تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):خداوند عزوجل کسی را که در میان جمع ، بدون ناسزاگویی شوخی کند، دوست دارد .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819966904




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رئیس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس: دلیل مرگ ماهیان در ساحل بندرعباس در حال بررسی است


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


رئیس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس: دلیل مرگ ماهیان در ساحل بندرعباس در حال بررسی است استان‌ها > هرمزگان - رئیس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان گفت: دلیل تلفات ماهیان و آلودگی نفتی ساحل بندرعباس در حال بررسی است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از هرمزگان، محمد صدیق مرتضوی افزود: نمونه برداریها صورت گرفته و در حال بررسی علل این پدیده هستیم و در پایان نتیجه را ارایه خواهیم کرد. رییس اداره دریایی حفاظت محیط زیست هرمزگان نیز در این خصوص گفت: دلیل مرگ ماهیان در ساحل بندرعباس آلودگی نفتی نبوده و منشاء گلوله‌های نفتی در این ساحل مشخص نسیت. افشین عسکری در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه تلفات ماهیان در ساحل بندرعباس بر اثر آلودگی گلوله های نفتی که این ساحل رویت شده نیست افزود: دلیل مرگ ماهیان در ساحل بندرعباس در دست بررسی است. وی افزود: تربال هیچ گاه به خودی خود باعث مرگ ماهیان نمی شود زیرا آلودگی نفتی در زمان اولیه و همان موقع که به دریا ریخته می شود چنانچه با ماهی برخود کند موجب تلفات خواهد شد. عسکری در خصوص منشاء گلوله های نفتی و آلودگی ساحل بندرعباس  گفت: نوع  فراورده گلوله های نفتی ساحل بندرعباس در دست بررسی است و این پدیده می تواند ناشی از خروج آب توازن کشتی ها یا نشت مواد نفتی از نفتکش ها یا هر دلیل دیگر داشته باشد که این امر نیز در حال بررسی است. وی به تصویر منتشر شده در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: دو تصویری که تلفات زیاد ماهی در شب را نشان می دهند مربوط به ساحل بندرعباس نیستند و مشخص نیست که این تصاویر به چه ساحل و چه زمانی اختصاص دارد. طبق تعاریف موجود، نفت خام یا نفتی که به طور تصادفی از تاسیسات، دکل های نفتی، لوله ها، تانکرها و... وارد دریا می شود، در اثر عوامل جوی و تابش خورشید و تبخیر اجزای سبکتر، تغلیظ شده و حالتی قیر گونه به خود می گیرد که جریان باد و امواج آنها به صورت توده در آورده و به ساحل می راند. معمولا رویت تاربال در سواحل، از اولین هشدارهای بروز آلودگی نفتی است و اهمیت گلوله های نفتی یا تاربال به سبب همین هشدار دهندگی است.  

کلید واژه ها: استان هرمزگان -




شنبه 18 اردیبهشت 1395 - 20:13:30





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن