تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى مؤمن! به تحقيق اين دانش و ادب بهاى جان توست پس در آموختن آن دو بكوش كه هر چه بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831623007




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رسیدن به احساسات مثبت با طی کردن این مراحل


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:  
89589+
  اگر می خواهید به احساسات مثبت دست پیدا کنید و از احساسات منفی دوری کنید باید برخی مراحل مهم را طی کنید تا بتوانید بر احساسات منفی خود غلبه کنید و تغییرات و دگرگونی هایی در خود ایجاد کنید  استرس، تنفر، خشم، احساس گناه و ترس همه یک نقطه اشتراک دارند و آن، این است که هیچ کدام حس خوبی ندارند.حتی به زبان آوردن هریک از این کلمات هم می‌تواند احساسی ناخوشایند را تداعی کند، اما نمی‌توان از احساسات منفی فرار کرد و باید راهی برای رویارویی با آنها یافت. دکتر فرشاد نجفی‌پور  می‌گوید: بیشتر افرادی که تنفر، خشم و ترس را تجربه کرده‌اند به دنبال راهی هستند که احساسات منفی خود را مهار کنند. در پاسخ به این افراد می‌توان گفت که همه احساسات و حتی احساسات منفی، همیشه حرف‌های مهمی برای گفتن دارند. از این‌رو نباید آنها را فراموش، خاموش یا سرکوب کنیم. در مقابل باید برای دستیابی به پیام نهفته این احساسات راهی بیابیم. این متخصص روانشناسی ورزشی در ادامه می‌افزاید: می‌توان تنها با چهار گام پیام نهفته در احساس را پیدا کرد اما فراموش نکنیم که نباید به هیچ وجه دو گام اول را حذف کرد. گام نخست: نفس‌تان را بیرون بدهید.
دکتر نجفی‌پور با تأکید بر اینکه یک لحظه احساس را به حال خودش بگذارید، خاطرنشان می‌کند: قبل از هر کار باید تنشی که احساس را سر جایش چسبانده رها کنید. برای این کار سه بار نفس عمیق بکشید. هنگام بازدم همه اعضای بدن از سر تا نوک پا را کنترل کنید تا بتوانید اعضای تحت فشار را بیابید؛ هر عضله‌ای که سفت بود، شل کنید و نفس‌تان را بیرون بدهید. گام دوم: بپذیرید که این ناراحتی شاهدی بر واقعیت، تمامیت و زنده بودن‌تان است.
این متخصص تصریح می‌کند: هرچه سایه خود را انکار کنید بیشتر به آن بدل خواهید شد. نگرانی و ترس‌ها بخشی از زندگی ما را تشکیل می‌دهند. همه انسان‌ها بی‌قید و شرط آن را تجربه می‌کنند و با احساسات منفی و ناخوشایند روبه‌رو می‌شوند. نادیده گرفتن این احساسات نه تنها راهگشا نخواهد بود بلکه آرامش فرد را هم تحت تأثیر قرار می‌دهد. حقیقت این است که مثبت و منفی‌های زندگی در کنار هم هستند و هیچ کس نمی‌تواند بخشی از وجودش را انکار کند، کسی که از وضعیت فعلی خود ناراضی است نمی‌تواند آینده را از آن خود کند. بنابراین بهتر است احساسات خود را انکار نکنید تا عقل‌تان سالم بماند.
در این مرحله پس از سه بار تنفس عمیق با خود بگویید: «من درحال کسب تجربه‌ای جدید هستم. من برای کشف پیام احساساتم آماده ام». سپس لحظه‌ای آرام بنشینید و نفس عمیق بکشید و خود را برای برداشتن گام بعدی آماده کنید. گام سوم: کنجکاوی کنید.
دکتر نجفی‌پور تأکید می‌کند: احساسات، واکنش به تصور ما از لحظه وقوع یک رویداد است و البته می‌تواند نمایانگر توقع‌هایی باشد که برآورده نشده‌اند یا اینکه ترس ما از نرسیدن به خواسته‌ها باشد. از این‌رو بهتر است بدانید درمورد شما کدام درست است. کنجکاوی احساسی که بهای چندانی به آن داده نمی‌شود بسیار کارگشا خواهد بود، به طوری که سقراط می‌گوید: «کنجکاوی، مادر عقل است.»
نفس عمیق بکشید، کنجکاوی کنید و ببینید چه توقعی داشته‌اید که عملی نشده است. برای احساس خود حرمت قائل شوید و علت را دریابید: «من غمگینم چون… من عزادارم چون… من ناامیدم چون… من متنفرم چون…». کشف زمینه احساسات باعث می‌شود گام بعدی را کشف کنید. ناگهان آن نیروی منفی خودبه‌خود ناپدید می‌شود. کنجکاوی به ترک عادت هم کمک می‌کند و می‌تواند منشأ تغییرات مثبت و پایدار باشد. گام چهارم: به دنیای پیرامون خود توجه کنید.
این متخصص در خاتمه توصیه می‌کند: ببینید کجا هستید، داشته‌هایتان را ببینید، علایق‌تان را بیابید. این یافته‌ها را هم با احساسات فعلی‌تان همراه کنید. اندوه و ترس را با شکرگزاری، ناکامی و ناامیدی را با مهربانی، تنفر را با امید، خشم را با شوق و حسادت را با بخشش، کم‌اثر کنید؛ بپذیرید بدون احساسات منفی، احساسات مثبت معنا ندارند. مغز یک کلید روشن – خاموش دارد که وقتی احساسات منفی روشن می‌شوند احساسات مثبت خاموش می‌شوند و برعکس. از این کلید خوب استفاده کنید.

28 فروردین 1395





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 8]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن