تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833259380
«سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی» تأسیس میشود
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: «سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی» تأسیس میشود نمایندگان مجلس مصوب کردند که به منظور توسعه مشارکت مردم در آموزش و پرورش «سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی» وابسته به وزارت آموزش و پرورش تأسیس شود.
۱۳۹۵ سه شنبه ۲۸ ارديبهشت ساعت 12:27
به گزارش سرویس آموزش و پرورش پانا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (سهشنبه) پارلمان لایحه تأسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی را مورد بحث و بررسی قرار داده و با 153 رأی موافق، 5 رأی مخالف و 4 رأی ممتنع از 196 نماینده حاضر در صحن علنی، این لایحه را به تصویب رساندند.
به موجب مصوبه مجلس، به منظور توسعه مشارکت مردم در آموزش و پرورش و حمایت از سرمایهگذاری در ایجاد و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی، «سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی» وابسته به وزارت آموزش و پرورش تأسیس میشود. رئیس این سازمان، معاون وزیر است.
تبصره 1- اصلاح اساسنامه سازمان یادشده ظرف مدت سهماه پس از لازمالاجراء شدن این قانون با پیشنهاد وزارت آموزش و پرورش به تصویب هیأت وزیران میرسد.
تبصره 2- وزارت آموزش و پرورش میتواند با رعایت قوانین و مقررات مربوط در استانها و در صورت ضرورت در شهرستانها واحد سازمانی ایجاد کند.
ماده 2- مدرسه، مرکز پرورشی و مرکز آموزشی غیردولتی طبق تعاریف زیر توسط اشخاص حقیقی یا حقوقی (مؤسسات آموزشی- شرکت تعاونی آموزشی- نهادهای عمومی غیردولتی با کارکردهای فرهنگی و آموزشی) یا مشارکت آنها با دولت مطابق اهداف، ضوابط و دستورالعملهای عمومی وزارت آموزش و پرورش در داخل یا خارج از کشور تحت نظارت وزارت مذکور براساس این قانون تأسیس و اداره میشود:
الف- مدرسه: واحد آموزشی و پرورشی که آموزشهای رسمی را از دوره پیش دبستان تا پایان دوره متوسطه ارائه میکند.
تبصره- واحدهای آموزشی که بر اساس برنامههای مصوب وزارت آموزش و پرورش برای آموزش تماموقت یا بخشی از موضوعات درسی دورههای تحصیلی به صورت حضوری، نیمهحضوری و غیرحضوری و با ارائه مدرک تحصیلی فعالیت مینمایند، مشمول تعریف فوق میباشند.
ب- مرکز پرورشی: واحدی که در زمینه امور پرورشی و تربیتبدنی فعالیت میکند، از قبیل کانون فرهنگی، تربیتی و ورزشی، اردوگاه دانشآموزی و مرکز مشاوره
پ- مرکز آموزشی: واحدی که به منظور افزایش توان علمی و تخصصی و یا کسب مهارتهای فنی و حرفهای بدون ارائه مدرک تحصیلی رسمی فعالیت مینماید، از قبیل آموزشگاه علمی آزاد، آموزشگاه زبان خارجی، آموزشگاه فنی وحرفهای و کاردانش
تبصره 1- تنها مرجع صدور مجوز فعالیت آموزشگاه علمی آزاد و آموزشگاه زبان خارجی، جهت آموزش افراد زیر بیستسال و مراکز آموزش پیشدبستانی (به استناد مصوبه 422 شورای عالی انقلاب فرهنگی مورخ 16/4/77 و مصوبه جلسه 699 شورای عالی آموزش و پرورش مصوب 18/11/82)، وزارت آموزش و پرورش است. در مورد آموزشگاههای فنی و حرفهای آزاد و هر نوع مراکز فعالیت در زمینههای مهارت آموزی غیررسمی، مرجع صدور مجوز و نظارت بر آنها به استناد ماده (5) مصوبه 483 شورایعالی انقلاب فرهنگی و ماده (111) قانون کار مصوب 29/8/1369 و اصلاحات بعدی آن، صرفاً سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور میباشد.
تبصره 2- تعیین شاخصهای آموزشی و پرورشی و تدوین محتوی و نظارت بر مهدکودکها از حیث آموزشی و پرورشی با وزارت آموزش و پرورش و صدور مجوز و ارائه برنامه با سازمان بهزیستی کل کشور است. آییننامه اجرایی این تبصره ظرف مدت سهماه از تاریخ لازمالاجراء شدن این قانون توسط وزارت آموزش و پرورش و سازمان بهزیستی تهیه میشود و به تصویب هیأت وزیران میرسد.
ماده 3- به منظور سیاستگذاری، برنامهریزی، ساماندهی و نظارت بر اجرای این قانون، شورای سیاستگذاری، برنامهریزی و نظارت مرکزی و شورای نظارت استانی، شهرستانی و منطقهای جهت نظارت بر مدارس و مراکز آموزشی یا پرورشی غیردولتی تشکیل میشود.
ماده 4- ترکیب شورای سیاستگذاری، برنامهریزی و نظارت مرکزی و شورای نظارت استان بهشرح زیر میباشد:
1- شورای سیاستگذاری، برنامهریزی و نظارت مرکزی :
الف- وزیر آموزش و پرورش (رئیس شورا)
ب- معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی (نائب رئیس)
پ- مسؤول مدارس و مراکز غیردولتی سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی (دبیر شورا)
ت- یک نفر به انتخاب شورای عالی انقلاب فرهنگی
ث- مدیر کل حقوقی وزارت آموزش و پرورش
ج- دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش
چ- نماینده کمیسیون آموزش،تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی
ح- یکی از معاونان آموزشی حسب مورد
خ- معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش
د- دو نماینده از مؤسسان مدارس غیردولتی و یک نفر از مؤسسان مراکز غیردولتی به پیشنهاد شورای هماهنگی مؤسسان و تصویب شورای نظارت مرکزی
2- شورای نظارت استان:
الف- مدیرکل آموزش و پرورش (رئیس شورا)
ب- رئیس اداره مشارکتهای مردمی (نائب رئیس)
پ- کارشناس مسئول مدارس غیردولتی (دبیر شورا)
ت- رئیس اداره حقوقی
ث- یکی از معاونان آموزشی
ج- معاون پرورشی
چ- دو نماینده از مؤسسان غیردولتی و نماینده مراکز غیردولتی به انتخاب شورای هماهنگی مؤسسان
ح- یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به انتخاب مجمع نمایندگان (ناظر)
تبصره 1- جلسات شورای سیاستگذاری، برنامهریزی و نظارت مرکزی با حضور حداقل دوسوم اعضای شورا رسمیت مییابد و تصمیمات آن با اکثریت آراء حاضران، معتبر است.
تبصره 2- در صورتی که شورای هماهنگی مؤسسان کشوری تشکیل نشده باشد وزیر آموزش و پرورش ، نمایندگان مذکور در جزء (چ) بند (2) این ماده را معرفی میکند.
ماده 5- وظایف و اختیارات شورای سیاستگذاری، برنامهریزی و نظارت مرکزی عبارت است از:
الف- تهیه و تصویب دستورالعملهای مورد نیاز جهت اجرای این قانون در چهارچوب سیاستها و مقررات وزارت آموزش و پرورش
ب- تأیید صلاحیت متقاضیان تأسیس مدرسه یا مرکز غیردولتی پس از استعلام از مراجع قانونی ذیربط
پ- صدور مجوز تأسیس مدرسه یا مرکز غیردولتی در داخل و خارج از کشور
ت- نظارت بر عملکرد مدارس و مراکز غیردولتی در داخل و خارج از کشور و شوراهای نظارت استان، شهرستان و منطقه
ث- تهیه و تدوین «الگوی تعیین شهریه» مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی
ج- تجدیدنظر در آراء و تصمیمات شوراهای نظارت استان طبق این قانون
چ- تهیه و تصویب دستورالعمل نحوه تشکیل شورای هماهنگی مؤسسان مدارس و مراکز غیردولتی
ح- ارائه گزارش سالانه ارزیابی عملکرد این مدارس به کمیسیون آموزش،تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی
خ- طراحی و راه اندازی سامانه ثبت شکایات و تخلفات از عملکرد مدارس و مراکز مربوطه به منظور حسن اجراء
تبصره 1- شورای سیاستگذاری، برنامهریزی و نظارت مرکزی میتواند در صورت ضرورت کارگروههای تخصصی و فنی را با حضور کارشناسان متخصص، صاحبنظران مجرب و مؤسسان مدارس و مراکز غیردولتی تشکیل دهد. احکام اعضای کارگروهها توسط رئیس سازمان صادر میشود.
تبصره 2- کلیه مصوبات شورای سیاستگذاری، برنامهریزی و نظارت مرکزی پس از تأیید وزیر آموزش و پرورش قابل اجراء است.
تبصره 3- شورای سیاستگذاری، برنامهریزی و نظارت مرکزی موظف است دستورالعمل نظارت بر عملکرد آموزشی و پرورشی مدارس و مراکز غیردولتی داخل و خارج کشور را ظرف مدت ششماه پس از لازمالاجراء شدن این قانون تهیه و تصویب نماید.
تبصره 4- شورای سیاستگذاری، برنامهریزی و نظارت مرکزی میتواند بخشی از وظایف و اختیارات خود را به شورای نظارت استان، شهرستان و منطقه تفویض نماید.
ماده 6- شورای نظارت در استانها به ریاست مدیر کل آموزش و پرورش استان و در سطح شهرستانها و مناطق به ریاست مدیر آموزش و پرورش تشکیل میشود. در صورت اعتراض متقاضیان به تصمیمات این شوراها موضوع به شورای بالاتر ارجاع میگردد.
تبصره- اعضای شورای نظارت شهرستان ، منطقه و ناحیه متناظر ترکیب اعضای شورای نظارت استانی میباشد.
ماده 7- احکام اعضای شورای سیاستگذاری، برنامهریزی و نظارت مرکزی و رئیس شورای نظارت استان توسط وزیر آموزش و پرورش و احکام سایر اعضای شورای نظارت استان و شوراهای شهرستان و منطقه توسط رئیس سازمان صادر میشود. اعضای حقیقی شوراهای نظارت به مدت چهار سال انتخاب میشوند و انتخاب مجدد آنان بلامانع است.
ماده 8- متقاضیان تأسیس مدرسه یا مرکز آموزشی و پرورشی غیردولتی باید واجد شرایط زیر باشند:
الف- تابعیت جمهوری اسلامی ایران
ب- اعتقاد و التزام عملی به مبانی و احکام اسلام و برخورداری از حسن شهرت
پ- التزام عملی به قانون اساسی و ولایت فقیه
ت- نداشتن وابستگی به رژیم گذشته یا گروههای منحرف و غیرقانونی
ث- نداشتن پیشینه کیفری مؤثر
ج - حداقل مدرک کارشناسی و یا معادل آن
چ- حداقل سی سال سن
ح - تأهل برای مردان
تبصره 1- در صورتی که مؤسس یا مؤسسان، شخص یا اشخاص حقوقی باشند فرد یا افرادی که بهعنوان نماینده ایشان معرفی میشوند باید دارای شرایط مندرج در این ماده باشند.
تبصره ۲- اقلیتهای دینی شناختهشده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران باید معتقد و ملتزم به مبانی و احکام دین خود و برخوردار از حسن شهرت باشند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]
صفحات پیشنهادی
معاون توسعه مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی مدارس خبر داد ساخت 2 هزار مدرسه در کشور
معاون توسعه مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی مدارس خبر دادساخت 2 هزار مدرسه در کشور معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی مدارس از ساخت دو هزار مدرسه با 12 هزار کلاس درس جدید در سال جاری خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از املش سیدباقر مسلمی ظهر امروز در مراسسند توسعه مشارکتهای مردمی استان مرکزی تدوین می شود
دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۷ ۳۵ مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری استان مرکزی گفت سند توسعه مشارکتهای مردمی استان مرکزی با کمک خانه سازمانهای مردم نهاد این استان در حال تدوین است به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطقه مرکزی- غلامرضا فتحآبادی در آیانجمن اولیا و مربیان از سازمان مدارس غیردولتی مُنفک شد
با دستور وزیر آموزشوپرورش انجمن اولیا و مربیان از سازمان مدارس غیردولتی مُنفک شد مشاور وزیر و مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش گفت با دستور وزیر آموزشوپرورش انجمن اولیا و مربیان از زیر مجموعه سازمان مدارس غیردولتی مُنفک شد ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۱ ارديبهشت ساعت 15 48انتصاب رئیس جدید اداره مشارکت های مردمی و مدارس غیردولتی آموزش و پرورش
انتصاب رئیس جدید اداره مشارکت های مردمی و مدارس غیردولتی آموزش و پرورش باحکم مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی رئیس اداره مشارکت های مردمی و مدارس غیردولتی آموزش و پرورش استان منصوب شد ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۸ ارديبهشت ساعت 08 30 به گزارش خبرنگار پانا از خراسان رضوی سیدجواد حسینیبا مشاوره سازمان یونیدو و برای توسعه گردشگری سازمان مدیریت و بازاریابی مقصد در استان سمنان ایجاد میشود
با مشاوره سازمان یونیدو و برای توسعه گردشگریسازمان مدیریت و بازاریابی مقصد در استان سمنان ایجاد میشود نماینده یونیدو و مدیر اجرایی طرح تکاپو در استان سمنان گفت سازمان مدیریت و بازاریابی مقصد دی ام اُ در راستای توسعه گردشگری و در قالب طرح تکاپو در این استان به زودی ایجاد میشورئیس سازمان داوطلبان هلال احمر در گفتوگو با فارس خبر داد راهاندازی مراکز مشاوره در پایگاههای امدادی سراسر ک
رئیس سازمان داوطلبان هلال احمر در گفتوگو با فارس خبر دادراهاندازی مراکز مشاوره در پایگاههای امدادی سراسر کشور رئیس سازمان داوطلبان هلال احمر از راهاندازی مراکز مشاوره در پایگاههای امدادی استانهای کشور خبر داد فرحناز رافع در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس به جلسه مشترکهماندیشی انجمن فیلمبرداران با معاونت توسعه فناوری سازمان سینمایی
هماندیشی انجمن فیلمبرداران با معاونت توسعه فناوری سازمان سینمایی شناسهٔ خبر 3619649 - یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵ ۰۲ هنر > سینمای ایران نخستین نشست معاونت توسعه فناوری و مطالعات سازمان سينمايی با صنوف فنی و تخصصی سينمای ايران در هفته جاری برگزار شد به گزارش خبرگزاری مهر د12 درصد دانش آموزان یزد در مدارس غیردولتی درس می خوانند
مدیرکل آموزش و پرورش یزد 12 درصد دانش آموزان یزد در مدارس غیردولتی درس می خوانند مدیر کل آموزش و پرورش استان یزد در دومین جلسه شورای آموزش و پرورش یزد در سال جاری ضمن تجلیل از معلمان نمونه استان به بیان گزارش جامع عملکرد آموزش و پرورش استان پرداخت ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۳ ارديبهشت سا«الف»تا«ی»برنامههای توسعهای کرمان در گفتوگو با رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان
دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰ ۲۶ رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان با اشاره به آنکه با تحقق نرخ هشت و نیم درصدی اقتصادی در برنامه ششم توسعه 30 درصد سطح معیشت در استان ارتقا پیدا خواهد کرد گفت با توجه به آنکه ما میراثگذاران نسل آینده هستیم باید در برنامه توسعه ششم بکتاب و کتابخوانی باید تبدیل به فرهنگ شود/ توسعه کتابخوانی نیازمند توسعه مراکز عرضه آن است
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران ایبنا نشست خبری حسین نوش آبادی سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز 15 اردیبهشت 1395 در غرفه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی واقع در جنب سالن ملل بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با حضور جمعی از خبرنگاران برگزار شد حسین نوش آبادی-
گوناگون
پربازدیدترینها