد با نگاه زنانه و برای زنان بنویسد». خبر انتشار روزنامه زن توسط خبرگزاریهای فرانسه و رویترز مخابره شد. خبرگزاری فرانس پرس مینویسد:"روزنامه زن در اولین شماره خود اذعان داشته که روزنامهای فمنیستی نیست، بلکه در پی آن است که توازنی میان موقعیت مرد و زن ایجاد کند. روزنامه زن در نظر دارد با نگاهی به مشکلات زنان، حقوق اجتماعی آنان را به آنها بشناساند و خلاء موجود را پر کند."
این روزنامه در ابتدای انتشار خود حاوی مطالب و مصاحبههایی از زنان و چهرههای اصلاحطلب همچون جمیله کدیور و معصومه ابتکار بود؛ اما با گذشت زمان و تغییر فضای سیاسی کشور و به تبع آن، تغییر موضع اصلاحطلبان نسبت به هاشمی رفسنجانی، رویکرد این روزنامه نسبت به جریان اصلاحطلبی تغییر کرد. علی مطهری نیز از منتقدان روزنامه زن روز بود.
روزنامه زن در کنار مسائل سیاسی به طرح مسائل مربوط به حقوق زنان نظیر مهریه، نفقه، ازدواج مجدد، اجتهاد زنان، حضانت و طلاق میپرداخت.
توقیف روزنامه
این روزنامه به دلیل درج اخبار سیاسی، نقد حجاب اسلامی، حمایت از فمنیسم، چاپ کاریکاتوری از داود احمدی مونس (آروین) پیرامون دیه زنان و خبری درباره فرح پهلوی توسط مسئول اداری روزنامه، ابتدا در بهمن ۱۳۷۷ به مدت دو هفته و بار دیگر در ۱۷ فروردین ۱۳۷۸ برای همیشه توقیف شد.
عیسی سحرخیز، عطاءالله مهاجرانی و فائزه هاشمی رفسنجانی در فروردین ۱۳۸۲ در رابطه با ویژه نامه روزنامه توقیف شده زن به دادگاه انقلاب اسلامی احضار شدند.
فعالیت صدر با پرچم دفاع از حقوق بشر و آزادی بیان!
شادی صدر که مدعی است بر اساس آزادی بیان عمل می کند و معتقد است که هر کسی حق دارد از عقاید و مذاهب مختلف انتقاد کند، با آنها شوخی کند یا آنها را رد کند!
صدر در کنار کار وکالت، سازمانی به اصطلاح مردم نهاد را با نام «راهی» تأسیس کرد. وی از مؤسسان وبگاههای زنان ایرانی و میدان زنان است. وی تقریبا عضو همه کمپینهایی است که به اسم دفاع از حقوق زنان تشکیل شده اما گرایش های ضد دینی و فمنیسیتی در این کمپین ها مشهود است.
وی در اقدامی دیگر در سالهای اخیر در حمایت از دو حزب تجزیهطلب دموکرات و کومله کردستان که از سالهای آغازین انقلاب، دستشان آغشته به خون پاکترین جوانان کُرد و غیرکُرد ایران است و خاطره جنایتهایشان هنوز از ذهنها پاک نشده و تصمیم داشتند همراستا با حوادث منطقه، برای به اصطلاح رهایی ملت کُرد و تشکیل کشوری مستقل با یکدیگر همکاری کنند، مسایلی را مطرح کرده و مخالفان آنها را به باد انتقاد شدید گرفته بود و مدعی شده بود که این منتقدان، رنج قومیتها را در ایران درک نمیکنند. آش به قدری شور بود که همان موقع نیز موجی بر علیه مواضع او بین اپوزوسیون داخل و خارج بهویژه از میان قومیتها، برانگیخته شد و ادعاهای حقوقی او در حمایت از فعالیتهای تجزیهطلبانه و توصیف غیرمنصفانه و غیرواقعی از وضعیت قومیتهای ایرانی، به چالش کشیده شد.
یکی دیگر از اقدامات شادی صدر و سازمانها و کمپین های تحت تکفلش، دروغ پراکنی علیه نظام جمهوری اسلامی است. یک سال پس از فتنه 88 و ادعای سراسر کذب یکی از سران فتنه مبنی بر آزار جنسی زندانیان در ایران، شادی صدر و سازمان به اصطلاح حقوق بشریاش ماموریت یافتند، این موضوع را برجسته کنند و افرادی را برای صحه گذاشتن به این موضوع سراسر کذب (که خود گویندهاش هم بعدها به خلاف واقعیت بودن آن اعتراف کرد) استخدام کنند.
سوابق دستگیری و بازداشت
شادی صدر نخستین بار در 13 اسفند 1385 در مقابل دادگاه انقلاب تهران، به همراه بیش از سی نفر از فعالان جنبش زنان ایران که در حمایت از پروین اردلان، نوشین احمدی خراسانی، سوسن طهماسبی، فریبا داوودی مهاجر و شهلا انتصاری مقابل این دادگاه تجمع کرده بودند، دستگیر شد. او وکالت شهلا انتصاری و محبوبه عباسقلی زاده را نیز بر عهده داشت.
صدر بار دوم صبح جمعه 26 تیر 1388 پیش از خطبه های نمازجمعه به امامت آقای هاشمی رفسنجانی در حاشیه برخی درگیری ها در حوالی بلوار کشاورز بازداشت شد. در پی دستگیری صدر، عفو بینالملل در حمایت از او بیانیه صادر کرد و خواستار آزادی فوری و بدون قید و شرط او شد. وی در 6 مرداد 1388 پس از یازده روز بازداشت، از زندان اوین آزاد و چند هفته بعد به صورت غیرقانونی از کشور خارج و به یک کشور اروپایی پناهنده شد.
جایزه وزارت خارجه آمریکا به "صدر" بلافاصله پس از فرار از ایران
شادی صدر چند ماه پس از فتنه 88 از کشور خارج و متعاقب آن از وزارت خارجه آمریكا جایزه شجاعت گرفت.
او پس از خروج از کشور فعالیتهای ضد ملی و دینی خود را شدت بخشید. شادی صدر مدعی است كه هر روز فكر میکند قصد برگشتن دارد اما چون در خارج از كشور مؤثرتر است، آنجا مانده است. وی در گفتوگو با B.B.C همچنین با ادعای اینكه «جنبش سبز جنبشی با رهبری زنانه است»، هم قطاران خود را تحریك میکند كه این رهبری را به دست بگیرند.
همكار متواری نشریات زنجیرهای و گروهك كانون مدافعان حقوق بشر، در گفتوگو با B.B.C درباره فرار از ایران میگوید: من وقتی از زندان آزاد شدم، قصد نداشتم به قول شما میدان مبارزه را ترك كنم؛ اما به طور قطعی فهمیدم دیگر سیستم به من اجازه فعالیت نخواهد داد. نكته دوم كه خیلی روی من تأثیر گذاشت این بود كه 5 روز بعد از آزادی من كیفرخواست دادستان مبنی بر حضور من و شیرین عبادی در كودتای مخملی خوانده شد. شب آن روز من تصویر آقای ابطحی را در دادگاه دیدم. این من را تكان داد و فكر كردم این میتواند سرنوشت من هم باشد.
وی كه در آلمان اقامت گرفته، اضافه كرد: تصمیم من برای برگشتن یك تصمیم باز است نه یك تصمیم بسته یعنی اینطور نیست كه دیگر قصد بازگشتن ندارم. اساساً من فكر میکنم كه هر روز قصد برگشتن دارم.
شادی صدر همچنین برای تهییج فمینیستها گفت: خانمی میگفت انقلاب 30 سال پیش، انقلاب مردها بود. حالا بنشینند و ساكت باشند، این انقلاب ماهاست. حرف او این بود كه ما داریم جنبش را رهبری میکنیم و مردها به اندازه كافی امتحان پس دادهاند، حالا بگذارند دست ما باشد. دیدیم كه زنها فضای خیابان را شكل میدهند و هدایت میکنند، همینها با ظاهر ساختارشكن و به دور از تعریفهای نرمال از یك زن فعال به خیابان میآیند ولی متأسفانه در سطح رهبری سیاسی جنبش حضور ندارند و این فقط در داخل ایران نیست و در خارج كشور نیز همین وضعیت دیده میشود. به گفته وی در طیف فمینیستها از افراد مذهبی نظیر اعظم طالقانی تا سكولارترین و لائیکترین افراد نظیر شهلا لاهیجی حضور دارند.
همه جوایزی که تابحال "صدر" از ضدانقلاب دریافت کرده است
شادی صدر تاکنون به دلیل مواضع ضد دینی و ملی خود جوایز متعددی را از سوی نهادهای بینالمللی وابسته به دشمنان این مرز و بوم دریافت کرده است که در ادامه به آنها اشاره میشود:
* جایزه ایدا بی ولز برای شجاعت در روزنامهنگاری در سال 1384(2004)
* جایزه حقوق بشر سال 2009 بنیاد لخ والسا، به خاطر فعالیتهای پیگیر در راستای پیشبرد آزادی بیان، موازین حقوق بشر و دموکراسی در ایران
* جایزه لاله حقوق بشر لاهه هلند (2009) به خاطر فعالیتهای حقوقی، انتشار مقالات انتقادی و همچنین کمپین مبارزه با سنگسار و فعالیت در انجمن راهی
* جایزه زنان شجاع وزارت امور خارجه آمریکا (2010) به خاطر شجاعت و رهبری در دفاع از حقوق بشر و حقوق زنان (او این جایزه را به شیوا نظرآهاری تقدیم کرد.)
جریان اصلاحات در برابر توهین به سید و سالار شهیدان هم سکوت می کند؟!
آنچه آمد، کارنامه شخصی است که به شدت علاقمند به "دیده شدن" است و این بار هتاکی به امام حسین(ع) و مقدسات شیعیان را دستمایه این عقده درونی خود قرار داده است.
حال باید منتظر ماند و دید جریان اصلاحات و فعالان فمنیست حاضر در ایران چه واکنشی به این رفتار همکار خود و روزنامه نگار رسانههایشان نشان خواهند داد. آیا باز هم به مانند موارد مشابه گذشته در چنین اتفاقاتی سکوت اختیار کرده و خود را به "ندیدن و نشنیدن" می زنند؟!
منبع: جهان نیوز
زمانبندی انتشار: 8 خرداد 1395 - 15:47
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]
صفحات پیشنهادی
"هاشمی" به عنوان رییس وزرای بهداشت کشورهای غیرمتعهد به ژنو رفت
دوشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰ ۲۲ وزیر بهداشت به عنوان رییس وزرای بهداشت کشورهای غیرمتعهد عصر دیروز و به منظور شرکت در شصت و نهمین مجمع بهداشت جهانی تهران را به مقصد ژنو ترک کرد به گزارش سرویس سلامت ایسنا و بنابر اعلام وبدا دکتر سیدحسن هاشمی را در این سفر دکتر سیاری معاون بهداشت دکواکنش خشمگین کاربران به پست جنجالی شادی صدر در توهین به امام حسین (ع) + تصاویر
واکنش خشمگین کاربران به پست جنجالی شادی صدر در توهین به امام حسین ع تصاویر پس از اهانت گستاخانۀ شادی صدر در اینستاگرام به ساحت مقدس امام حسین ع کاربران فضای مجازی ساکت ننشستند و پاسخ بیشرمی اور را دادند به گزارش خبرنگار اخبار داغ فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان دوستدارجوان:آیا هاشمی یا کروبی که قبلا ریاست مجلس را برعهده گرفتند نفر نخست تهران بودند؟ - پایگاه خبری اقتصادی صدرانی
پرسشی که در اینجا مطرح می شود این است که آیا آقایان هاشمی یا کروبی که در دوره های مختلف مجلس شورای اسلامی ریاست مجلس را برعهده گرفتند آرای شان از بقیه نامزدهای انتخاباتی بیشتر بود و نفر نخست تهران بودند این چه منطقی است که ما ادعا کنیم به واسطه آنکه آرای آیت الله جنتی در انتخابضرورت اعلام برائت و انزجار فعالان حوزه زنان از عملکرد شادی صدر
یادداشت ضرورت اعلام برائت و انزجار فعالان حوزه زنان از عملکرد شادی صدر شناسهٔ خبر 3670194 - شنبه ۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵ ۱۹ دین و اندیشه > سایر تصویری که شادی صدر از خود در شبکه های اجتماعی منتشر کرد به همراه توضیحاتی که بر آن ها گذاشته راه هر گونه توضیح و تفسیری در اسلام ستیزی ویک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا/ذوب شادی در "چشم" اماراتیها
سهشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۳ ۲۷ تیم فوتبال ذوب آهن ایران چهارشنبه در دیدار برگشت یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا به مصاف العین امارات میرود به گزارش ایسنا مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا چهارشنبه 5 خرداد ادامه مییابد و در مهمترین دیدار برای ایرانیها ذوب آهن در اصفهانانتقادهای هاشمی از ظاهرسازیهایدینی، تازهانقلابیشدهها و بیاخلاقی درباره حریمخصوصی افراد
انتقادهای هاشمی از ظاهرسازیهایدینی تازهانقلابیشدهها و بیاخلاقی درباره حریمخصوصی افراد آیتالله هاشمی رفسنجانی پیش از ظهر امروز در دو دیدار جداگانه با اعضای شورای مرکزی مجمع ایثارگران و اعضای شورای مرکزی اصلاحطلبان استان کهکیلویه و بویراحمد با تأکید بر حساسیّت منطقه ممقایسه آراء آیات جنتی، یزدی و هاشمی برای ریاست خبرگان
مقایسه آراء آیات جنتی یزدی و هاشمی برای ریاست خبرگان سیاست > احزاب و شخصیتها - پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری امروز آغاز شد افتتاحیهای که همراه با انتخاب اعضای هیات رییسه این مجلس برای دو سال پیش رو بود فاطمه استيري موضوع انتخاب رییس مجلس خبرگان پنجم از چند هفانتقاد آیتالله مکارم از دیدار فائزه هاشمی با یک بهایی: این جرم باید پیگیری شود
انتقاد آیتالله مکارم از دیدار فائزه هاشمی با یک بهایی این جرم باید پیگیری شود آیت الله مکارم شیرازی گفت در طول تاریخ حیات منفور بهائیت همواره دشمنان اسلام به عنوان یک ابزار از آنها استفاده کرده و می کنند و ممکن است این کارها مقدمه ای برای به رسمیت شناختن آنها باشد به گزارش ندستور جلسه: عکس یادگاری/"ابوترابی و باهنر شلوغتر از همه"
سهشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳ ۳۶ آخرین جلسه مجلس نهم در حالی به پایان رسید که بیشتر وقت جلسه به گرفتن عکس یادگاری توسط نمایندگان سپری شد به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا جلسه چهارصدو بیست و ششم مجلس نهم با حضور 201 نماینده و ریاست محمدحسن ابوترابی فرد از سآیات موحدی کرمانی و هاشمی شاهرودی نواب رئیس مجلس خبرگان شدند
آیات موحدی کرمانی و هاشمی شاهرودی نواب رئیس مجلس خبرگان شدند آیات موحدی کرمانی و هاشمی شاهرودی نواب رئیس مجلس خبرگان شدند به گزارش خبرنگار احزاب و تشکل های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان آیات موحدی کرمانی و هاشمی شاهرودی نواب رئیس مجلس خبرگان شدند همچنین آیت الله درینجف آب-
سیاسی
پربازدیدترینها