واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز:دکتر علی اکبر خدایی دبیرکل اتحادیه صادرکنندگان آبزیان ایران درباره مشکلات تولید ﻏﺬاي ﻣﯿﮕﻮ به تراز گفت: تولید غذای میگو ﺑﻪ دﻟﯿﻞ ﻋﺪم رﻓﻊ ﻣﺸﮑﻞ ورود ﮐﻨﺴﺎﻧﺘﺮه از ﯾﮏ ﺳﻮ و ﺳﺮﮔﺮداﻧﯽ ﮐﺎرﺧﺎﻧﺠﺎت ﺑﺪﻟﯿﻞ ﻋﺪم ﻋﻘﺪ ﻗﺮارداد ﺑﺎ ﭘﺮورش دﻫﻨﺪﮔﺎن از ﺳﻮي دﯾﮕﺮ در وﺿﻌﯿﺖ ﻧﺎﻣﺸﺨﺼﯽ به سر می برد
به گزارش تراز ،دکتر علی اکبر خدایی دبیرکل اتحادیه صادرکنندگان آبزیان ایران درباره مشکلات تولید ﻏﺬاي ﻣﯿﮕﻮ به تراز گفت: تولید غذای میگو ﺑﻪ دﻟﯿﻞ ﻋﺪم رﻓﻊ ﻣﺸﮑﻞ ورود ﮐﻨﺴﺎﻧﺘﺮه از ﯾﮏ ﺳﻮ و ﺳﺮﮔﺮداﻧﯽ ﮐﺎرﺧﺎﻧﺠﺎت ﺑﺪﻟﯿﻞ ﻋﺪم ﻋﻘﺪ ﻗﺮارداد ﺑﺎ ﭘﺮورش دﻫﻨﺪﮔﺎن از ﺳﻮي دﯾﮕﺮ در وﺿﻌﯿﺖ ﻧﺎﻣﺸﺨﺼﯽ به سر می برد. وی درباره اهمیت صادرات شیلات در محصولات کشاورزی خاطرنشان کرد: زﯾﺮ ﺑﺨﺶ شیلات با دارا بودن حدود 850 هزار ﺗﻦ صادرات از ﻣﺠﻤﻮع 113 میلیون تن محصولات کشاورزی با 305 میلیون دلار ارزش صادرات بیش از 7.5 درصد از سهم صادرات این بخش را به خود اختصاص داده است. خدایی افزود: اﯾﻦ در حالی است که سهم شیلات از مجموع صادرات محصولات کشاورزی کمتر از یک درصد است که با نگاهی به ارزش صادراتی این محصولات می توان دریافت که ﺑﺨﺶ ﺷﯿﻼت ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺳﺎﯾﺮ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻫﺎي ﺑﺨﺶ ﮐﺸﺎورزي ده ﺑﺮاﺑﺮ ارزش ﺻﺎدراﺗﯽ دارد.
وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه شیلات و مواد غذایی بروکسل در چند روز گذشته اظهار داشت: اﺧﺒﺎر ﺧﯿﻠﯽ ﺧﻮﺑﯽ در زمینه بهبود بازار از دوﺳﺘﺎن و ﻫﻤﮑﺎراﻧﯽ ﮐﻪ در ﻧﻤﺎﯾﺸﮕﺎه ﺑﺮوﮐﺴﻞ ﺷﺮﮐﺖ ﮐﺮده اﻧﺪ درﯾﺎﻓﺖ ﮐﺮدﯾﻢ . وی بیان داشت: اﯾﻦ ﻧﺸﺎﻧﻪ ﻫﺎ و ﻗﺮاﺋﻦ ﻣﺜﺒﺖ ﺑﺎزار ﻣﯽ ﺑﺎﯾﺴﺖ ﺻﻨﻌﺖ را ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﺟﻬﺶ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺳﻮق دﻫﺪ اما متاسفانه زﻣﯿﻦ ﮔﯿﺮي ﺗﻌﺪاد زﯾﺎدي از واﺣﺪ ﻫﺎي ﮐﻮﭼﮏ و ﺑﺰرگ ﭘﺮورﺷﯽ ﮐﻪ ﻧﺎﺷﯽ از ﺿﺮﺑﻪ ﺳﺎل ﮔﺬﺷﺘﻪ اﺳﺖ اﻓﻖ روشنی را برای اﻓﺰاﯾﺶ ﺗﻮﻟﯿﺪ نشان نمی دهد.
دبیرکل اتحادیه صادرکنندگان آبزیان ایران درباره میزان صادرات شیلات در سال گذشته به تراز گفت: سال گذشته محصولات آبزیان ایرانی به بیش از 40 ﮐﺸﻮر دﻧﯿﺎ اﻋﻢ از ﺟﻨﻮب ﺷﺮق آﺳﯿﺎ، ﮐﺸﻮرﻫﺎي ﺣﺎﺷﯿﻪ ﺧﻠﯿﺞ ﻓﺎرس و ﺧﺎور ﻣﯿﺎﻧﻪ مانند ﻣﺼﺮ و ﻟﺒﻨﺎن، اروﭘﺎ و ﺣﺘﯽ ﻣﮑﺰﯾﮏ و ﮐﺎﻧﺎدا ﺻﺎدر ﮔﺮدﯾﺪ که در این میان ﺑﺮاي ﻧﺨﺴﺘﯿﻦ ﺑﺎر ﮐﺸﻮر روﺳﯿﻪ ﻧﯿﺰ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﯾﮏ ﻫﺪف ﻣﻬﻢ ﺻﺎدراﺗﯽ در ﻓﻬﺮﺳﺖ وارد ﮐﻨﻨﺪﮔﺎن آﺑﺰﯾﺎن اﯾﺮان ﻗﺮار ﮔﺮﻓﺖ.
وی در ادامه درباره آمار صادرات به روﺳﯿﻪ در سال گذشته خاطرنشان کرد: طبق آمار رﺳﻤﯽ ﮔﻤﺮك ﺟﻤﻬﻮري اﺳﻼﻣﯽ اﯾﺮان ﻃﯽ ﻧﻪ ﻣﺎه اول ﺳﺎل ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺻﺎدرات رﺳﻤﯽ ﻣﯿﮕﻮي ﭘﺮورﺷﯽ به روسیه 487 ﺗﻦ ﺑﻮده و ﻣﻌﺎدل ﻫﻤﯿﻦ ﻣﯿﺰان ﻧﯿﺰ از ﻃﺮﯾﻖ ﻏﯿﺮ ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ آذرﺑﺎﯾﺠﺎن، ارﻣﻨﺴﺘﺎن، و ﺣﺘﯽ ﺟﻤﻬﻮري ﻣﺴﺘﻘﻞ داﻏﺴﺘﺎن به روسیه ارسال شده است. این فعال صنفی در خاتمه با اشاره به تاثیر حمایت های دولتی در افزایش صادرات آبزیان به روسیه تصریح کرد: ﻫﻤﮑﺎري و ﻣﺴﺎﻋﺪت دوﻟﺖ ﻣﺤﺘﺮم از ﻃﺮﯾﻖ ﺳﺎزﻣﺎن ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺗﺠﺎرت در زﻣﯿﻨﻪ ﯾﮑﭙﺎرﭼﻪ ﺳﺎزي ﻋﺮﺿﻪ آﺑﺰﯾﺎن اﯾﺮان در ﺑﺎزار روﺳﯿﻪ می تواند نقش بسیار مثبتی در افزایش صادرات آبزیان به این کشور داشته باشد.
زمانبندی انتشار: 19 ارديبهشت 1395 - 13:02
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]