تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دانايى سرآمد همه خوبى‏ها و نادانى سرآمد همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812864009




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جلوگیری از خونریزی های زیاد در دوران قاعدگی از منظر طب سنتی


واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: استادیار دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، یادآور شد: با توجه به مرور منابع طب سنتی، تغذیه جایگاه ویژه‌ای در کنترل و جلوگیری از خونریزی های زیاد در دوران قاعدگی دارد.
انواع خونریزی های زیاد در دوران قاعدگی، عوارض و درمانمژگان تن‌ساز استادیار دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، علل و عوارض خونریزی زیاد دوران قاعدگی از منظر طب سنتی را  تشریح کرد.وی درباره غذاهای توصیه شده طب سنتی ایرانی در خونریزی زیاد قاعدگی زنان، اظهار داشت: در طب سنتی افزایش خون ریزی رحمی، کثرت طمث و یا افراط طمث نامیده می‌شود که، با منومتروراژی مطابقت دارد.  افزایش خون ریزی رحمی بر دو گونه است- در دوران قاعدگی میزان خون ریزی افزایش پیدا می‌کند.- دوران قاعدگی به پایان می‌رسد، اما خون ریزی هم چنان ادامه دارد و یا این که در غیر از دوره عادت ماهیانه خون ریزی شروع می‌شود و ادامه پیدا می‌کند.در کتب طب سنتی عوارض متعددی برای افراط طمث یا خونریزی دوران قاعدگی برشمرده شده است که، برخی از آنها شامل ضعف اشتها و ضعف هضم، بدی رنگ و رو و ایجاد درد پشت به دلیل خشکی و کشیدگی عصب است، همچنین خون ریزی زیاد می‌تواند موجب غلبه صفرا و در نتیجه بروز تب‌های صفراوی و به دنبال آن افزایش سقوط اشتها شود. با توجه به عوارض درمان‌های طب مدرن و هم چنین عدم پاسخ دهی کامل به درمان در برخی موارد، در دهه‌های اخیر توجه به درمان‌های دیگر، در این مورد اضافه شده است. اغذیه و نوشیدنی‌های قابض، خشک کننده و تغلیظ کننده خون، کاربرد چشمگیری در کمک به بیماران در خون ریزی زیاد رحمی دارد. هم چنین اغذیه‌ای که کمک به بازگرداندن قوت می‌کند و استفاد از غذاهای سریع الهضم در افراط طمث در طب ایرانی مورد توجه است. پرهیز از غذاهای بالقوه و بالفعل گرم و قاعده آور نیز مورد اهمیت است.استادیار دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، یادآور شد: با توجه به مرور منابع طب سنتی، تغذیه جایگاه ویژه‌ای در کنترل و بهبود علائم این بیماری دارد.


گردآوری:گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
منبع:tasnimnews.com






قاعدگی
   زیر مجموعه: سلامت خانواده دسته: سلامت زنان 

بازدید: 0

منتشر شده در 1395/02/03  





1395/02/03
###12##12###





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سیمرغ]
[مشاهده در: www.seemorgh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن