محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1841978982
شورش کاندیداهای ریاست جمهوری دموکرات و جمهوری خواه علیه آمریکا
واضح آرشیو وب فارسی:الف: شورش کاندیداهای ریاست جمهوری دموکرات و جمهوری خواه علیه آمریکا
بخش خارجی الف، 13 اردیبهشت 95
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۰۷:۱۵
در حالی که رقابت های درون حزبی بین کاندیداهای جمهوری خواه و دموکرات به مراحل پایانی نزدیک می شود، سیستم سیاسی، اقتصادی و علی الخصوص نظام انتخاباتی این کشور توسط اکثریت نامزدها با انتقادات جدی مواجه شده است. این در حالی است که نتایج نظرسنجی مشترک رویترز و موسسه ایپسوس نشان می دهد بیش از نیمی از مردم امریکا نیز به نظام انتخابات ریاست جمهوری بی اعتماد {اینجا} هستند. بر اساس این نظرسنجی بیش از دو سوم رای دهندگان آمریکایی خواهان آن هستند که روند رأی گیری در انتخابات مقدماتی ریاست جمهوری تغییر کند. بر اساس این نظر سنجی که در فاصله زمانی ۲۱ تا ۲۶آوریل انجام شده، ۵۱ درصد از رأی دهندگان اعلام کردند که به عقیده آنها در نظام انتخاباتی به نفع برخی نامزدها تقلب صورت می گیرد. همچنین ۷۱ درصد از پاسخ دهندگان نیز اعلام کردند، ترجیح می دهند نامزد مورد نظر خود را با رأی مستقیم انتخاب کنند. ۲۷ درصد دیگر نیز معتقد بودند نظام برگزاری انتخابات مقدماتی در آمریکا را درک نمی کنند و ۴۴ درصد نیز گفته اند درک نمیکنند که چرا در درجه اول دلیگیت ها در این فرایند دخیل هستند. به گزارش رویترز، نتایج این نظرسنجی بازتاب نارضایتی دونالد ترامپ و برنی ساندرز، نامزد جمهوری خواهان و دموکرات ها در رقابت های انتخاباتی نسبت به نظام انتخاباتی است. این انتقادها جنجال گسترده ای را در خصوص ناعادلانه بودن نظام انتخاباتی امریکا برپا کرده است. همچنین دانشگاه هاروارد در ۲۶ آوریل در آنچه مخالفت آشكار با اصول بنيادين نظام اقتصادي آمريكا خوانده، نتايج يك نظرسنجي را منتشر كرد {اینجا} كه نشان ميدهد ۵۱ درصد از جوانان ۱۸ تا ۲۹ساله آمريكايي، طرفدار نظام سرمايهداري نيستند. در مقابل ۴۲ درصد هم اعلام كردهاند كه همچنان حامي اين نوع نظام هستند. اين براي نخستينبار است كه در نظرسنجيهاي انجامشده در ميان جوانان، ميزان مخالفان نظام سرمايهداري حاكم بر آمريكا نسبت به موافقان آن با فاصله معناداري بيشتر شده است. در اين ميان، حدود ۳۳درصد هم اعلام كردهاند كه بهجاي نظام سرمايهداري، خواستار برقراري نظام سوسياليستي هستند. نتايج يك نظرسنجي مشابه در ميان تمام گروههاي سني اما نشان داده كه بيشتر افراد ميانسال و مسن، همچنان با نظام سرمايهداري موافق هستند و اكثر مخالفان اين نظام را جوانان تشكيل ميدهند. در ادامه تلاش شده است تا مواضع هر کدام از نامزدهای انتخاباتی دو حزب درباره سیستم سیاسی و اقتصادی بیان شود. برنی سندرزبرنی سندرز، سناتور ایالت ورمونت در سنای آمریکا و کاندیدای دموکرات یکی از منتقدین جدی سیستم سیاسی و اقتصادی آمریکا در طول مبارزات انتخاباتی بوده است.
او هفته پیش در گفت وگوی تلویزیونی با شبکه ان.بی.سی با اشاره به اینکه اقشار فقیر در انتخابات شرکت نمی کنند تصریح کرد درصورت مشارکت مردمی ٧٥ درصدی کشور، امریکا با تغییرات اساسی روبرو خواهدبود اما حقیقت تلخ این است که فقرا در آمریکا رای نخواهند داد. این نامزد دموکرات در اظهارنظری دیگر و در جمع هوادران خود با اشاره به تاثیر پول بر انتخابات گفته بود: شما برادران کوک(خانواده كوك عمده فعاليتشان در صنايع نفت، تجارت و كارآفريني است. برادران كوك از حاميان پروپاقرص جمهوريخواهان هستند و در سال ۲۰۱۴ مجله اقتصادی فوربز، دارایی این خانواده را در حدود ۸۹ میلیارد دلار اعلام کرد) را می شناسید؛ برادران کوک و شماری از دیگر میلیاردرها تقریباً نهصد میلیون دلار هزینه می کنند تا (نتایج) این انتخابات را برای نامزدهایی بخرند که نماینده ثروتمندان و قدرتمندان هستند. زمانی که یک خانواده و شمار اندکی از دیگر میلیاردرها بیش از کل تشکیلات حزب دموکرات یا جمهوری خواه، در انتخابات پول هزینه می کند، این دیگر دموکراسی نیست، بلکه حکومت گروه اندک (الیگارشی) است و ما آن را متوقف خواهیم کرد. سندرز، در اکثر سخنرانی های خود هیلاری کلینتون را متهم کرده که به نفع شرکت های وال استریت فعالیت و سخنرانی می کند. این نامزد دموکرات علیه کاندیدای دیگر و هم حزبی خود گفته است: کلینتون برای هر سخنرانی، دویست و بیست و پنج هزار دلار پول گرفته است. به عقیده من، اگر قرار است آدم برای یک سخنرانی، دویست و بیست و پنج هزار دلار پول بگیرد، این سخنرانی باید فوق العاده باشد؛ سخنرانی حیرت انگیزی که باید آن را با مردم آمریکا نیز در میان گذاشت! با این مبلغ، سخنرانی باید مانند نطق شکسپیر باشد. بنابراین، همه ما منتظریم تا این سخنرانی را بشنویم. نامزد ریاست جمهوری آمریکا در سخنرانی تبلیغاتی خود همچنین گفته بود: در آمریکا به علت نفوذ ثروتمندان در انتخابات دموکراسی واقعی وجود ندارد. در کشور بزرگ آمریکا ، یک دهم درصد از جمعیت به اندازه نود درصد بقیه مردم ثروت و درآمد دارد. بیست نفر از ثروتمندترین افراد در آمریکا ثروتی بیش از مجموع ثروت یکصد و پنجاه میلیون آمریکایی دارند. همچنین برنی سندرز در آستانه انتخابات مقدماتی حزب دموکرات در کارولینای جنوبی در سخنانی از نژاد پرستی نهادی در کشورش انتقاد کرد و گفت: ما امروز یک نظام فاسد تامین مالی تبلیغات انتخاباتی داریم که در آن میلیاردرها رای خرید و فروش می کنند. سندرز افزود: وقتی فرماندارانی داریم که سخت تلاش می کنند مشارکت در فرآیند سیاسی را برای مردم غیرممکن کنند چرا که ممکن است علیه آنها رای دهند، می توانیم این را بزدلی سیاسی بنامیم. دونالد ترامپنامزد پیشتاز و جنجالی جمهوریخواه انتخابات آمریکا نیز نظام انتخاباتی و شیوه انتخابات درون حزبی ریاست جمهوری این کشور را فاسد، منزجرکننده و کثیف معرفی کرده است.
ترامپ در تجمع انتخاباتی خود در نیویورک گفته بود: رسانهها خیلی غیرقابل اعتماد و متقلب هستند. من در تعجبم چون میلیونها رای جلوترم اما رسانهها حتی به این اشاره هم نمیکنند. آنها فقط درباره دلیگیت ها حرف میزنند. خوب من اینجا هم صدها رای جلوترم. مشکل آن است که سیستم فاسد و پر از تقلب است. این سیستمی کثیف و منزجرکننده است. او همچنین نظام انتخاباتی این کشور را موجب نادیده گرفته شدن رای مردم خواند و گفت مثلا برنی سندرز در انتخابات مقدماتی مختلف پیروز می شود؛ اما در نهایت مجمع برگزینندگان رای دیگری صادر می کند و این نشانه یک نظام ناقص است. این مجمع می گوید برنی سندرز نمی تواند پیروز شود، پرسش این است که چرا وقتی وی این تعداد رای آورده است، نباید پیروز شود. این نظامی ناقص است که در آن افراد دیگری غیر از خود مردم تعیین می کنند چه کسی پیروز می شود. ترامپ همچنین سران حزب جمهوری خواه را به تلاش و دسیسه چینی برای کاهش حامیانش متهم کرد و گفت: نظام جمهوری خواه ما کاملا متفلب و غلط است... آنها میخواهند مردم را خارج از صحنه نگهدارند. این یک حقه کثیف است. ترامپ گفته در صورتی که از حضورش در انتخابات ریاست جمهوری جلوگیری شود، شورش به پا میشود. تد کروز تد كروز، نامزد رياست جمهوري در آمريكا و سناتور جمهوریخواه سنا از ایالات تگزاس نیز اگر چه تا به حال مورد حمایت اکثریت بزرگان جمهوری خواه بوده است اما نظام انتخاباتي در اين كشور را فاسد و بزرگترين كلاهبرداري در تاريخ مدرن انتخابات ناميده است.
