تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):دعاى شخص روزه‏دار هنگام افطار مستجاب مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833336198




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ظهور پدیده دونالد ترامپ در آمریکا نشانه چیست؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: ظهور پدیده دونالد ترامپ در آمریکا نشانه چیست؟
تیموتی مک نالتی روزنامه نگار ارشد آمریکایی می گوید ترامپ نشانه ای از بحران عمیق در حزب جمهوری خواه است.
به گزارش نامه نیوز، روزنامه شرق گفتگویی با تیموتی مک نالتی درباره پدیده دونالد ترامپ انجام داده که مشروح آن را در ادامه می خوانید. «تیموتی مک‌نالتی»، روزنامه‌نگار ارشد آمریکایی است و در ٤٠ سال گذشته بسیاری از جنگ‌های دنیا را گزارش کرده است. او در سال‌های ریاست‌جمهوری «رونالد ریگان» و «جرج بوش» پدر، خبرنگار حوزه ریاست‌جمهوری بوده و سال‌ها در چین، پاکستان و آفریقا به‌عنوان خبرنگار ارشد روزنامه «شیکاگوتریبیون» فعالیت کرده است.
مک‌نالتی گزارش‌های متعددی از نسل‌کشی در گویان آفریقا و حوادث میدان «تیان‌آن‌من» چین و بمباران لبنان در سال‌های جنگ تهیه و جوایز متعدد و مهمی در عرصه روزنامه‌نگاری کسب کرده و خود امروز از داوران مهم جوایز بزرگی مانند پولیتزر است. مک‌نالتی تأکید می‌کند که در انتخابات آمریکا از کاندیداهای حزب دموکرات حمایت می‌کند و ظهور «ترامپ» را به‌عنوان یکی از کاندیداهای حزب جمهوری‌خواه در انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور یک اتفاق ناگوار و ترس‌آور می‌داند. او امروز در دانشگاه‌هایی چون «کلمبیا» و «نورث وسترن» تجربیات خود را به دانشجویان تدریس می‌کند و در معرفی خودش تنها به این جمله اکتفا می‌کند: من روزنامه‌نگارم.   ظهور دونالد ترامپ را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ آیا می‌توان ظهور پدیده ترامپ را ناشی از یک بحران در محافظه‌کاری آمریکایی و حزب جمهوری‌خواه دانست؟ آیا شما فکر می‌کنید جمهوری‌خواهان می‌توانند کلینتون را شکست دهند؟
با درنظرگرفتن سرخوردگی از سیاست‌های واشنگتن و دوران پس از رکود اقتصادی، بله. این یک بحران برای حزب جمهوری‌خواه است اما بحرانی است که در نتیجه تلاش برای ساکت‌کردن ایجاد شد. در نتیجه یک جنبش کوچک اما پرسروصدا با دامنه فوق‌محافظه‌کاری شکل گرفت. اما درباره بخش دوم پرسش‌تان باید بگویم که خیر، فکر نمی‌کنم هیچ‌یک از این آقایان توانایی شکست کلینتون را داشته باشند.برخی معتقدند که آمریکایی‌ها می‌خواهند به یک چهره جدید رأی دهند و محبوبیت بالای ترامپ نیز به همین دلیل است. آنها می‌گویند رأی‌دهنده‌ها دوست ندارند به یکی از «کلینتون‌ها» یا «بوش‌ها» رأی بدهند، چراکه پیش از این هم تجربه ریاست‌جمهوری آنها را داشته‌اند. نظرتان درباره این عقیده چیست؟
فکر می‌کنم کلینتون بار سیاسی زیادی را در کنار اسم خودش حمل می‌کند. ترامپ یک فرد سرگرم‌کننده است که با گفتن چیزهای تحريك كننده همه را شوکه می‌کند. او چهره جدید نیست اما تنها فردی است که با انجام‌دادن کارهایی در میان جمهوری‌خواهان مردم را شگفت‌زده کرده است. درواقع این «برنی سندرز» است که چهره جدیدی به حساب می‌آید. باوجوداین، سندرز نیز مانند ترامپ بدون هیچ پشتوانه‌ای برای گفتن و انجام‌دادن کارها فقط شعار می‌دهد و برچسب می‌زند.چرا بسیاری از کارگران سفیدپوست جذب ترامپ شده‌اند؛ درحالی‌که در کشورهای اروپایی کارگران معمولا به سمت چپ و سیاست‌مداران به چپ افراطی گرایش دارند؟
اغلب اوقات این یک راز است که چرا مردم معمولا علیه بهترین منافع و خواسته‌هایشان رأی می‌دهند. آنها فکر می‌کنند اگر سیاست‌مداران حرف‌هایی می‌زنند که با عقایدشان هم‌خوانی دارد، پس می‌توانند تمامی خواسته‌هایشان را برآورده کنند درحالی‌که چنین نیست. برای نمونه آنها ممکن است با فردی بر سر مسئله سقط جنین هم‌عقیده باشند اما همان سیاست‌مدار از خدمات پزشکی و بازنشستگی آنها نیز حمایت می‌کند.از نظر شما نقاط قوت و ضعف کمپین انتخاباتی هیلاری کلینتون در مقایسه با ترامپ در چیست؟
کلینتون شایسته‌ترین فرد در میان کاندیداهاست. او مسائل و سیاست‌های واشنگتن را بسیار بیشتر از هر فرد دیگری درک می‌کند. همان‌گونه که قبلا هم گفتم، سندرز و ترامپ آگاهی بسیار کمی درباره آنچه واقعا می‌خواهند انجام دهند دارند. آنها غیرواقع‌گرا هستند و بدون هیچ برنامه‌ای برای دستاوردهایشان در صحبت‌کردن تنها شعار می‌دهند.فکر می‌کنید رقابت دوقطبی میان کلینتون و ترامپ در نهایت به‌نفع کلینتون خواهد شد و به او کمک خواهد کرد؟
بله، رأی‌دهندگان در انتخابات عمومی به‌مراتب متفاوت‌تر از افراد محافظه‌کار و ایدئولوژیک در انتخابات مقدماتی هستند. میراث «بیل کلینتون»، همسر هیلاری، بر کمپین انتخاباتی او تا چد حد تأثیرگذار است؟ فکر می‌کنید هیلاری زیر سایه دوران بیل قرار دارد؟
دوران ریاست‌جمهوری بیل کلینتون بار مثبت و منفی زیادی دارد. او دوبار در انتخابات برنده شد و البته یکی از سیاست‌مداران فوق‌العاده مؤثر آمریکاست. بیل برای هیلاری، هم یک سرمایه و هم یک مسئولیت است، اما درکل او به هیلاری کمک خواهد کرد. او زنی قوی است که می‌تواند حضور خودش را در کاخ سفید به اثبات برساند.از نظر شما سیاست‌های بیل و هیلاری چه تفاوت‌هایی دارد. چه تفاوتی بین رویکرد و جناح‌ آنها در حزب دموکرات وجود دارد؟
از لحاظ سبک کاری، بیل کلینتون نرم‌تر است. بیل به‌دنبال راضی‌کردن دیگران است. به همین خاطر ممکن است برخی به آنچه که هیلاری می‌گوید بیشتر اعتماد کنند. من فکر نمی‌کنم که آنها منش متفاوتی را در قبال حزب از خود نشان دهند. برخی معتقدند که او باهوش‌تر است؛ اگرچه بسیاری نیز هستند که معتقدند زن‌ها همیشه از شوهرانشان باهوش‌تر هستند.خب اگر در نهایت هیلاری کلینتون پیروز شود، کنگره جمهوری‌خواه اصلی‌ترین مانع در برابر اوست؟
هیلاری تلاش خودش را خواهد کرد اما جمهوری‌خواهان کنگره همچنان بر سر راه او هستند تا مانع‌تراشی کنند و این کار او را در تمامی زمینه‌ها سخت خواهد کرد، به‌جز مواردی که خود جمهوری‌خواهان نیز احساس کنند باید در کنار رأی‌دهندگان قرار بگیرند. این قضیه از زمان روی‌کارآمدن «باراک اوباما»، رئیس‌جمهوری کنونی آمریکا، صادق بوده است. در این مورد حتی کار برای سندرز هم سخت‌تر است.مهم‌ترین تفاوت میان کلینتون با اوباما در زمینه سیاست خارجی و به‌طور خاص در قبال خاورمیانه چیست؟ به نظر شما اگر او رئیس‌جمهور شود، باید انتظار مداخله بیشتر آمریکا در دیگر کشورها را داشته باشیم؟
گفتن این موضوع با توجه به آنکه مشخص نیست در رابطه با کشورها چه پیش خواهد آمد، مشکل است. به عقیده من، او در حد متوسط خواهد بود هرچند ممکن است در زمینه سیاست‌های عمومی فعال‌تر از اوباما باشد. من فکر می‌کنم پس از انتخاب نخستین رئیس‌جمهوری زن، تفاوت‌های بزرگی ایجاد خواهد شد اما پیش‌بینی آنچه در راه است مشکل خواهد بود.برخی معتقدند که کلینتون در جایگاه رئیس‌جمهور می‌تواند تنش‌های جدیدی را به خاورمیانه بیاورد. آنها می‌گویند کلینتون طرفدار کمک‌های نظامی بیشتر به مخالفان سوری است درحالی‌که ترامپ از حذف «بشار اسد»، رئیس‌جمهوری سوریه، حمایت نمی‌کند؟
من فکر می‌کنم مردم آمریکا دیگر علاقه‌ای به مشارکت در امور خاورمیانه ندارند. هرچند آمریکا نسبت به متحدان خودش احساس مسئولیت می‌کند. من حس می‌کنم که کلینتون از صمیم قلب تمایل دارد که نیروهای مخالف اسد را تقویت کند. در مورد ترامپ هم چه کسی دقیقا می‌داند که او چه‌کار خواهد کرد.پس احتمال شدیدترشدن بحران سوریه در دوره ریاست‌جمهوری بعدی وجود دارد؟
من در مورد اینکه سوریه از دغدغه‌های آتی آمریکا در سال‌های آینده باشد، تردید دارم. کلینتون به‌دنبال تعامل دیپلماتیک است اما کارکرد آن هم بستگی به پوتین دارد. در مورد ترامپ بسیار مشکل است که بخواهی فکر کنی در رابطه با دیگر کشورها چه خواهد کرد.موضع‌گیری‌های مختلف ترامپ و کلینتون در قبال اسرائیل را چطور تفسیر می‌کنید؟
کلینتون اهمیت اسرائیل را، هم در خاورمیانه و هم در کنگره درک می‌کند. او رابطه‌اش با اسرائیل را ادامه خواهد داد اگرچه که ممکن است رابطه‌اش با «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر اسرائیل، بهتر از اوباما نباشد و دوباره این در مورد ترامپ بسیار مشکل است که اقدام‌های مؤثر را بتوان پیش‌بینی کرد.کلینتون گفت که از توافق هسته‌ای حمایت می‌کند، تفاوت اساسی رویکرد او در این زمینه با خط مشی اوباما در چیست؟ فکر می‌کنید اگر او رئیس‌جمهور شود چشم‌انداز رابطه ایران و آمریکا چگونه خواهد شد؟
همانند گذشته به واکنش دولت ایران بستگی دارد که درحال‌حاضر به نظر می‌رسد بین نیروهای داخل ایران تفاوت دیدگاه وجود دارد. من گمان نمی‌کنم که کلینتون از سندرز به‌عنوان شخصی که تجربه مذاکرات بین‌المللی ندارد، محتاط‌تر باشد.اگر هیلاری کلینتون رئیس‌جمهور شود، رابطه سنا و کنگره با کاخ سفید چگونه خواهد بود؟
بسیار بستگی به این دارد که چند کرسی از سوی جمهوری‌خواهان در سنا حفظ شود. اگر آنها همچنان در اکثریت باشند تقریبا با همه‌چیز مخالفت خواهند کرد و از آنجایی که کاخ سفید مطمئن است که اکثریت در دست جمهوری‌خواهان است، ازاین‌رو روابط همانند دوره اوباما خواهد بود. اگر جمهوری‌خواهان سنا را از دست بدهند یا با دموکرات‌ها به توافق برسند، تأثیر عمده‌ای خواهد داشت و این شانس را برای کاخ سفید برای انجام تغییرات ایجاد می‌کند.

منبع: روزنامه شرق


۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن