واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: هیچ کانال تلگرامی فعال حوزه ازدواج مجوز ندارد
کد خبر: ۵۸۲۱۸۱
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۴ - 19 April 2016
مدیر کل دفتر برنامه ریزی ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان گفت: کانالهای تلگرامی که در حوزه ازدواج فعالیت دارند، هیچ مجوزی از وزارت ورزش و جوانان ندارند.
به گزارش میزان، ناصر صبحی قراملکی مدیر کل دفتر برنامه ریزی ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه باید روی پیشگیری برای ازدواج موفق متمرکز شویم گفت: شواهد نشان می دهد که مهمترین اقدام برای کاهش طلاق آموزش های پیش حین و بعد از ازدواج است.
وی ادامه داد: در گذشته همه آموزشها پیش از ازدواج بود. ما در سال جاری تغییراتی را در محتوا و زمانهای آموزش ایجاد کردیم. شواهد تجربی نشان می دهد جوانان آگاهی لازم را در خصوص هدف، ضروریات و چالشهای ازدواج نمی دانند، ضمن اینکه آموزش های ارائه شده به جوانان در دوران مدرسه، دانشگاه و در درون خانواده درست نبوده است. چرا که اگر آموزش ها به صورت صحیح ارائه می شد، درحال حاضر باید اشتباهات افراد تحصیل کرده بسیار کم بود. در حالی که در عمل اینگونه نیست و این موضوع نشان می دهد آموزش هایی را به افراد ارائه کردیم که به درد آنها نمی خورد.
وی با بیان اینکه وزارت ورزش در حوزه ازدواج جوانان یک دستگاه ستادی و سیاست گذار است، تاکید کرد: مراکز تخصصی ازدواج و تعالی خانواده و ثمن ها در این حوزه فعالیت دارند. درحال حاضر 50 مرکز مشاوره ازدواج که از وزارت ورزش و جوانان و سازمان نظام مشاوره دارای مجوز هستند، در این حوزه فعالیت می کنند. همچنین 60 متقاضی دیگر نیز برای راه اندازی مراکز مشاوره خانواده درخواست ارائه کردند که پس از بررسی مدارکشان، اگر بتوانند در روز دهم اردیبهشت در دوره های توانمند سازی گواهی نامه اخذ کنند، مجوز مشاوره تخصصی ازدواج به آنها داده می شود.
به گفته صبحی در حال حاضر 50 مرکز مشاوره و 200 ثمن به صورت تخصصی در این حوزه فعالیت میکنند.
به گفته مدیر کل دفتر برنامه ریزی ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان در حال حاضر هر شش ماه یکبار کارشناسان این دفتر به صورت عمومی از مراکز مشاوره ازدواج دیدار و اقدامات آنها را بررسی می کنند. همچنین بازرس ها به صورت محسوس و نامحسوس به این مراکز اعزام می شوند و طبق توافق با سازمان نظام روان شناسی، نظارت های تخصصی بر عهده آن سازمان است و اقبال عمومی برای مراجعه به این دفاتر بسیار بالا است.
وی در مورد اینکه آموزش های پیش از ازدواج اجباری می شوند یا خیر گفت: طرحی با همکاری معاونت پیشگیری قوه قضائیه در حال تدوین است که اگر تصویب شود آموزش های پیش از ازدواج اجباری شوند.
وی درخصوص آمار طلاق در کشور گفت: اگر ازدواج سالم ایمن و موفق را افزایش دهیم طلاق نیز کاهش پیدا می کند. برخی افراد به دلیل اینکه می خواهند از خانواده جدا شوند یا به خواسته های مالی برسند و برخی نیز به دلیل اینکه سن شان افزایش پیدا نکند، ازدواج می کنند که در کوتاه مدت به اهداف خود می رسند؛ اما در بلند مدت هیچ کس به جز شریک زندگی نمی تواند به فرد آرامش دهد. ازدواج کردن بسیار آسان است اما حفظ آن بسیار مهمتر است.
صبحی در خصوص فعالیت سایت های همسریابی اظهار داشت: سبک زندگی تغییر کرده است و ملزومات آن نیز دیگر همانند گذشته نیست معتقدم از مسائل جدید نباید ترسید و هر موقع در مقابل تکنولوژی دچار ترس شدیم، ضرر کردیم. با برنامه ریزی می توان این پدیده های نو را تبدیل به فرصت کرد اما اگر نگاه سلبی داشته باشیم این موضوعات به تهدید زیرزمینی تبدیل می شود.
وی ادامه داد: بر اساس اطلاعاتی که نهادهای نظارتی به ما دادند 700تا 1000 کانال و سایت در حوزه ازدواج فعال هستند این در حالی است که ما توانستیم 350 سایت فعال در حوزه ازدواج و خانواده را به همراه 20 کانال تلگرامی شناسایی کنیم. درحال حاضر 10 کانال تلگرامی که در این حوزه فعال هستند بیش از 10هزار عضو دارند اگر این کانال ها و سایت ها تا مرحله آشنایی فعالیت کنند از نظر ما مشکلی نیست اما ورود آنها به مسائل تخصصی باعث آسیب می شود.
صبحی در پایان گفت: هیچ کانال تلگرامی فعال در حوزه ازدواج مجوز ندارد و تنها سایتهای 50 مرکز مشاوره تخصصی و سمن ها دارای مجوز هستند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]