تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ آيينى، با نادانى رُشد نمى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816187742




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مراقبت از دندان های خردسالان


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
863122_607
والدین چه توصیه هایی باید برای مراقبت از دندان های فرزندانشان در نظر بگیرند چه نکاتی را باید در پیش بگیرند تا بتوانند مانع پوسیدگی و خرابی دندان های شیری فرزندانشان شوند والدین باید از ماه‌های ابتدایی زندگی کودک به پیشگیری از پوسیدگی دندان‌ها توجه ویژه‌ای داشته باشند. همان‌طور که به صورت یک امر واضح برای پیشگیری از فلج اطفال و بسیاری از بیماری‌های دیگر واکسن می‌زنیم و آن را جزو وظایف والدین می‌دانیم، با رعایت برخی اصول ساده می‌توانیم از مشکلات پیچیده ناشی از پوسیدگی دندان‌ها جلوگیری کنیم. ۱. از چه زمانی مسواک بزنیم؟
از زمانی که اولین دندان شیری کودک رویش می‌کند والدین باید با یک قطعه گاز مرطوب روی دندان‌ها را تمیز کنند و لثه‌های کودک را ماساژ دهند. علاوه بر گاز مرطوب می‌توان از مسواک‌های انگشتی نیز برای تمیز کردن دندان‌ها استفاده کرد. باید در نظر داشت یکی از عوامل اصلی پوسیدگی دندان کودکان تکرر شیر خوردن شبانه است زیرا شیر اطراف دندان‌ها جمع می‌شود و با توجه به کاهش جریان بزاق در خواب، محیط مناسبی برای رشد میکروب‌های پوسیدگی‌زا ایجاد می‌‌شود بنابراین پس از ۲ سالگی شیر خوردن شبانه باید متوقف شود. ۲. چه مسواکی بخریم؟
مسواک مناسب برای کودکان مسواکی است که الیاف آن نرم و سر آن کوچک باشد و شکل و اندازه دسته آن با اندازه دست کودک تناسب داشته باشد. بهتر است مسواک دارای تصاویر یا رنگی روی دسته باشد که کودک را ترغیب‌ به مسواک‌زدن کند. بسیاری از انواع مسواک‌ها توسط کارخانه سازنده برای گروه‌های سنی مختلف تقسیم‌بندی شده‌اند که هنگام خرید باید به این نکته دقت شود. مسواک کودکان باید به طور معمول هر ۳ ماه یکبار تعویض شود، گرچه برخی کودکان سر مسواک را می‌جوند و ممکن است در این شرایط مسواک زودتر مستهلک شود. ۳. چه خمیردندانی بخریم؟
خمیردندان باید برای کودکان بالای ۳ سال استفاده شود و برای کودکان زیر ۳ سال صرفا مسواک نرم و مرطوب بدون خمیردندان مناسب است. حتی اگر کودک تمایل داشته باشد از خمیردندان بزرگسالان استفاده کند نباید این اجازه به او داده شود. هر کدام از خمیردندان‌های استاندارد موجود در بازار که مخصوص کودکان ساخته شده‌اند در طعمی که با سلیقه کودک سازگار باشد، می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد. ۴. از چه زمانی نخ دندان بکشیم؟
به محض اینکه فواصل بین دندان‌ها بسته شد، حدود ۳ سالگی، باید علاوه بر مسواک زدن از نخ دندان نیز استفاده شود. برای اغلب والدین نخ دندان کشیدن کودک در موقعیت ایستاده مشکل است بنابراین توصیه می‌‌شود برای این کار کودک در موقعیت درازکشیده قرار بگیرد تا رد کردن نخ دندان از فواصل بین دندان‌ها آسان شود. می‌توان از نخ دندان‌هایی که به دسته نگهدارنده مخصوص متصل شده و در داروخانه‌ها به فروش می‌رسد، استفاده کرد. ۵. چه دهانشویه‌ای بخریم؟
اغلب دهانشویه‌های مختلفی که در بازار موجود است برای مصرف کودکان مناسب نیست و تنها دهانشویه‌ای که به صورت معمول برای کودکان استفاده می‌شود، دهانشویه فلوراید است که آن هم برای کودکان بالای ۶سال قابل‌استفاده است. ۶. چگونه فلورایدتراپی کنیم؟
فلوراید عنصری است که به طور طبیعی در بسیاری از غذاها و آب آشامیدنی وجود دارد. در دندان‌پزشکی فلوراید به اشکال مختلفی که شبیه ژل یا کف هستند، وجود دارد و مواد مذکور حاوی غلظت بالای فلوراید هستند. استفاده موضعی فلوراید در دندان‌پزشکی
با‌ توجه ‌به صلاحدید دندان‌پزشک و میزان استعداد به پوسیدگی دندان‌ها ممکن است به فواصل ۶-۳ ماه یکبار باشد و این کار علاوه بر پیشگیری از پوسیده شدن سطوح سالم دندان‌ها باعث سفت شدن نقاط «پوسیدگی اولیه» می‌شود. باید توجه داشته باشید فلورایدتراپی باید حتما توسط دندان‌پزشک و با روش خاص انجام شود و انواع فلوراید ذکرشده در منزل قابل‌استفاده نیستند. همچنین استفاده از دهانشویه فلوراید در منزل جایگزین فلورایدتراپی توسط دندان‌پزشک نیست. ۷. چگونه فیشورسیلنت کنیم؟
اولین دندان‌های آسیاب دائمی حدود ۶ سالگی رویش می‌کنند و شیارهای عمیقی دارند که به راحتی با مسواک تمیز نمی‌شوند و محل تجمع غذا و میکروب‌های پوسیدگی‌زا هستند. همچنین مینای این دندان‌ها تا ۲ سال پس از رویش دندان در حال تکامل و طی این مدت بسیار مستعد پوسیدگی است. برای پیشگیری از چنین اتفاقاتی شیارهای این دندان‌ها با موادی به نام فیشورسیلنت پر می‌شود. این مواد باعث می‌شوند مواد غذایی در سطح جونده دندان تجمع پیدا نکند. قرار دادن فیشورسیلنت بدون نیاز به بی‌حسی و کاملا بدون درد است. دندان‌پزشک باید فیشورسیلنت‌های قرار داده شده روی دندان‌ها را هر ۶ ماه یک‌بار کنترل کند.
31 اردیبهشت 1395





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 119]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن