تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس كاغذى را كه روى آن بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم نوشته شده است از روى زمين برد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820588418




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دلایل بوی بد دهان را بشناسید


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: دلایل بوی بد دهان را بشناسید
کد خبر: ۵۸۹۰۷۰
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۳ - 14 May 2016


متخصص طب سنتی گفت: بوی بد دهان می‌تواند علل مختلفی از جمله عفونت لثه و دندان‌ها، سینوزیت، فساد محتوای معده، تجمع اخلاط نامناسب در معده و همچنین بازگشت اسید معده به مری داشته باشد.

به گزارش فارس، محمدجواد اسلامی پور گفت: بوی بد دهان می‌تواند علل مختلفی از جمله عفونت لثه و دندان‌ها، سینوزیت، فساد محتوای معده، تجمع اخلاط نامناسب در معده، رفلکس معده به مری داشته باشد.

وی درباره روش‌های برطرف کردن بوی بد دهان گفت: اگر این بوی بد دهان مربوط به دهان و سینوس‌ها باشد علاوه بر انجام درمان‌های مناسب، اقدامات پیشگیری و درمان مؤثر نیز لازم است.

اسلامی پور ادامه داد: مخلوط سرکه و عسل برای برطرف کردن بوی بد دهان بسیار مؤثر است. برای این کار لازم است که این مخلوط را هفته‌ای یک الی 2 بار با انگشت بر روی دندان‌ها و لثه بمالید؛ این کار باعث سفید شدن دندان و همچنین به پاک‌سازی لثه‌ها کمک می‌کند.

این متخصص طب سنتی افزود: مالیدن مخلوط عسل و نمک مانع بروز زخم‌های دهانی و آفت می‌شود و دندان‌ها را سفید و محکم نگه می‌دارد.

وی با اشاره به تجمع اخلاط نامناسب در معده و ایجاد بوی بد دهان گفت: اگر اخلاط صفراوی باشد، علامت آن تلخی و بی‌اشتهایی است که شربت آب‌لیموی تازه، شربت زرشک طبیعی، سرکه‌انگبین، مصرف آبغوره و سماق، آلو، انار و به، در رژیم غذایی و پرهیز از غذاهای پرچرب و شیرین در برطرف کردن آن بسیار مؤثر است.

اسلامی پور گفت: اما این بوی بد به علت تجمع بلغم باشد، علامت آن سنگینی معده (دیرهضم شدن غذا) وعدم تشنگی و بوی بد دهان است که با غذا خوردن و شستن دهان برطرف نمی‌شود.

وی افزود: مصرف آب و عسل، مربای زنجبیل و خوراک بارهنگ نیز از روش‌های برطرف کردن این بلغم‌ها است. همچنین پرهیز از خوردن غذاهای چرب و سنگین و خمیری (آش رشته، ماکارونی، الویه  و ...) و مصرف نکردن آب و نوشیدنی‌های سرد از نیم ساعت قبل از غذا تا یک ساعت پس از غذا نیز از عوامل تأثیرگذار در کاهش و کنترل این بلفم ها است.

وی در پایان گفت: ریفلاکس نیز از علل بد بویی دهان است که با خوردن خاکشیر و آب جوش در یک ساعت قبل از غذا و همچنین مصرف هویج پخته با روغن‌زیتون نیز در از بین بردن این حالت تأثیرگذار است. همچنین نخوابیدن تا یک ساعت پس از غذا و سیگار نکشیدن و مصرف نکردن نوشابه‌های گازدار نیز ریفلاکس را از بین خواهد برد.






















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 129]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن