تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):خدای تعالی ایمان را برای پاکیزگی از شرک قرار داد ، و نماز را برای دوری از تکبر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815453028




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قواعد تغذیه ای در فصل بهار از منظر طب سنتی ایران


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری تسنیم: عضو گروه طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قواعد تغذیه ای در فصل بهار از منظر طب سنتی ایران را تشریح کرد.
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم , پانته آ شیرویه درباره قواعد تغذیه ای در فصل بهار از منظر طب سنتی ایران, اظهار داشت: غذا یکی از نیازهای ذاتی و دائمی هر فرد و یکی از مهم ترین عوامل بقای زندگی محسوب می شود.
به گفته وی از منظر طب سنتی ایران نیز تغذیه تنظیم شده براساس همه نیازهای بدن موجب حفظ سلامتی و پیشگیری از بیماری ها است. یکی از نکات مورد توجه طب سنتی ایران در تنظیم تغذیه، اثر فصول مختلف بر انتخاب نوع تغذیه است.
عضو گروه طب سنتی، دانشکده طب سنتی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: بهار معتدل ترین فصل سال در میان فصول چهارگانه است. موادی که در فصل زمستان در اثر سرمای هوا در بدن فشرده و متراکم شده، به واسطه حرارت فصل بهار به تدریج ذوب شده، حجم آنها زیاد شده و در بدن به حرکت درآمده و ممکن است بیماری های مختلفی ایجاد کند.
شیرویه عنوان کرد: بنابراین تدابیر این فصل از جمله انتخاب غذا باید به گونه ای باشد که به طبیعت بدن فرصت دهد تا مواد زائدی که در فصل زمستان در بدن انباشته شده را دفع کند.
وی گفت: حکمای طب سنتی ایران قواعد تغذیه ای کمی و کیفی برای فصل بهار بیان کردند. در این دیدگاه از آن جا که هاضمه در فصل بهار تقویت شده و گرسنگی برای بدن مضر است, کمیت و حجم غذا نباید کم شود. بلکه غذاهایی با ارزش غذایی کم باید مصرف شوند.
عضو دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: زیرا غذاهای با حجم زیاد ولی کم کالری، دستگاه گوارش را مشغول فرآیند هضم کرده و در حالیکه غذای زیادی مصرف شده، در حقیقت مواد زیادی وارد عروق نمی شود. غذاهای کم کالری مانند سبزیجات و غلاتی مانند گندم و جو که به صورت آش یا سوپ تهیه شده باشد و موادغذایی مزاج خیلی گرم هم نداشته باشند.
شیرویه اضافه کرد: هم چنین از آن جا که فصل بهار مزاج معتدل مایل به گرمی و تری دارد، از غذاهای با مزاج گرم و تر که موجب تشدید مزاج فصل می شوند, باید پرهیز شود. از این رو از مصرف زیاد گوشت ها که مزاج گرم و تری دارند, باید پرهیز کرد.
وی بیان داشت: با توجه ...
[ مشاهده متن کامل خبر قواعد تغذیه ای در فصل بهار از منظر طب سنتی ایران در خبرگزاری تسنیم ]


دوشنبه ، ۲۳فروردین۱۳۹۵


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری تسنیم]
[مشاهده در: www.tasnimnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن