تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس از خدا خير بخواهد و به آنچه خدا خواسته راضى باشد، خداوند حتما براى او خير خواه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

تسمه تردمیل - روغن تردمیل

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

خرید یخچال خارجی

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1801855791




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سید حسن خمینی:منحصر دانستن دین در امور ظاهری، اشتباهی فاحش است/ محبت به مردم راه سعادت است/ معضل بیکاری جوانان را زجر می دهد


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



سید حسن خمینی:منحصر دانستن دین در امور ظاهری، اشتباهی فاحش است/ محبت به مردم راه سعادت است/ معضل بیکاری جوانان را زجر می دهد
یادگار گرامی امام با تأکید بر منحصر نبودن دین به امور شرعی و ظاهری، گفت: اینکه مردم به راحتی بتوانند کنار هم زندگی کنند، حرفشان را بزنند و در حوزه های سیاسی، اقتصادی، قضایی و... از عدالت برخوردار باشند و احجاف در حق آنها صورت نگیرد از بزرگترین شعائر دینی است.
روز نو : یادگار گرامی امام با تأکید بر منحصر نبودن دین به امور شرعی و ظاهری، گفت: اینکه مردم به راحتی بتوانند کنار هم زندگی کنند، حرفشان را بزنند و در حوزه های سیاسی، اقتصادی، قضایی و... از عدالت برخوردار باشند و احجاف در حق آنها صورت نگیرد از بزرگترین شعائر دینی است.
به گزارش روزنو، حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در دیدار اعضای هیأت رئیسه و کارکنان اتاق اصناف ایران اظهار داشت: گرافه نیست اگر بگوییم بعد از عده ای اندک از روحانیون، نخستین جمعیت و گروهی که به نهضت امام پیوستند و در مقاطعی نیز بار اصلی نهضت را بر دوش کشیدند و رنج زندان، شکنجه و شهادت را کشیدند  پیشگامان اصناف کشور بودند.
وی ویژگی ممتاز انقلاب اسلامی را عدم تعلق آن به یک دسته، طبقه و گروه خاص دانست و افزود: اساسا لازمه اسلامی بودن انقلاب همین امر بود که یک طبقه یا گروه برای منافع خود وارد مبارزه نشود.
یادگار امام با اشاره به نقش طبقه کارگر در انقلاب اکتبر روسیه و دهقانان در انقلاب چین، گفت: در انقلاب اسلامی ایران به دلیل قید دینی، هرکس پایبند به این ارزش ها بود حتی اگر به ضرر منافع شخصی اش بود وارد مبارزه شده و هزینه داد.
وی تأکید کرد: البته اسلامی بودن در امور شرعی و ظاهری خلاصه نمی شود و یکی از اشتباهات فاحش این است که فکر کنیم دین منحصر به این امور است؛ گرچه قطعا اینها از اجزاء دین هستند اما آزادی و استقلال نیز در زمره بزرگترین ارزش های دینی است؛ اینکه مردم به راحتی بتوانند کنار هم زندگی کنند، حرفشان را بزنند و در حوزه های سیاسی، اقتصادی، قضایی و... از عدالت برخوردار باشند و احجاف در حق آنها صورت نگیرد از بزرگترین شعائر دینی است.
سید حسن خمینی ادامه داد: دین هم قواعد اخلاقی، انسانی و حقوق دارد و هم اینکه مسائل ظاهری و شرعی آن هم باید مورد احترام واقع شود.
وی با بیان اینکه با توجه به شرایط دو قطبی جهان در قرن گذشته اگر کسی ادعا کند انقلاب اسلامی ایران یک انقلاب سوسیالیستی ماتریالیستی نبوده، بهترین شاهد آن پیشگامی اصناف در این نهضت است، یادآور شد: کمونیست ها بر اساس سخن لنین «خرده بورژوا» ها را مانع اصلی پیشرفت می دانستند، اما در ایران به دلیل اسلامی بودن انقلاب همین طیف که بخش کوچک تر اقتصاد کشور را تشکیل می دهند سردمدار انقلاب شدند و وقتی آنها وارد شدند جامعه دانشگاهی، کارگری و.. توانستند به توفیق برسند. لذا آنها هم از جهت تأمین نیازهای مبارزین، هم از طریق پشتوانه فکری و نیز با اعتصابات سراسری آستانه انقلاب گام بزرگی در جهت پیروزی برداشتند.
یادگار امام با بیان اینکه تنها بخش مردمی اقتصاد ایران بخش توزیع است، یادآور شد: مابقی بخش ها یا نیمه دولتی هستند یا آنقدر کوچک هستند که نمی توان آنها را متعلق به همه مردم دانست، اما تنها بخشی که از روز اول مردمی بوده و نظام عرضه و تقاضا را بر خود حاکم کرده و در سخت ترین شرایط با کمک به نیروهای انقلاب اجازه نداده است که اقتصاد ملی ضربه بخورد بخش توزیع و اصناف است.
وی این بخش را نمونه خوبی برای اداره سایر بخش های اقتصاد خواند و افزود: اصناف به دلیل ارتباط با مردم از مشکلات معیشتی آنان و معضل بیکاری که جوانان را بسیار آسیب پذیر کرده و آنان را زجر می دهد مطلع هستند.
سید حسن خمینی با تأکید بر اینکه گرچه همت دوستان در دولت ستودنی است، اما حل این معضلات نیازمند عزم ملی است، یادآور شد: یکی از بخش هایی که با کمترین هزینه می تواند کارآفرینی کند بخش اصناف است.
وی با بیان اینکه دردهای اقتصاد کشور یک شبه پدید نیامده، اما چشم انداز حل آن وجود دارد، ادامه داد: اقتصاد ما از دوران قبل بیمار بوده است؛ اما باید بدانیم تا وقتی سرمایه گذاری صورت نگیرد و اشتغال تقویت نشود رونق اقتصادی هم بر نمی گردد که تحقق این هدف لوازم خاص خود را دارد و در جهت تأمین آنها باید حرکت کنیم.
محبت به مردم راه سعادت است
یادگار امام در ادامه سخنان خود به بیان روایتی از پیامبر گرامی اسلام(ص) پرداخت و گفت: ایشان می فرمایند «رأسُ العَقلِ بَعدَ الدِّینِ التَّودُّدِ النّاسِ وَ اصطِناعِ الخَیرِ اِلی کُلِّ بَرِّ وَ فاجر» (اساس عقل بعد از دین، دوستی با مردم و امر به خیر و نیکی به هر انسان خوب و بد است)؛ چو غنچه گر چه فروبستگیست کار جهان/ تو همچو باد بهاری گره گشا می‌باش. تقدیر الهی اینگونه است که همه انسان ها خوب نیستند، گرچه کسانی که در ذات خود ناخالصی هایی دارند می تواند گام به سوی خوبی بردارند اما کار جهان در گرو همین فروبستگی هاست و باید سعی کنیم همچون باد بهاری به همه انسانهای خوب و بد نیکی کنیم.
وی افزود: یک روحانی خوش اخلاق که با مردم مودت داشته باشد نسبت به یک فرد عبوس تأثیر بسیار زیادی در جامعه می گذارد؛ پس بیاییم در زندگی فارغ از اینکه دیگران چگونه هستند خوب باشیم  و از آنان دستگیری کنیم؛ با همه خلق جهان گر چه از آن/ بیشتر گمره و کمتر به رهند، تو چنان زی که بمیری برهی/ نه چنان چون تو بمیری برهند.
سید حسن خمینی با بیان اینکه محبت به مردم راه سعادت است، یادآور شد: همانگونه که در روایات متعدد از مردم به عنوان «عیال الله» یاد شده است، بکوشیم زندگی مان را با دوستی مردم پر کنیم.
پیش از سخنان یادگار امام علی فاضلی رئیس اتاق اصناف ایران در سخنانی با اشاره به فعالیت سه میلیون بنگاه صنفی در اقتصاد کشور، به نقش پررنگ این بخش جامعه در مقاطع مختلف تاریخ ایران اشاره کرد و حضور آنها در مقطع انقلاب و دفاع مقدس را بی بدیل خواند. 
وی حمایت از ولایت و رهبری را از بزرگترین وصایای امام خواند و افزود: امروز آمده ایم که بگوییم علی رغم مشکلات و گله ها از انقلاب دفاع می کنیم.




تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن