تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):پيامبر خدا هنگام نشستن، بيشتر رو به قبله مى نشست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827026818




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تساوي و توازن ميان مديريت ارتباطات و توسعه همه‌جانبه


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: تساوي و توازن ميان مديريت ارتباطات و توسعه همه‌جانبه
حميدرضا عسگري در روزنامه آفرینش نوشت: مسئله برقراري ارتباط آسان تر با ديگران، همواره ذهن بشر را به خود مشغول داشته است. سعي انسان از آغاز بر اين بوده است که وسيله اي براي انتقال سريع پيام خود پيدا کند. اين انگيزه باعث شده تا دنياي ارتباطات، فراز و نشيب هاي فراواني را طي کند و در هر دوره از تاريخ، ابزار خاصي در اين زمينه اختراع شود و مورد استفاده قرار گيرد.

عصر حاضر را نيزمي توان عصر ارتباطات ماهواره اي و اينترنتي دانست؛ چرا که امروزه ماهواره و اينترنت بزرگ ترين و عمده ترين نقش را در بين وسائل ارتباطي بر عهده دارند. امروزه آن قدر اينترنت در زندگي بشر راه پيدا کرده است که گويي زندگي بدون آن در زمينه هاي اقتصادي و سياسي و اجتماعي دچار اختلال شده و نوعي احساس واپسگرايي در افكار عمومي جامعه نمود پيدا مي كند و در مظاهر مختلف زندگي عملا مشكلاتي به وجود مي‌آيد.

امروز حيطه ارتباطات به ابزار اصلي حكومت‌ها براي نيل به اهداف مختلف تبديل شده است. تسهيل همگرايي سياسي درعرصه داخلي وبين المللي، توسعه شهر نشيني، ارتقاي سطح سواد و آموزش، افزايش مناسبات و مبادلات فرهنگي، اجتماعي، اقتصادي و علمي، توانايي تغيير تصورات منفي درميان جوامع ديگر و گسترش صلح وامنيت جهاني و منطقه اي، و ازهمه مهمتر كمك به گسترش آزادي و احترام به حقوق انساني، چرا كه جوهر آزادي و عدالت خواهي، بسط اطلاعات و ارتباطات و تسهيل آن براي جوامع است.

تمام اين موارد تنها بخش كوچكي از خاصيت‌ها و مزاياي ارتباطات بود كه متاسفانه دركشورما هنوز به طور شايسته مورد توجه قرار نگرفته و بعضاً با كم لطفي‌هايي مواجه شده است. براين امر واقفيم كه استفاده ناصحيح از هر وسيله و ابزاري مي‌تواند براي انسان مخرب باشد. همينطور مقوله ارتباطات نيز از اين قاعد مستثني نيست، ودرصورت استفاده غلط از آن آسيب‌هايي براي فرد و جامعه به همراه خواهد داشت.

اما اين امر دليلي براي نفي كلي محاسن استفاده از اينترنت، ماهواره و ديگروسايل ارتباطي نيست. البته ضروريست تا محدوديت‌هاي منطقي براي جلوگيري از آسيب‌هاي احتمالي درنظر گرفته شود، اما اين امر بايد با مطالعه و بررسي روش هاي اجتماعي و فرهنگي مورد اجرا قرار گيرد.

عرصه ارتباطات به هيچ وجهي قابل حذف و پذيراي برخوردهاي سلبي نيست. چون محدوديت با اصل ارتباطات درتناقض است. تنها راه مديريت فرهنگ ارتباطات، ورود به ميدان رقابت دراين عرصه مي باشد. به عبارتي باعلم به اينكه برخي شبكه ها و برنامه‌هاي ماهواره اي، يا استفاده از اينترنت، براي سلامت جامعه مضر باشد، بازهم نمي‌توان با اقدامات سلبي مانع از استفاده كاربران شد. بلكه بايد ضمن گسترش فرهنگ آموزش استفاده صحيح، درراستاي تامين نيازهاي سياسي،فرهنگي،اجتماعي و اقتصادي جامعه برآمد، تامانع از گرايش به سمت آفت‌هاي ارتباطات شد.

اگر امروز برخي اقشار جامعه به سمت ماهواره گرايش پيدا مي‌كنند و دليل آن را استفاده از برنامه‌هاي سرگرم كننده آن عنوان مي كنند، به اين خاطر است كه ما دراين عرصه نتوانستيم به طور كافي براي جامعه برنامه‌هاي سرگرمي تهيه كنيم.

اما متاسفانه درزمينه اينترنت جايگاه مناسبي دردهكده جهاني نداريم و به گونه‌اي خود رامحدود نيز كرده‌ايم. به عنوان مثال قطعي و اختلالات مداوم در دسترسي كاربران به شبكه‌هاي اينترنتي، كاهش و نوسان شديد درسرعت، عدم رسيدگي به شكايات و مشخص نبودن حقوق مصرف كنندگان از جمله ضعف‌هايي است كه مادرعرصه اينترنت با آن مواجه هستيم.

بايد توجه داشته باشيم كه درجهان امروز مفهوم توسعه با مفهوم ارتباطات پيوندي جداناپذير پيدا كرده اند.ضروريست تا با برنامه ريزي صحيح ضمن پيشرفت دراين زمينه، راهكار منطقي تري براي جلوگيري از محدودسازي‌ها دردهكده ارتباطات بيابيم.

منبع: روزنامه آفرینش


تاریخ انتشار: ۰۷:۱۵ - ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - 16 May 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 122]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن