تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):صله رحم، اعمال را پاكيزه، اموال را بسيار، بلا را برطرف و حساب (قيامت) را آسان مى‏...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805367368




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

محبوب‌ترین نرم‌افزارهای تروریست‌ها کدامند؟


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
محبوب‌ترین نرم‌افزارهای تروریست‌ها کدامند؟
محبوب‌ترین نرم‌افزارهای تروریست‌ها کدامند؟ تمامی این برنامه‌ها از قابلیت رمزنگاری برخوردارند كه پیام‌های متنی را به كد‌هایی بی سر و ته تبدیل می‌كنند. از این رو ردیابی و تحت نظر داشتن این برنامه‌ها برای دولت‌ها به شدت دشوار و گاه غیرممكن می‌شود.


به گزارش فرهنگ نیوز، اپلیكیشن موبایلی رایگان تلگرام، برنامه‌ای ناشناس و رمزگذاری شده،‌ یكی از محبوب‌ترین ابزارهای مورد استفاده از تروریست‌ها است به اندازه‌ای كه ۳۴ درصد از آنها به گفته شركت امنیت سایبری ترند میكرو از تلگرام برای برقراری ارتباط با یكدیگر استفاده می‌كنند.
 
محققان در این پژوهش بر انجمن‌‌های اینترنتی تروریست‌ها نظارت كرده و اطلاعات تماس ۲۳۰۱ نفر از كاربران این انجمن را ثبت و دسته‌بندی كردند. این پژوهش جدید تاییدی بر نتایج پژوهش دیگری است كه پیش از این نشان داده بود تروریست‌ها از تلگرام برای رد و بدل كردن پیام‌های محرمانه استفاده می‌كنند. تلگرام ساخته كارآفرین جوان روسی كه مدافع آزادی و حریم خصوصی است ساخته شده‌است.
 
از دیگر اپلیكیشن‌های رایگان محبوب در میان تروریست‌ها می‌توان به سیگنال، واتس‌اپ و Wickr اشاره كرد كه هریك از آنها مورد استفاده ۱۵ درصد از تروریست‌ها هستند. به گفته محققان محبوبیت واتس‌اپ پس از انتشار گزارشی كه نشان می‌داد نیروهای امنیتی با تحت نظر گرفتن این اپلیكیشن ۱۶ نفر را در رابطه با حملات تروریستی دستگیر كرده‌اند، كاهش پیدا كرده‌است.
 
تعداد كمی از شبه‌نظامیان تندرو نیز از برنامه‌های كمتر شناخته شده ارتباطاتی مانند Surespot و Threema استفاده می‌كنند. تمامی این برنامه‌ها از قابلیت رمزنگاری برخوردارند كه پیام‌های متنی را به كد‌هایی بی سر و ته تبدیل می‌كنند. از این رو ردیابی و تحت نظر داشتن این برنامه‌ها برای دولت‌ها به شدت دشوار و گاه غیرممكن می‌شود.
 
درحقیقت متخصصان امنیتی می‌گوید ردیابی نیروهای داعش دشوارتر از همیشه شده‌است. جیمز كومی مدیر FBI نسبت به این موضوع هشدار داده‌است، اما از سویی دیگر با محدود كردن رمزنگاری ارتباطات می‌تواند تمامی فعالیت‌های روزانه كاربران، از داد و ستد‌های تجاری گرفته تا زیرساختارها را در معرض خطر هجوم هكرها و تروریست‌ها قرار دهد.
 
پس از اپلیكیشن‌ها نوبت به ایمیل می‌رسد. جی‌میل خدمات ایمیل استاندارد مورد استفاده ۳۴ درصد از تروریست‌ها است. این به آن معنی است كه تروریست‌ها به سادگی جذب محبوب‌ترین سرویس ایمیل در جهان شده‌اند كه بیش از یك میلیارد كاربر دارد. اما در جی‌میل نهایتا می‌توان نام واقعی را پنهان كرد و مقامات امنیتی می‌توانند موقعیت جغرافیایی كاربران این سرویس را با درخواست از گوگل دریافت كنند.
 
سرویس‌های ایمیل نامشخص و مبهم مانند Mail۲Tor و SIGAINT در رتبه‌های دوم و سوم محبوبیت قرار دارند و هریك ۲۰ درصد از تروریست‌ها را به خود جذب كرده‌اند. ردیابی این ایمیل‌ها معمولا برای مقامات دشوار است، زیرا این سرویس‌ها معمولا در قلمروی از اینترنت ارائه می‌شوند كه به شكلی گسترده ناشناخته است و Tor نام دارد.
 
Tor سیستمی است كه سیگنال‌های اینترنت در اطراف جهان را رمزگذاری كرده و بازمی‌تاباند. این سیستم امكان دور زدن سانسور در حین نت‌گردی را فراهم آورده و موقعیت حقیقی رایانه كاربر را پنهان می‌كند. در مورد این دو سرویس ایمیل،‌ Tor هویت كاربران این دو ایمیل را نیز مخفی می‌كند.
 
شواهدی وجود دارند كه نشان می‌دهند FBI توانسته كاربران Tor را هك كند تا موقعیت حقیقی آنها را بیابد،‌اما این رویكرد چندان رایج و كاربردی نیست. پژوهش شركت ترندمیكرو همچنین به تجهیزات و ابزاری پرداخته‌است كه تروریست‌ها خود آنها را ساخته‌اند تا برای اجرای برنامه‌هایشان مورد استفاده قرار دهند.
 
این ابزار كه Mojahedeen Secrets یا اسرار مجاهدین نام دارد و از قابلیت رمزنگاری ایمیل برخوردار است، در سال ۲۰۰۷ به عنوان جایگزینی برای نرم‌افزار حریم خصوصی PGP عرضه شد.این اولین نرم‌افزار ظاهرا حرفه‌ای بود كه به صورت ویژه برای تند‌روهای اسلامگرا ساخته شده‌است و البته مشخص نیست چه‌كسی آن را ساخته‌است.
 
شبه‌نظامیان تندرو همچنین ابزاری به نام Asrar al-Dardashah را خلق كرده‌اند كه به راحتی به نرم‌افزاری جهانی ارتباطاتی Pidgin وصل می‌شود. این ابزار به آن‌ها كمك می‌كند تا مكالمات میان AIM، گوگل‌تاك، MSN، و حساب‌های یاهو را رمزنگاری كنند.
 
به گفته محققان سازمان‌هایی تاسیس شده‌اند تا این نرم‌افزارهای مورد استفاده تروریست‌ها را مدیریت و سازماندهی كنند. در سال ۲۰۱۳ گروهی به نام جبهه رسانه اسلامی جهانی اپلیكیشنی به نام Tashfeer al-Jawwal را ساخت تا از آن برای رمزنگاری گوشی‌های موبایل استفاده شود.
 
در همان سال گروهی به نام كمیته فنی الفجر ابزاری برای رمزنگاری ایمیل‌ها و پیامك‌ها به نام امن‌المجاهد را ایجاد كرد. با این‌همه رابرت گراهام متخصصان امنیت سایبری براین باور است كه تضمینی وجود ندارد كه تمامی این ابزار به خوبی كار كنند زیرا ساخت ابزار امنیتی برای تروریست‌ها كار بسیار دشواری خواهد‌بود. گراهام می‌گوید برخی از ابزار آن‌ها تنها پوششی روی ابزاری است كه از پیش وجود داشته و در موارد دیگر،‌استفاده از كد‌های جدید می‌تواند آن‌ها را به دام بیاندازد، زیرا حتی متخصصانی مانند من نیز از ایجاد كد‌های رمزنگاری جدید واهمه دارند.
 

منبع: همشهری آنلاین


95/2/19 - 14:07 - 2016-5-8 14:07:25





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 117]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن