تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص): اى مردم! جز اين نيست كه خداست و شيطان، حق است و باطل، هدايت است و ضلالت، رشد ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1848140070




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برخورد با اوتیسم: ذهن‌های زیبای بربادرفته...


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
برخورد با اوتیسم: ذهن‌های زیبای بربادرفته...




اوتیسم یک اختلال مغزی است که با مهارت‌های اجتماعی ضعیف مرتبط است. اوتیسم علائم زیادی دارد؛ از رفتار وسواسی گرفته تا حساسیت بالا به صدا، نور یا دیگر محرک‌های حسی، که شدت آنها می‌تواند خفیف باشد یا زندگی فرد را مختل کند.





وب سایت اکونومیست - ترجمه الهام شیرمحمدی: در سال 1970 در آمریکا شیوع اوتیسم یک در 14 هزار کودک بود. برآورد کنونی یک در 68 یا یک در 42 در میان پسران است. ارقام مشابه و بالا را در دیگر کشورهای ثروتمند نیز شاهد هستیم. در یک پژوهش در کره جنوبی دریافتند شیوع اوتیسم یک در 38 است.

اوتیسم یک اختلال مغزی است که با مهارت‌های اجتماعی ضعیف مرتبط است. اوتیسم علائم زیادی دارد؛ از رفتار وسواسی گرفته تا حساسیت بالا به صدا، نور یا دیگر محرک‌های حسی، که شدت آنها می‌تواند خفیف باشد یا زندگی فرد را مختل کند. دامنه پیامدهای آن نیز گسترده است. از یک‌سو، اوتیسم در یک دانشمند کامپیوتر ممکن است به ندرت تشخیص داده شود؛ و از سوی دیگر، یک‌چهارم کودکان مبتلا به اوتیسم صحبت نمی‌کنند.

اوتیسم، اختلالی است که در آن فرد حتی نمی‌تواند کار‌های ساده را انجام دهد. به جز یک مورد، توانایی بسیاری از مبتلایان به اوتیسم دارد هدر می‌رود. اگرچه حدود نیمی از مبتلایان به اوتیسم دارای هوش متوسط یا بالاتر هستند، اما عملکرد آنها در مدرسه و محل کار کمتر از حدی است که باید باشد. در فرانسه، تقریباً 90 درصد کودکان مبتلا به اوتیسم به مدرسه ابتدایی می‌روند اما تنها یک درصد آنها تحصیل خود را تا دبیرستان ادامه می‌دهند.


برخورد با اوتیسم: ذهن‌های زیبای بربادرفته...



 آمار در آمریکا که به سختی تلاش می‌کند دانش‌آموزان مبتلا به اوتیسم را وارد مجموعه دانش‌آموزان کند نشان می‌دهد کمتر از نیمی از آنها از دبیرستان فارغ‌التحصیل می‌شوند. در بریتانیا، تنها 12 درصد بزرگسالان مبتلا به اوتیسم با عملکرد بالاتر به صورت تمام‌وقت کار می‌کنند. سازمان ملل متحد برآورد می‌کند 80 درصد مبتلایان به اوتیسم در سطح جهان جزو نیروی کار نیستند.

این ارقام نشان‌دهنده تلفات غم‌انگیز انسانی است، چرا که میلیون‌ها نفر بیکار و جدای از دنیای کار زندگی می‌کنند. والدین و خواهران و برادران دوستدار آنها در تلاش‌اند که یاد بگیرند چگونه به آنها کمک کنند. اوتیسم هزینه‌های اقتصادی سنگینی را تحمیل می‌کند، رشد اقتصادی را کاهش و آمار معلولان را افزایش می‌دهد. در پژوهشی در آمریکا مشخص شد این هزینه‌ها می‌تواند تا دو درصد GDP برسد. خوشبختانه، همیشه این‌گونه نیست. شواهد مخصوصاً در اقتصادهای پیشرفته نشان می‌دهد کارهای بسیار زیادی از غربالگری زودهنگام تا کمک بیشتر به یافتن شغل وجود دارد که می‌تواند زندگی تعداد زیادی از مبتلایان به اوتیسم را دگرگون کند.

تکه‌های پازل

غربالگری زودهنگام ضرورت دارد. هیچ‌گونه آزمایشی برای تشخیص قطعی اوتیسم وجود ندارد. اوتیسم را تنها می‌توان با زیر نظر گرفتن رفتار کودک تشخیص داد. بیشتر نوزادان با نگاه‌ کردن به لبخند‌ زدن، بغل‌ کردن، غذا خوردن و مشاجره والدین خود چیزها را می‌آموزند؛ کودکان مبتلا به اوتیسم اغلب به اشیای بی‌جان خیره می‌شوند یا با اسباب‌بازی‌های خود به شیوه‌ای کاملاً تکرارشونده بازی می‌کنند.

تکیه بر تشخیص از طریق مشاهده آمار مربوط به اوتیسم را غیرقابل اعتماد می‌کند: یک دلیل افزایش شیوع این اختلال در دهه‌های اخیر این است که پزشکان روش تشخیص آن را تغییر داده‌اند. با وجود این تردید اندکی وجود دارد که تشخیص زودهنگام و دخالت بتواند به پیشرفت بهتر مغز کودکان مبتلا به اوتیسم کمک کند. اگر والدین یک پرسشنامه مفصل درباره کارهایی که کودکشان می‌تواند و نمی‌تواند انجام دهد پر کنند، پزشکان معمولاً می‌توانند علائم را در سن دوسالگی تشخیص دهند.

گفتاردرمانی و مداخله درمانی می‌تواند به کودکان نوپای مبتلا به اوتیسم کمک کند تا در سنی که مغز در شکل‌پذیرترین حالت خود قرار دارد بر یادگیری و تعامل فائق آیند. در پژوهشی که در سال 2013 در ایالت واشنگتن انجام شد دریافتند اگر چنین آموزش زودهنگام و پرهزینه‌ای صورت گیرد در مدت هشت سال بعدی با کاستن از نیاز به کمک در مدرسه هزینه‌ها جبران می‌شود. افسوس که میانگین سن تشخیص در این دنیای ثروتمند سه سال و نیم است.


برخورد با اوتیسم: ذهن‌های زیبای بربادرفته...



هدف دوم باید فراهم کردن مدرسه‌ای برای کودکان اوتیست متناسب با شرایط آنها باشد. بحثی درباره زمان و چگونگی قرار دادن کودکان مبتلا به اوتیسم در کلاس‌های عادی شروع شده است. شواهد موجود عکس قوانین جامع را نشان می‌دهد. برخی از این کودکان زمانی که با دیگر کودکان باشند و مورد پشتیبانی قرار گیرند عملکرد بهتری دارند. برخی نیاز به آموزش جداگانه چه به خاطر خودشان و چه به دلیل مختل ‌کردن کلاس دارند.

دیگر کودکان مبتلا به اوتیسم ترکیبی از هر دو حالت هستند. میزان ادغام آنها در میان کودکان سالم هرچه که باشد، آموزش موثر آنها نیازمند تامین بودجه، هم برای تربیت کارشناس و هم معلمان عادی است. در پژوهشی 60 درصد معلمان بریتانیا گفتند احساس می‌کنند برای آموزش به کودکان مبتلا به اوتیسم آمادگی ندارند.

از ژن‌ها تا نشانه‌ها

به حداکثر رساندن نتایج این سرمایه‌گذاری در آموزش به معنای تضمین این است که بزرگسالان مبتلا به اوتیسم کار پیدا می‌کنند. البته تمام این افراد نمی‌توانند شغل خود را نگه دارند. اما آنهایی که قابلیت بالا دارند تحلیلگرانی توانا هستند. آنها می‌توانند الگوها یا اشتباهات داده‌ها را که از چشم بیشتر افراد غیر اوتیست دور می‌ماند تشخیص دهند که این امر آنها را به کارمندانی ارزشمند برای شرکت‌های نرم‌افزاری تبدیل می‌کند.

حتی افراد مبتلا به اوتیسم با توانایی کمتر اغلب ظرفیت چشمگیری در تمرکز و دیدن جزییات دارند که آنها را به کارگرانی کارآمد تبدیل می‌کند. تمایل آنها به انجام کارهای تکراری و دوست ‌نداشتن تغییر از آنها افرادی وفادار نیز می‌سازد. آنها می‌توانند در شغل‌هایی که به دقت و تکرار نیاز دارد مانند به‌روزرسانی پایگاه داده، چیدن قفسه، طبقه‌بندی کتابخانه یا تعمیر خودروهای خراب موفق شوند. شرکت‌هایی که می‌خواهند کارگر استخدام کنند مانند شرکت زنجیره‌ای دارویی Walgreen’s آنها را به اندازه دیگر کارگران کارآمد می‌داند.

تعداد زیادی از شرکت‌های دیگر نیز می‌توانند از استخدام افراد مبتلا به اوتیسم بهره‌مند شوند. آژانس‌هایی که متخصص استخدام چنین افرادی هستند تاکید می‌کنند که حتی اگر مصاحبه شغلی بد پیش رود (مثلاً نداشتن تماس چشمی، دریافت تحت‌اللفظی پرسش‌ها)، اما ممکن است آنها هنوز هم کارگران خوبی باشند.

کارفرمایان برای استخدام این افراد باید به جای مصاحبه آزمون مهارت‌های مربوطه را انجام دهند مانند آزمون پر کردن برای مشاغل مربوط به پر کردن، آزمون‌های کدگذاری برای مشاغل مربوط به کدگذاری و... پس از استخدام یک فرد مبتلا به اوتیسم، با ایجاد شرایط کوچک می‌توان به کارفرما کمک کرد تا بهترین نتیجه را از کار کردن آن فرد بگیرد: مثلاً با فراهم کردن محیط کاری آرام و دستورالعمل‌های روشن که به جای آنکه شفاهی داده شوند به صورت متنی یا تصویری ارائه شوند (آموزش مدیران برای دادن دستورالعمل‌های روشن به دلایل دیگری نیز یک ایده خوب است).


برخورد با اوتیسم: ذهن‌های زیبای بربادرفته...



آخرین عنصر یک برنامه کار جاه‌طلبانه در زمینه افراد مبتلا به اوتیسم سرمایه‌گذاری در تحقیق است. شناخت پزشکی این اختلال از سال 1949 پیشرفت کرده است یعنی زمانی که یک متخصص کودک که برای نخستین بار اوتیسم را تشخیص داده بود مادران این کودکان را به دلیل راندن کودکان‌شان از خود مادرانی سنگدل و نامهربان خوانده بود. امروزه دانشمندان اطمینان دارند که ژن‌ها نیز مانند عوامل محیطی در بروز اوتیسم نقش دارند. اما هنوز پرسش‌های بسیاری درباره منشأ و پیشرفت اوتیسم بدون پاسخ باقی مانده است. میزان بودجه عمومی که صرف مطالعه بر روی اوتیسم می‌شود بسیار کم است.

 دولت بریتانیا سالانه مبلغ ناچیز چهار میلیون پوند (6 /5 میلیون دلار) هزینه می‌کند. آمریکا حدود 200 میلیون دلار در سال برای مطالعه روی اوتیسم صرف می‌کند که در حدود هزینه‌های مراقبت از 100 فرد مبتلا به اوتیسم شدید برای تمام عمر است. چنین مبالغی تحت‌الشعاع هزینه فرصت داشتن آن همه افرادی قرار می‌گیرد که به‌طور بالقوه مولد اما به دیگران وابسته‌اند. ذهن افراد مبتلا به اوتیسم، چه زیبا باشد چه نباشد، نباید بر باد رود.






تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 134]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن