واضح آرشیو وب فارسی:مهر: رسیدگی به مشکلات منطقه ۱۲ محور سخنان اعضای شورا:
تلاش برای سکونت در نگین تهران
شناسهٔ خبر: 3667057 - سهشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۹
جامعه > شهری
اعضای شورای اسلامی شهر تهران خواستار پیاده شدن طرح هایی شدند که سکونت را به منطقه ۱۲ بازگرداند. به گزارش خبرنگار مهر، در دویست و شصت و یکمین جلسه شورا اعضای شورا بعد از استماع گزارش دبیر دبیران شورایاری منطقه ۱۲ نکاتی را ایراد کردند. رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران گفت: امروزه منطقه ۱۲ دستخوش تغییراتی شده است که بسیاری از بنا هایی که یاد آور روزگار گذشته بوده را در معرض نابودی قرار داده است.
وی ادامه داد: منطقه ۱۲ دارای بافت میراثی است که البته آن بخش از بنا ها که ارزش میراثی داشته حفظ شده اند اما بافت این منطقه به نوعی تداعی کننده گذشته تهران است و امروزه با تغییر کاربری ها و نوسازی هایی که انجام می شود در معرض تخریب قرار دارد.
دنیا مالی پیشنها داد: با توجه به اینکه ما امروزه کمیته ویژه نما در مناطق داریم بهتر است طرح خاصی در خصوص نما و منظر مختص این منطقه حداقل به عنوان الگو در تعدادی از ساختمان ها اجرا شود تا هم هویت این منطقه از یاد نرود و هم عاملی باشد برای جذب سکونت.
وی یاد آور شد: در حال حاضر بسیاری از رواق ها و معماری های گذشته در حال از بین رفتن است و باید هر چه زودتر برای نجات این نوع معماری کاری کنیم.
رییس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران گفت: امروزه بیشتر مشکلات منطقه ۱۲ ناشی از موضوعاتی است که به این منطقه تحمیل شده است که با در نظر گرفتن این نکته باید گفت برای رفع این مشکلات نیازمند یک عزم ملی و هستیم. وی ادامه داد: باید یک همکاری بین بخشی ایجاد شود و تا زمانی که دستگاه های مسئول سهم تاثیر خود را ایفا نکنند نمی توان به رفع این مشکلات دل بست.
سروری افزود: در دوره هفتم مجلس شورای اسلامی که من نماینده بودم جلسات زیادی برای نوسازی بافت های فرسوده این منطقه و مناطق دیگر اختصاص می دادیم اما نکته جالب این بود که به واسطه وجود یک حمام قدیم که در زیر زمین قرار داشت محدوده ای وسیع و پر از تراکم جمعیت را فریز کرده بودند و اجازه نوسازی نمی دادند.
رییس کمیسیون نظارت و حقوقی گفت: نباید با اجرای طرح های بدون مطالعه موجبات فرار جمعیت از این منطقه را فراهم کرد.
سروری تصریح کرد: باید اقداماتی از قبیل آنچه شهرداری تهران در محله هرندی و شوش انجام داد گسترش یابد.
وی ابراز امیدواری کرد که در سال ۹۵ تصمیمات خوبی برای نوسازی بافت های فرسوده گرفته شود چرا که خانه های متروک امروزه محل تجمع بزه کاران و معتادان شده و امنیت اجتماعی را مختل کرده است.
سروری خاطر نشان کرد: برای آنکه عدالت برقرار شود و منطقه ۱۲ همچنان دُر گرانبهای شهر تهران باشد باید تصمیمات عاجل گرفته شود.
اقبال شاکری پرداختن به شبکه های زیر ساختی منطقه از اولویت های مهم باید باشد.
رییس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران نیز گفت : معضل و مشکلات منطقه ۱۲ فرا منطقه ای است و متاسفانه این مشکلات لایه های داخلی به لایه های پنهان منتقل شده است که منجر به پراکندگی جمعیت از این منطقه و مهاجرت به سایر نقاط شهر شده است.
شاکری در ادامه سخنان خود بر لزوم شاخص های آماری دقیق تاکید کرد و گفت: در سال ۹۵، ۱۹۶ میلیارد تومان بودجه برای منطقه ۱۲ اختصاص داده شده که می بایست این بودجه صرف کار های زیر بنایی شود.
رییس کمیته عمران افزود: یکی از مشکلاتی که در منطقه ۱۲ وجود دارد شبکه فرسوده آب و فاضلاب است که منجر به تهدید دائمی برای بافت های ارزشمند این منطقه شده است. خاک رس فراوان و عدم آب بندی مناسب سبب شده هر از گاهی نشست های زمین در این مطنقه به وقع بپیوندد. لذا پرداختن به این شبکه های زیر ساختی از مهمترین اولویت های مطنقه است.
نایب رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران گفت: به نظرم اگر می خواهیم به مشکلات منطقه ۱۲ رسیدگی کنیم در این مدت باقی مانده از عمر شورای چهارم باید دو کار اساسی کرد.
وی ادامه داد: نخست جمع آوری موتور سیکلت ها و طرح جایگزینی آنها با موتور سیکلت های برقی که اگر این کار را انجام دهیم یک یادگاری خوب از شورا به جا خواهیم گذاشت و یک کار بزرگ و ارزشمند انجام داده ایم.
دوستی افزود: موضوع دیگر تبدیل اراضی بزرگ رها شده در سطح منطقه به فضای فرهنگی است که اگر این کار صورت نگیرد دیگر فضای برای این قبیل اقدامات بایقی نمی ماند.
دوستی با اشاره به فضای روبروی مجلس شورای اسلامی گفت : اگر آنجا را فضای سبز می کردیم برای مردم خوب بود و هم برای دستگاه های دولتی، از اینرو اگر می شود کاری کرد که این فضا را اتجازه ساخت و ساز ندهیم کار ارزشمنتدی خواهد بود چرا که مردم سزاوار آن هستند.
نایب رییس شورای اسلامی شهر تهران گفت: در شورای سوم سند جامعی برای منطقه ۱۲ تنظیم شد که این سند باید اجرایی شود.
وی ادامه داد : امروزه مردم در این منطقه از مشکلات بسیاری نظیر اسیب های اجتماعی، معضلات ترافیکی و نوسازی بافت های تاریخی د ست به گریبان هستند که باید دستگاه های دیگر ورود کنند.
طلایی افزود: متاسفانه این مشکلات سبب شده سکونت از آنجا رخت بر بندد
رییس ستاد شورایایری ها همچنین گفت : تکمیل سراهای محلات در این منطقه نیز باید هر چه سریعتر انجام شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]