واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون دانشجویی دانشگاه آزاد خبر داد؛ ایجاد رشتههای چند نظمی با محوریت ادبیات فارسی در دانشگاه آزاد معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی به انجام فعالیت های آموزشی در سطح اساتید و نیز فعالیت های تشویقی همانند انتخاب چهره خادم زبان فارسی در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و افزود: ایجاد رشته های چند نظمی با محوریت زبان و ادبیات فارسی در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی است.
۱۳۹۵ دوشنبه ۲۰ ارديبهشت ساعت 12:33
به گزارش خبرگزاری پانا، طه هاشمی در جلسه دیدار دکتر غلامعلی حداد عادل رئیس بنیاد سعدی با دکتر میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان این مطلب، ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های این معاونت در حوزه زبان ادبیات فارسی به ویژه پس از انعقاد تفاهم نامه با بنیاد سعدی گفت: سند راهبردی حفظ و توسعه زبان فارسی توسط معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی تهیه و ابلاغ شده همچنین کمیسیون زبان و ادبیات فارسی زیر مجموعه شورای راهبردی فرهنگی در استان ها تاسیس شد. طه هاشمی با اشاره به اینکه از حدود یک هزار و 600 استاد ادبیات فارسی حدود 970 استاد ،عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی هستند، گفت: اعزام اساتید زبان و ادبیات فارسی در خارج از کشوردر دست پیگیری و آماده اجرایی شدن است و کانون های فرهنگی و هنری در زمینه ادبیات فارسی نیز مورد تشویق قرار می گیرد. در این دیدار که معاونین اداری مالی، بین الملل، آموزشی و پژوهشی بنیاد سعدی دکتر حداد عادل را همراهی می کردند گزارشی از نحوه اجرای تفاهمنامه منعقده بین دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد سعدی و راهکارهای توسعه آن مطرح شد. حداد عادل در این جلسه با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در این تفاهمنامه پیش قدم بود و بازدید ما از دانشگاه واجب بود، گفت: در میان مسئولان بلند پایه کشور توجه دکتر میرزاده به زبان فاسی باعث دلگرمی است و این توجه و علاقه دکتر میرزاده برای ما مغتنم است. وی افزود: اهتمام دکتر میرزاده و همکاران وی به حفظ زبان فارسی سرمایه ای است که باید از آن استفاده شود. میرزاده نیز در این جلسه خاطر نشان کرد: در کشور ما تفاهم نامه های زیادی امضا می شود لکن مهم این است که به سمت عملی شدن آنها پیش برویم. وی با اشاره به وجود عبارت اقدام و عمل در عنوان سال " اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل"، گفت: فرمایش مقام معظم رهبری ناظر بر این است که طرح ها و برنامه های مسئولان روی کاغذ نماند و عملی و اجرایی شود. میرزاده با بیان اینکه زبان فارسی سرمایه، ریشه و هویت ماست گفت: در راستای این تفاهم نامه به عنوان یکی از نیروهای نظام شخصا تفاهم نامه را پیگیری می کنم. توسعه آموزش زبان و ادبیات فارسی با استفاده از دفاتر و شعب بین الملل دانشگاه آزاد
وی با اشاره به توسعه دفاتر و شعب بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی و ایجاد شبکه مجازی این دانشگاه، گفت: یکی از ماموریت های دفاتر بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی توسعه زبان و ادبیات فارسی، تاریخ ایران و اسلام و هنر ایرانی و اسلامی است. وی با اشاره به خدمات دکتر حداد عادل به به فرهنگ و ادب ایران بویژه توسعه و حفظ و گسترش زبان فارسی، حضور ایشان در بنیاد سعدی را فرصتی برای کشور دانست. در ادامه جلسه معاونین بنیاد سعدی و مدیر کل بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس واحد مجازی دانشگاه آزاد اسلامی نیز به بیان نقطه نظرات و راهکارهای عملی برای توسعه آموزش زبان و ادبیات فارسی پرداختند. در این جلسه مقرر شد با همکاری شبکه بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی و نیز معاونت آموزش و پژوهش بنیاد سعدی و معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی آموزش مجازی زبان فارسی بصورت عمومی با طرح درس و محتوای ارائه شده توسط بنیاد سعدی و امکانات واحد مجازی دانشگاه آزاد اسلامی انجام شود. همچنین مقرر شد اساتید دانشگاه آزاد اسلامی از طرف بنیاد سعدی برای تدریس زبان وادبیات فارسی به کشورهای خارجی اعزام شوند. در این جلسه مقرر شد بنیاد سعدی برای دوره های زبان آموزی خود بتواند از ظرفیت های دانشگاه آزاد اسلامی استفاده کند.همچنین مقرر شد دوره های پسا دکتری برای اساتید دارای مدرک Ph.D در دانشگاه آزاد اسلامی مطابق سر فصل های مصوب برگزار شود. در این جلسه ضمن اینکه مقرر شد جلساتی ماهانه در سطح معاونین دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد سعدی برگزار شود اقدام اجرایی برای ایجاد دوره های آموزشی منتهی به مدرک برای ایرانیان مقیم خارج در قالب شبکه الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی نیزبه تصویب رسید. به پیشنهاد مدیر کل بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به تحصیل 5000 نفر دانشجوی غیر ایرانی در دانشگاه آزاد اسلامی مقرر شد بنیاد سعدی در برگزاری دوره های آموزشی زبان فارسی با دانشگاه آزاد اسامی همکاری کند. انجام پژهشهای مشترک دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد سعدی و انتشار نشریه علمی برای فارسی زبانان مقیم خارج از دیگر مطالبی بود که در جلسه مطرح و مقرر شد کارگروه مربوط بررسی و اقدام لازم را معمول دارند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]