كروز كه همراه با معاون خود كارلي فيورينا در شبكه فاكس نيوز سخن مي گفت، تاكيد كرد: ما در واشنگتن دو حزب نداريم، بلكه يك آشفتگي و فساد سياسيِ دوحزبي داريم. كروز با اشاره به دونالد ترامپ رقيب خود و جان بِينر، رئيس پيشين مجلس نمايندگان، هر دو از حزب جمهوري خواه و هيلاري كلينتون، نامزد حزب دموكرات، گفت: ترامپ، بينر و كلينتون، بخشي از همين نظام فاسد هستند و درست به همين دليل است كه دونالد ترامپِ سرمايه دار، هم براي بينر چك مي كشد و هم براي كلينتون. وي در واكنش به ادعاي ترامپ مبني بر اين كه او نامزد فراحزبي است، گفت: ترامپ نامزد غير حزبي نيست. او سال ها هم به كلينتون و جان بينر كمك مالي كرده است. ترامپ همين چند سال پيش ۱۰۰ هزار دلار به بينر كمك مالي كرد. هیلاری کلینتون هیلاری کلینتون، نامزد دموکراتها در انتخابات ریاست جمهوری نیز تا به حال مواضعی اتخاذ کرده که با مواضع وی در کمپین انتخاباتی سال ۲۰۰۸ تضاد فاحش دارد. او بعد از این که در جریان کمپین انتخاباتی، به دلیل رای مثبت و حمایتش از آغاز جنگ عراق در دوران سناتوریاش مورد انتقاد جدی قرار گرفت مجبور به عقب نشینی شد. کلینتون در نشستی انتخاباتی در یکی از برنامه های تلویزیون ای بی سی گفت: بزرگترین تأسف سیاسی اش، موافقت او به عنوان سناتور ایالت نیویورک با حمله به عراق در دوران ریاست جمهوری جرج دبلیو بوش بود.
پیش از این برنی سندرز، رقیب حزبی کلینتون طی اظهاراتی گفته بود: فاجعه حمله به عراق که من کاملا با آن مخالف بودم تمام منطقه را نابود کرد و به ظهور القاعده و داعش ختم شد. گمان میکنم جنگ عراق یکی از وحشتناکترین گافهای سیاست خارج در تاریخ آمریکا بوده است.انتخابات مقدماتی ریاستجمهوری آمریکا درست به مانند انتخابات اصلی این کشور فرآیند پیچیده ای دارد.{اینجا} این روند تقریبا در هیچ ایالتی عینا مشابه ایالت دیگر نیست. در برخی ایالتها از طریق صندوق رأی نامزد منتخب مشخص میشود و در برخی دیگر در جریان نشست انجمن حزبی؛ در برخی ایالات برنده، تمام آرای حزبی را از آن خود میکند. در ایالاتی دیگر بخشی را به صورت پاداش پیروزی و بخش دیگر را به نسبت آرا و در شماری از ایالات هم آرای حزبی عینا بر اساس نسبت تعداد رأیهای شرکتکنندگان تقسیم میشود. اما به طور کلی، برای هر ایالت به نسبت جمعیت، شماری دلیگیت (delegate)، به معنی وکیل، نماینده یا رأی ایالتی، در نظر گرفته شده است. در این بین نوعی از دلیگیت ها هستند که خود مردم به نمایندگان رأی میدهند و انتخابشان میکنند که به آن Pledged delegates يعني نمایندگان حزبی متعهد می گویند. نوعی دیگر نیز وجود دارد که به آن Super delegates يعني نمایندگان حزبی ارشد می گویند که افراد صاحب نفوذ حزب هستند و خود به هر فردی که تمایل دارند رأی میدهند. گفتنی است مجموعه دلگیت های انتخابی توسط مردم در حزب دموکرات ۴۰۵۱ است و مجموع سوپر دلیگیت ها ۷۱۲ عدد میباشد و در نهایت کل آرا ۴۷۶۳ است و نامزد نهایی باید حداقل ۲۳۸۳ رأی دلیگیت بدست بیاورد. در حزب جمهوری خواه تا به این لحظه اکثر سوپر دلیگیت با تد کروز میباشند البته سوپردلگیتها در میان جمهوریخواهان بسیار کمتر هستند و تأثیر کمتری دارند اما نامزد نهایی میبایست حداقل ۱۲۳۷ دلیگیت را بدست آورد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]
صفحات پیشنهادی
ادامه فشار جمهوریخواهان کنگره بر دولت آمریکا علیه ایران
ادامه فشار جمهوریخواهان کنگره بر دولت آمریکا علیه ایران جمهوریخواهان اعلام کرده اند جان کری نباید تغییراتی را در تحریم های آمریکا ضد ایران اعلام کند به گزارش نامه نیوز آسوشیتدپرس در گزارشی از واشنگتن به قلم متیو لی و ریچارد لاردنر نوشت جان کری وزیر امور خارجه آمریکا و همتایجمهوریخواهان آمریکا در آستانه موافقت با ترامپ
جمهوریخواهان آمریکا در آستانه موافقت با ترامپ اعضای ارشد حزب جمهوریخواه که قبلاً چندان به معرفی دونالد ترامپ به عنوان نماینده این حزب در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا روی خوش نشان نمیدادند اکنون آماده عقبنشینی از مواضع قبلیشان هستند فارس با پیروزیهای بیشتر دونالد ترامپنامزد ریاستجمهوری آمریکا: برجام را پاره نمیکنم اما آن را تعلیق میکنم
نامزد ریاستجمهوری آمریکا برجام را پاره نمیکنم اما آن را تعلیق میکنم نامزد ریاست جمهوری انتخابات آمریکا در گفتوگو با روزنامه صهیونیستی هاآرتص به اظهار نظر درباره مذاکرات سازش و توافق هستهای ایران پرداخت به گزارش نامه نیوز جان کسیچ نامزد جمهوری خواه انتخابات ریاست جمفشار جمهوری خواهان بر اوباما علیه ایران
فشار جمهوری خواهان بر اوباما علیه ایرانتاریخ انتشار جمعه ۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۱۹ ۰۰ جمهوریخواهان اعلام کرده اند جان کری نباید تغییراتی را در تحریم های آمریکا ضد ایران اعلام کند به گزارش خبرگزاری صدا وسیما آسوشیتدپرس در گزارشی از واشنگتن به قلم «متیو لی» و «ریرقابتهای باقیمانده انتخابات درونحزبی ریاستجمهوری آمریکا
رقابتهای باقیمانده انتخابات درونحزبی ریاستجمهوری آمریکاتاریخ انتشار چهارشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۱۹ ۳۵ رقابتهای درونحزبی نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری آمریکا در سال ۲۰۱۶ روز ۱۴ ژوئن ۲۵ خرداد در واشینگتن دی سی به پایان میرسد به گزارش باشگاه خبرنگارآرایش انتخابات ریاستجمهوری آمریکا پس از رأیگیری نیویورک + جدول
آرایش انتخابات ریاستجمهوری آمریکا پس از رأیگیری نیویورک جدول هیلاری کلینتون و دونالد ترامپ دو پیشتاز انتخابات درونحزبی ریاستجمهوری آمریکا توانستند با پیروزی بر رقبایشان در ایالت نیویورک که یک ایالت بسیار مهم محسوب میشود یک گام دیگر به کاندیداتوری نهایی حزبشان نزدیک شروزنامه کیهان: برخی در تلاشند انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و انتخابات سال 96 ایران را بهم پیوند بزنند!
روزنامه کیهان برخی در تلاشند انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و انتخابات سال 96 ایران را بهم پیوند بزنند شواهد متعددی نشان میدهد که برخی در تلاشند این دو انتخابات را به یکدیگر پیوند زده و نتیجه هریک را موکول و وابسته به دیگری کنند کیهان در سرمقاله امروز خود نوشت آبان ماه امسالرویکرد اقتصادی کاندیداهای ریاستجمهوری آمریکا
رویکرد اقتصادی کاندیداهای ریاستجمهوری آمریکاتاریخ انتشار سه شنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۱۰ ۵۵ با پیروزی تد کروز بر دونالد ترامپ در اردوی جمهوریخواهان و پیروزی برنی سندرز رقیب هیلاری کلینتون در اردوی دموکراتها در رقابت سنگین ایالت ویسکانسین زنگ خطر جدی برای دو مدعیاحمدینژاد نامزد قطعی انتخابات ریاست جمهوری/ شورای نگهبان؛ تنها مانع حضور احمدینژاد
عضو کمیسیون امنیت ملی به ایلنا خبر داد احمدینژاد نامزد قطعی انتخابات ریاست جمهوری شورای نگهبان تنها مانع حضور احمدینژاد عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم گفت احمدینژاد معتقد است نباید اجازه دهیم که فضا به سمت دوقطبیشدن پیش برود چراکه این مسئله خواست و هدف دولنماینده حامی قالیباف در انتخابات 92: شهردار تهران فعلا برنامهای برای انتخابات ریاست جمهوری ندارد/ لاریجانی رئ
نماینده حامی قالیباف در انتخابات 92 شهردار تهران فعلا برنامهای برای انتخابات ریاست جمهوری ندارد لاریجانی رئیس مجلس دهم میشود نماینده مردم لنگرود معتقد است که ریاست جمهوری در ایران معمولا دو دوره ای است و حسن روحانی نیز با توجه به اقبال عمومی پیروز انتخابات سال آینده خواهد بو-
سیاسی
پربازدیدترینها