تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):روزه سپرى است از آفت هاى دنيا و پرده اى است از عذاب آخرت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867446795




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دنیای اقتصاد: سکه در قعر 50 روزه


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: دنیای اقتصاد: سکه در قعر 50 روزه
چهارشنبه، صورت‌جلسه نشست پیشین کمیته بازار آزاد فدرال رزرو منتشر شد که داده‌های آن مشخص کرد احتمال افزایش نرخ‌های بهره آمریکا در نشست میانه ژوئن وجود دارد.
کد خبر: ۵۹۰۹۰۷
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۰:۳۵ - 21 May 2016


چهارشنبه، صورت‌جلسه نشست پیشین کمیته بازار آزاد فدرال رزرو منتشر شد که داده‌های آن مشخص کرد احتمال افزایش نرخ‌های بهره آمریکا در نشست میانه ژوئن وجود دارد.


به گزارش دنیای اقتصاد: به این ترتیب، اونس چهارشنبه 21 دلار سقوط کرد و پنج‌شنبه به میانه کانال 1200 دلار نزدیک‌تر شد. این روند بازار داخلی سکه را نیز تحت تاثیر قرار داد. در آخرین روز کاری اردیبهشت ماه، سکه تمام 11 هزار تومان از ارزش خود را از دست داد و به قیمت یک میلیون و 13 هزار تومان رسید که کمترین قیمت آن در 50 روز گذشته بود.


روز پنج‌شنبه، سکه بیشترین کاهش قیمت روزانه از 9 اسفند 94 را تجربه کرد تا به کمترین ارزش خود از 10 فروردین 95 برسد. در آخرین روز کاری اردیبهشت، سکه 11 هزار تومان از ارزش خود را از دست داد و به قیمت یک میلیون و 13 هزار تومان رسید. این کمترین قیمت فلز گرانبهای داخلی در 50 روز گذشته بود و موجب شد که بازدهی ماهانه سکه به منفی 6/ 1 درصد برسد. نزول کانالی سکه در روز پنج‌شنبه ناشی از ورود اونس به محدوده هزار و 250 دلار تا ساعت 3 بعدازظهر آن روز بود. تنها عاملی که در ششمین روز هفته گذشته از افت بیشتر سکه جلوگیری کرد، افزایش قیمت دلار بود. روز پنج‌شنبه، شاخص ارزی با افزایش جزئی 3 تومانی به قیمت 3 هزار و 445 تومان رسید. با وجود رشد روز آخر، شاخص ارزی در اردیبهشت‌ماه بازدهی منفی 7دهم درصد را تجربه کرد.


با پایان اردیبهشت ماه، معامله‌گران ارزی در رابطه با روند قیمت دلار در خردادماه دو دیدگاه متفاوت دارند. تعداد زیادی از معامله‌گران اعتقاد دارند که دلار در سومین ماه بهار توانایی رشد قیمت بیشتر را ندارد و به روند کم‌نوسان کاهشی خود ادامه خواهد داد. این در حالی است که برخی دیگر از معامله‌گران انتظار دارند که با شروع خردادماه تقاضاهای جدیدی وارد بازار شود و قیمت را افزایشی کند. جزئیات روند قیمت دلار در اردیبهشت‌ماه و انتظارات معامله‌گران در رابطه با آینده قیمت این ارز در خردادماه را در گزارش بعدی «دنیای اقتصاد» خواهید خواند.


شروع در کانال پایین


روز پنج‌شنبه، سکه تمام بهار آزادی معاملات خود را در کانال یک میلیون و 10 هزار تومان آغاز کرد؛ این در حالی بود که سکه روز چهارشنبه در کانال یک میلیون و 20 هزار تومان قرار داشت.  در ششمین روز هفته، سکه معاملات خود را با قیمت یک میلیون و 18 هزار تومان آغاز کرد که کاهشی 6 هزار تومانی نسبت به روز چهارشنبه داشت. شروع کاهشی سکه ناشی از سقوط بهای اونس در بازارهای جهانی انتهای روز چهارشنبه و ادامه نزول آن در ساعات ابتدایی روز پنج شنبه بود. سکه روز پنج‌شنبه تحت‌تاثیر ورود اونس به محدوده هزار و 250 دلاری به افت خود ادامه داد و نهایتا ساعت 3 بعدازظهر با قیمت یک میلیون و 13 هزار تومان به کار خود خاتمه داد. این قیمت 11 هزار تومان کمتر از روز چهارشنبه بود و سکه را به کمترین قیمت در 50 روز گذشته رساند. همسو با افت قیمت سکه تمام، روز پنج‌شنبه هر گرم طلای 18 عیار نیز هزار و 270 تومان از ارزش خود را از دست داد و به بهای 103 هزار و 70 تومان رسید. برخلاف روند پرنوسان سکه، در آخرین روز اردیبهشت ماه، شاخص ارزی تغییرات قیمت چندانی را تجربه نکرد. روز پنج‌شنبه، دلار در دامنه محدود 3 هزار و 439 تومان تا 3 هزار و 446 تومان نوسان کرد. این در حالی بود که برخی فعالان انتظار داشتند سقوط بهای اونس منجر به حضور معامله‌گران سکه در بازار ارز شود، حادثه‌ای که به‌صورت بسیار جزئی اتقاق افتاد و تنها به کاهشی نشدن دلار کمک کرد. به گفته فعالان، روز پنج‌شنبه تعداد کمی از معامله‌گران آتی سکه وارد بازار ارز شدند، چراکه آنها روز چهارشنبه در موقعیت فروش قرار گرفته بودند و اثرات افت بهای اونس در روز پنج‌شنبه به زیان آنها نبود. همسو با افزایش بهای دلار در بازار آزاد، نرخ رسمی دلار در مرکز مبادلات ارزی نیز بالا رفت و با 2 ریال افزایش به قیمت 3 هزار و 37 تومان و 2 ریال رسید.



دنیای اقتصاد: سکه در قعر 50 روزه
























این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن