واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
آیت الله جوادی آملی:باسفارش نمی شود اقتصاد مقاومتی را عملی کرد/اگر رهبر و مردم کنار هم نباشند با مشکل رو به رو می شویم/مردم ستون دین هستند
محمدرضا عارف منتخب مردم تهران در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی ظهر امروز با حضور در بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء، ضمن اقامه نماز به امامت آیت الله العظمی جوادی آملی ، با معظم له دیدار و گفت و گو کرد
روز نو : محمدرضا عارف منتخب مردم تهران در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی ظهر امروز با حضور در بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء، ضمن اقامه نماز به امامت آیت الله العظمی جوادی آملی ، با معظم له دیدار و گفت و گو کرد
به گزارش روزنو حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در این دیدار با قدردانی از حضور گسترده مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی، به بیان سه نکته مهم در خصوص جایگاه مردم، وظیفه مسئولین و اهمیت جایگاه رهبری اشاره کردند و اظهار داشتند: در اینجا سه نکته اصلی و با اهمیت وجود دارد که شامل سهم مردم، وظایف نهادهای مسئول و جایگاه رهبری می شود.
معظم له در بیان نقش مردم و جایگاه آنها اظهار داشتند:
مسأله اصلی در وهله اول شناخت هویت مردم است، برای شناخت مردم باید بدانیم که مردم را تنها مردم آفرین می شناسد، لذا باید بررسی کنیم که خداوند درباره مردم چه می گوید.
آیت الله العظمی جوادی آملی به کلام امیرالمومنین علیه السلام درباره جایگاه مردم اشاره کردند و بیان داشتند: حضرت علی علیه السلام که رهبری سیاسی امت را بر عهده داشت به خوبی بیان می کند که حضور مردم در صحنه سیاست چگونه است و خطاب به مالک می فرماید « مردم ستون سیاست هستند.»
معظم له دلیل اصلی حضور مردم در صحنه های گوناگون را الهی بودن نظام اسلامی دانستند و اذعان داشتند: اینکه مردم در صحنه اخیرانتخابات حاضر بوده و مشارکت نمودند حرف درستی است! اما چه کسی مردم را به صحنه آورده و در صحنه نگه می دارد؟! باید بدانیم وقتی نظام الهی شد و مردم آن را قبول کردند در هر عرصه ای به میدان خواهند آمد.
ایشان مردم کشور را شایسته تقدیر دانستند و بیان داشتند: کسانی که حرف علی علیه السلام و پیامبر گرامی اسلام را گوش دادند، با وجود همه مشکلاتی که داشتند به میدان آمده و در انتخابات شرکت کردند. لذا مسئولین هم باید متوجه باشند که سخن گفتن از اینکه مردم حق دارند و بزرگوارند، تنها حرفی عاطفی است، اما حرف اصلی که باید بدانند همان کلام امیرالمومنین در نهج البلاغه است که می فرماید: مردم ستون دین هستند.
حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی با انتقاد از برخی منیّت ها در جامعه ابراز داشتند: جایی که سخن از من و ما به میان می آید بی شک آبروی انسان در خطر می افتد. دین آمده که بگوید شما مانند فرشته هستید و باید بدانید که مرگ پایان کار نیست و بلکه از پوست به در آمدن است، این شما هستید که مرگ را می میرانید، شما موجودی ابدی هستید.
معظم له در ادامه به موضوع مهم اقتصاد مقاومتی اشاره کردند و اظهار داشتند:
در قرآن کریم فقیر، گدا نیست، بلکه فقیر ملتی است که جیبش خالی و ستون فقرات او شکسته است. در بخش هایی از قرآن کریم آمده است که «ملتی که جیبش و کیفش خالی است، چاپلوس است» با توجه به کلام قرآن کریم، نمی شود با سفارش، اقتصاد مقاومتی را عملی کرد، باید دانست که قیام یک ملت به داشتن اقتصاد صحیح است.
حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی قاچاق و واردات بی رویه کالاهای غیر ضروری به کشور را از آفات اقتصاد کشور عنوان کردند و ابراز داشتند:
وقتی کشور با انبوهی از کالاهای وارداتی مواجه است نمی توان سخن از تولید ملی و اشتغال به میان آورد؛ اگر جلوی ورود کالای قاچاق گرفته شود، اشتغال ایجاد شده و بیکاری از جامعه رخت بر خواهد بست.
معظم له با بیان اینکه کشور ما، کشوری غنی و برخوردار از نعمات و مواهب الهی است، اظهار داشتند: با وجود این همه منابع غنی در داخل کشور، واردات برخی کالاها که در کشور امکان تولید آن وجود دارد، دلیلی جزء سوء مدیریت و در برخی موارد بی غیرتی ندارد.
آیت الله العظمی جوادی آملی با تبیین معنای غیرت در فرهنگ اسلامی اذعان داشتند: در فرهنگ قرآنی غیرت را سه عنصر معرفت، هویت و غیر زدایی تشکیل می دهند؛ غیرزدایی به این معنا است که اجازه ندهیم بیگانه به حریم ما نفوذ کند و خودمان هم در کار دیگران تجسس نکنیم. بیگانه را در حریم خود راه دادن و وارد حریم غیر شدن با غیرت سازگار نیست.
آیت الله العظمی جوادی آملی در فراز دیگری از سخنان خود به اهمیت جایگاه رهبری در هدایت جامعه اشاره کردند و بیان داشتند:
اگر رهبر جامعه، علی بن ابیطالب هم باشد وقتی مردم در کنار او نباشند شکست قطعی است. بنابراین اینچنین نیست که کشور با معجزه اداره شود، بلکه نیازمند رهبری خوب است. اگر مسئولین و مردم کنار هم نباشند و اتحاد میان خود را حفظ نکنند شکست قطعی است.
ایشان ادامه دادند: دشمنان آن روز مروانیان و امویان بودند که با دشمنان امروز که صهیونیست و استکبار جهانی هستند خیلی تفاوت دارند. دشمنان امروز حریص تر و رذل تر هستند، اما وقتی همه چیز را به خداوند واگذار کردیم او خود می فرماید کارها را برای شما آسان می کنم.
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۳:۱۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]