واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: مدیر عامل شرکت بازرگانی گاز ایران با تشریح برنامه های جدید افزایش صادرات گازمایع ایران، اعلام کرد: با راه اندازی فازهای جدید صادرات LPG ایران به ۵۰۰۰ تن افزایش مییابد.
به گزارش تراز ،محمدعلی براتی امروز در همایش صنعت گاز مایع درباره آخرین وضعیت تولید و صادرات گاز مایع ایران، گفت: تولید گاز مایع ایران تا سال ٢٠١٨ میلادی شاهد افزایش ۱۰۰ درصدی خواهد بود و افزایش تولید از مسیر پایانه های موجود امکان صادرات به بازارهای جهانی را دارد.
مدیر عامل شرکت بازرگانی گاز ایران با اعلام اینکه در صورت ادامه افزایش تولید، ساخت پایانههای جدید صادرات گاز مایع یکی از برنامههای توسعه ای صنعت نفت و گاز کشور خواهد شد، تصریح کرد: هم اکنون حجم تولید جهانی گاز مایع از سال ٢٠١٠ تا سال ٢٠١٦ میلادی افزایشی ٧٠ درصدی را تجربه می کند.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه در شرایط فعلی حدود ٤٠ درصد از گاز مایع جهان توسط پالایشگاههای نفت، ٣٥ درصد در پالایشگاههای گاز و بقیه از محل گازهای همراه تولید و عرضه میشود، اظهار داشت: در حال حاضر حجم تولید و صادرات گاز مایع تولیدی در مجتمع گاز پارس جنوبی به مرز ٣ هزار تن رسیده که پیش بینی میشود با راه اندازی کامل پالایشگاه ستاره خلیج فارس، ٧٠٠ هزار تن به ظرفیت تولید گاز مایع ایران اضافه می شود.
براتی با بیان اینکه هم اکنون افزایش و بهبود کیفیت ال پی جی تولید ایران یکی از برنامه های در دست اجرا است، تبیین کرد: بر این اساس ارتقای کیفیت و استاندارد گاز مایع تولیدی به بالاترین سطح جهانی و کاهش میزان گوگرد موجود در آن از دیگر سیاستهای محوری صنعت گاز مایع در کشور است.
مدیرعامل شرکت بازرگانی گاز ایران با یادآوری اینکه با بهبود کیفیت امکان افزایش و توسعه بازارهای صادرات گاز مایع ایران وجود دارد، تاکید کرد: هم اکنون خاورمیانه یکی از بازارهای صادرات گاز مایع کشور است.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: ظرفیت صادرات گاز مایع ایران با بهره برداری از فازهای جدید پارس جنوبی به سالانه پنج میلیون تن افزایش می یابد.
علی حسینی عضو هیات مدیره شرکت بازرگانی صنایع پتروشیمی هم در این گردهمایی با بیان اینکه ایران تا سال ٢٠٢٠ میلادی، ٤٠ درصد از صادرات گاز مایع خاورمیانه را به خود اختصاص خواهد داد، گفت: با ورود فازهای جدید پارس جنوبی و برنامه ریزی برای کاهش مصرف داخل، ظرفیت صادرات گاز مایع ایران افزایش مییابد.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه از سال ٢٠١٥ تا سال ٢٠٢٠ میلادی شاهد افزایش ١٩ درصدی صادرات گاز مایع خواهیم بود، تاکید کرد: از این رو با افزایش ۴ درصدی تولید و کاهش ۴ درصدی مصرف داخل می توانیم سهم قابل توجهی را در بازار جهانی این محصول به خود اختصاص دهیم.
به گفته حسینی، تا سال ٢٠١٨ میلادی شاهد ورود فازهای جدید پارس جنوبی و اجرای طرحهای توسعهای در این منطقه خواهیم بود و این برنامه در افزایش تولید گاز مایع ایران تاثیرگذار است.
منبع: مهر
زمانبندی انتشار: 21 ارديبهشت 1395 - 14:16
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]