واضح آرشیو وب فارسی:مهر: شهردار بویین زهرا:
بودجه شهرداری بویین زهرا از یک میلیارد به ۱۷.۵ میلیارد تومان رسید
شناسهٔ خبر: 3617130 - پنجشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۰
استانها > قزوین
بویین زهرا- شهردار بویین زهرا گفت: بودجه شهرداری از یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان در سال ۸۷ به مبلغ ۱۸.۵ میلیارد تومان رسید که ۸۰ درصد آن بودجه عمرانی است. به گزارش خبرنگار مهر، علی صفری شهردار بویین زهرا عصر چهارشنبه در مراسم افتتاح طرح های شهرداری بویین زهرا که با حضور استاندار برگزار شد اظهارداشت: در راستای چشم انداز بیست ساله و برنامه پنجم توسعه مطالعه برنامه ها در ۴ محورشروع شد که مطالعه مالیه، تحلیل اقتصادی، کالبدی مسکن و میراث فرهنگی، تعریف و بوئین زهرا در افق ۱۴۱۲ شهری با اقتصاد پویا و رونق خدمات پشتیبانی کشاورزی و صنعت، دارای آرامش و امنیت پایدار، برخوردار از محیط زیست سالم با شهروندان خلاق، شامل فضاهای شهری فرهنگی و دانش بنیان تعریف شد. وی افزود: شهرداری بوئین زهرا با رویکرد مشارکتی و دانش محور بر پایه توسعه بخش خدمات به عنوان پشتیبان بخش کشاورزی و صنعت، شهر بوئین زهرا را به شهری ایمن با اقتصاد پویا تبدیل می کند.
شهردار بویین زهرا گفت: توانمندسازی مدیریت شهر به منظور تقویت نقش محوری شهر در اقتصاد شهرستان و منطقه، بهبود کیفیت خدمات در اهداف پیش بینی شده توسعه شهری و حفاظت از میراث طبیعی و توسعه فضاهای عمومی، توسعه سیما و منظر شهری با تاکید بر حفظ هویت شهر، توسعه زیرساخت های حمل و نقل و ارتقاء نظام جابجایی های شهری و حومه، تقویت سرمایه گذاری در شهر با محوریت شهرداری دیده شده و بوئین زهرا باید بدون اتکا به بودجه دولتی خودگردان و دارای درآمدهای پایدار محلی باشد.
وی افزود: چابک سازی و تصمیم سازی در شهرداری و واگذاری امور تصدی گری به بخش خصوصی، ارتقاء سیما و منظر شهری، ساماندهی محورهای ورودی شهر، ارتقاء سرانه فضای سبز شهر در راستای نشاط اجتماعی، محیط زیست پاک و قابل سکونت برای شهروندان، ارتقاء سرانه تفریحی و ورزشی، ارتقاء دانش حقوق شهروندی در کارها پیش بینی شده است. صفری در خصوص بودجه شهرداری هم یادآورشد: بودجه سال ۹۴ نسبت به سال ۷۸ حدود ۹۲۵ درصد رشد یافته و بودجه عمرانی ۱۵۱۰ درصد و به طور میانگن هر سال ۲۱۵ درصد رشد داشته ایم. وی گفت: در سال ۸۷ بودجه شهرداری از یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان، که ۸۰ درصد از محل کمک های دولتی و ۲۰ درصد درآمد محلی تامین می شد به مبلغ ۱۷ میلیارد تومان در سال گذشته رسید که ۱۸.۵ میلیارد تومان محقق شد.
۸۰ درصد بودجه عمرانی و ۲۰ درصد جاری است به گفته صفری از مجموع ۱۹۰ میلیارد تومان ارزش افزوده توزیع شده در استان فقط ۳ میلیارد تومان به بویین زهرا داده شد که امیدواریم حق شهرداری داده شود تا بتوانیم طرح های عمرانی را بخوبی اجرا کنیم. وی گفت: درآمدهای محلی شهرداری با ساماندهی کدهای درآمدی پایدار و مغفول واقع شده، حضور بخش خصوصی و سرمایه گذاری، وصول مطالبات معوقه شهرداری، کاهش هزینه های جاری شهرداری، واگـذاری امور تصــدی گری به بخش خصوصی جهت فرصت بیشتر برای نظارت و تصمیم سازی در شهرداری به افزایش بودجه کمک کرده و سرانه درامد هر شهروند از ۱۱۰ هزار تومان به یک میلیون تومان رسیده است. رشد فضای سبز ۹۷ درصد نسبت به سال ۸۷ است وی در مورد مهمترین پروژه های اجرا شده گفت: ساخت بوستانهای الغدیر، ساماندهی میدان امام علی، بوستان تختی، بوستان بانوان، میدان مادر، میدان امام حسین، پارک امیرالمومنین، مرکز معاینه فنی خودرو، جایگاه سی ان جی امام علی و امام رضا، بوستانهای محله ای علوی، رخصت، نیایش، شهدا، ستارخان، مسافر، پیست اسکیت، بلوار مهر ازکارهای انجام شده است. صفری یادآورشد: مشارکت با میراث فرهنگی برای ساخت سوئیت های گردشگری در بازارچه مشاغل سنتی، آبشار طبیعت در بوستان امام علی(ع) ساخت فست فود، دهکده طبیعت، رستوران، کلوپ های رایانه ای، بازیگاه، سینمای تابستانی، شهربازی، آمفی تئاتر، غرفه های نمایشگاهی، باغ پرندگان، فرهنگسرا از طرح هایی است که درفاز بعدی اجرا خواهد شد.
شهردار بویین زهرا با اشاره به مشکلات اساسی در بویین زهرا اظهارداشت: کمبود و بحران آب در تابستان، جاده دسترسی به بوستان امام علی(ع) و آبیاری فضای سبز از آب بشرب از مشکلاتی است که باید نسبت به حل آن اقدام کرد. وی اضافه کرد: بر اساس برنامه چهارم توسعه کلیه شهرداری های کشور می بایست تا سال ۱۳۹۰ آب خام فضای سبز را از آب شرب جداسازی کنند که ما نیز در برنامه ریزی درصددیم با انتخاب گونه گیاهی کم آب، جلوگیری از احداث چمن و استفاده از پساب های موجود برای تامین کمبودها اقدام کنیم. صفری تصریح کرد: در حال حاضر برای آبیاری حدود ۵۰ درصد فضای سبز شهری، از آب شرب استفاده می شود لذا تقاضا داریم چنانچه امور آب منطقه ای مجوز احداث چاه آب به شهرداری را صادر کند هرگونه استفاده از آب شرب برای فضای سبز را از مدار آبیاری در مدت یکسال خارج کنیم. وی در مورد دیگر درخواستهای مردم اظهارداشت: کلیه باغات داخل محدوده شهری که مثمر هستند باید از محدوده شهری خارج شود که در این زمینه مساحت مورد نظر توسط شهرداری با مالکین توافق خواهد شد و شهرداری به اندازه مسافت مورد نظر فضای سبز ایجاد خواهد کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]