واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: شناسایی ۱۸ نوع اختلال جنسی در افراد
مدیر عامل انجمن حمایت از بیماران مبتلا به اختلال هویت جنسی ایران گفت: انجمن حمایت از بیماران مبتلا به اختلال هویت جنسی از سال ۸۶ فعالیت خود را شروع کرده است و به افرادی که در هویت جنس خودشان که آیا مذکر است یامونث، اختلال دارد خدمات ارائه می کند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، محمدعلی طاهرخانی افزود: Trans به منعی گذر و Sexual به معنی جنس هست که واژه transsexual به معنی گذر از جنسیت تعبیر می شود و منظور از آن این است که فرد در تشخیص رفتار جنسی متناسب با فیزیک بدنی خود اختلال دارد و مثلا فردی از کودکی در خانواده دختر شناخته شده و تربیت می شود ولی فرد در تعریف خودشناسی، خود را پسر تصور کرده و رفتار پسرانه را همخوان و هماهنگ تر از رفتار دخترانه با خود می سنجد.
وی ادامه داد: به عبارتی فرد از لحاظ ساختار بدنی دختر است و خانواده و اطرافیان بر پایه کالبد بیرونی از وی انتظارات دخترانه دارند که وی در تشخیص کالبد بیرونی خود پسر بودن را ترجیح می دهد این مسئله به عنوان اختلال در تشخیص هویت جنسی شناخته می شود یعنی بین کالبد درونی و بیرونی فرد تعارض وجود دارد و فرد رفتار متناسب با کالبد بیرونی را نمی پذیرد و رفتار متناقض را بروز می دهد که به تبع پاسخ صحیحی را از خانواده و جامعه در این رابطه دریافت نمی کند.
طاهرخانی افزود: فرد می گوید مرد هستم دیگران قبول ندارند و دیگران ابراز می کنند شما زن هستید فرد قبول ندارد در این مسئله هویت دچار اختلال شده است و فرد با یک تضاد زندگی می کند و افراد برای هماهنگی و همخوانی کالبد درونی و بیرونی و همچنین رفتار، تغییر جنسیت با عمل جراحی را صورت می دهند تا با ایجاد انطباق بین فیزیک و کالبد درونی در جامعه با توجه به نقش نهادینه شده در وجود خود به ایفای نقش بپردازند. وی افزود: بنابر فتوای امام (ره) که "روح را نمی توان منطبق بر جسم کرد ولی جسم را می توان منطبق بر روح تغییر داد" پس انسان زمانی با راحتی و آرامش در جامعه زندگی می کند که جسم و روحش بایکدیگر منطبق باشد.
مدیر عامل انجمن حمایت از بیماران مبتلا به اختلال هویت جنسی ایران تاکید کرد: در برخی خانواده های بی اطلاع و همچنین فرهیخته رفتار صحیحی در برخورد با این مسئله صورت گرفته و فرد در اجتماع پذیرفته می شود ولی برخی خانواده ها نا آگاه و بی اطلاع با فرد بیمار مقابله می کنند که بعضی اوقات موجب صدمه، آسیب و آزار بر فرد بیمار قبل و بعد از عمل جراحی می شوند. وی گفت: اینگونه برخورد، مسائل و مشکلات فرد مبتلا را تشدید می کند، ولی بایستی عنوان کرد که در یک برایند کلان در سطح عمومی جامعه به دلیل عدم شناخت، آگاهی و فرهنگسازی و حتی آگاهی از بیماری بودن این مسئله رفتار مناسب و درستی با فرد بیمار صورت نمی گیرد.
این فعال اجتماعی افزود: با اطلاع رسانی باید اطلاعات و دانش افراد را در مورد این بیماری افزایش داد که بستر فرهنگسازی را آماده کند تا شرایط زیستی با توجه به دانش و علم برای فرد بیمار در جامعه ایجاد شود.
سه شنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]