واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
چگونه به عارضه های مزمن کلیوی دچار می شویم،آب و هوا چه نوع تاثیرات منفی در این زمینه بر سلامت کلیه های ما وارد میسازند گرمای هوا چه عوارضی برای کلیه هایمان دارد محققان در گزارشی اعلام کردند که با توجه به آسیب حاصل از افزایش دما و عوارض تنش گرمایی برای کلیه ها، تغییرات آب و هوایی ابتلا به بیماری مزمن کلیه را در سراسر جهان افزایش خواهد داد. محققان با تجزیه و تحلیل داده های جهانی دریافتند که میزان ابتلا به بیماری مزمن کلیه ناشی از تنش گرمایی، در مناطق روستایی واقع در مناطق گرم رو به افزایش است. به گفته نویسندگان این مطالعه، خطر ابتلا به بیماری مزمن کلیه ناشی از تنش گرمایی، به خاطر گرم شدن جهانی هوا و افزایش موج گرمای شدید، افزایش یافته است و برخی از گروه های جوامع همچون کشاورزان در معرض بیشترین میزان خطر ابتلا به این بیماری قرار دارند. به گزارش یونایتدپرس،محققان همچنین متذکر شدند که کاهش فزاینده میزان بارش ها در همه گیری رو به افزایش نفروپاتی (بیماری کلیه) ناشی از تنش گرمایی دخیل است.
یافته های این مطالعه در شماره آتی مجله Clinical Journal of the American Society of Nephrology منتشر خواهد شد.
دکتر ریچارد جانسون از دانشکده پزشکی دانشگاه کلرادو گفت: ما توانستیم افزایش بیماری مزمن کلیه در مناطق مختلف را به یک مکانیزم زیربنایی — تنش گرمایی و کم شدن آب بدن — و به آب و هوا ارتباط دهیم. وی افزود: نوعی جدید از بیماری کلیه وجود دارد که در مناطق گرم جهان در حال بروز است و با دما و آب و هوا ارتباط دارد و احتمالا یکی از نخستین همه گیری های ناشی از گرمایش زمین است.
محققان دولت ها و دانشمندان را به همکاری با یکدیگر فراخواندند تا ضمن دسترسی به اطلاعات بیشتر در این زمینه، بتوانند اقدام مقتضی به عمل آورند. **تنش گرمایی چیست دمای معمولی بدن بین 36 تا 38 است و زمانی که از این حد بالاتر رود، بدن با آزاد کردن مقداری گرما واکنش نشان می دهد. اما اگر گرمای وارد شده به بدن بیشتر از حدی باشد که بدن بتواند با دفع گرما، دمای خود را کاهش دهد، بدن شروع به گرم شدن می کند و شخص به تنش یا استرس گرمایی نزدیک می گردد. مشکلاتی را که از طریق گرما، سلامتی را دچار اختلال می کنند، بیماری های ناشی از گرما می گویند. این بیماری ها عمدتا زمانی اتفاق می افتند که فرد مشغول انجام کار فیزیکی سنگین در محیط گرم و مرطوب است که در این صورت مقدار زیادی آب همراه با نمک از بدن دفع می شود. به واقع، گرما از دو طریق به بدن راه می یابد: در حین کار، گرما ایجاد می شود و جذب از طریق محیط صورت می گیرد. براین اساس، برای جلوگیری از استرس گرمایی، لازم است همگان و به طور خاص افراد آسیب پذیر، منابع ایجاد گرما در بدن و راه های دفع حرارت اضافی از بدن را بشناسند. ایرنا،
18 اردیبهشت 1395
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دکتر سلام]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]