تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس در مقابل ثروتمند به خاطر ثروتش تواضع كند دو سوم دينش از بين برود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835114217




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۲۲۰ تن کیک زرد به ذخایرمان اضافه کردیم


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: ۲۲۰ تن کیک زرد به ذخایرمان اضافه کردیم


صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: در تمام دوران فعالیت هسته ای کشور مجموع ذخایر کیک زرد ۵۵۰ تن بود که فقط در پسا برجام ۲۲۰ تن به آن اضافه شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، رئیس سازمان انرژی اتمی در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با اشاره به این که در حوزه اکتشاف و استخراج با قدرت در کار و پیشرفت هستیم افزود: در این حوزه 73 درصد وسعت کشور را پوشش داده ایم و مابقی در دو سال آینده انجام خواهد شد. صالحی اهمیت اکتشاف و استخراج را از آن جهت دانست که مواد اولیه، استراتژیک ترین بخش صنعت هسته ای است. وی تصریح کرد: دراین خصوص در برجام هیچ محدودیتی وجود ندارد. رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه در بخش تحقیق و توسعه روی هشت سانتریفیوژ در حال کاریم افزود: علاوه بر این بر روی سانتریفیوژهای حوزه سلامت در حال تحقیق و توسعه ایم. صالحی با بیان اینکه پیش از برجام 20 هزار ماشین داشتیم که 10 هزارتای آن فعال بود و غنی سازی می کرد افزود: با اجرای برجام این تعداد را به حدود 6 هزار کاهش دادیم که 5 هزار ماشین آن غنی سازی می کند و حدود هزار ماشین دیگر در حال چرخش است اما غنی سازی نمی کند. وی افزود: با این کاهش تعداد ماشین 700 تا 800 کیلوگرم کمتر در سال تولید می کنیم که خیلی عدد زیادی نیست. رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: هم اکنون آب سنگین سرجای خود است و سوختش هم تولید می شود و در سه روز آینده این سوخت در رآکتور تهران قرار می گیرد. صالحی افزود: بازطراحی رآکتور آب سنگین اراک آغاز شده، طراحی موضوعی اش به پایان رسیده است و در حال طراحی پایه ای آنیم. وی با اشاره به این که دو نیروگاه بوشهر و قدرت را با روسیه قرارداد بسته ایم که عملیات اجرایی آن را آغاز خواهیم کرد افزود: برخی اختلافات در مشخصات فنی میان کارشناسان ما و روسیه باعث شد که عملیات اجرایی این دو نیروگاه پارسال انجام نشود.
صالحی افزود: به محض اینکه کارشناسان ایرانی و روس در مشخصات فنی به اعداد واحد برسند عملیات اجرایی این دو نیروگاه آغاز خواهد شد. رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به اختصاص زمین لازم برای احداث بیمارستان هسته ای گفت: به زودی گروهی از کارشناسان برای مذاکره درباره خرید تجهیزات لازم این بیمارستان به اتریش می روند. صالحی افزود: بیمارستان هسته ای بیمارستانی نمونه در غرب آسیا خواهد بود و برای ساخت آن هم مشکل بودجه ای وجود ندارد.
وی با بیان اینکه بر اساس برجام کارگروهی از کارشناسان ایرانی، چینی و آمریکایی برای با طراحی رآکتور اراک با هم مشورت می کنند افزود: صاحب پروژه ما ایم و طراحی ها را ما انجام می دهیم. صالحی افزود: طراحی های طراحان ایرانی به کارشناسان این دو کشور ارائه می شود و ما در حقیقت در صدد گرفتن تائیدیه علمی از آنها ایم. رئیس سازمان انرژی اتمی خاطر نشان کرد: اگر بتوانیم تائیدیه کارشناسان آنها را در خصوص طراحی هایمان بگیریم خود نشان ارتقاء فنی و علمی هسته ای کشور خواهد بود. وی با اشاره به فروش آب سنگین به آمریکا گفت: آزمایشگاه های آمریکا آب سنگین تولیدی ایران را تائید کردند و این نشان از بالا بودن کیفیت صنعت هسته ای ایران است. صالحی علت تاخیر در امضاء قرارداد میان ایران و چین در خصوص طراحی رآکتور آب سنگین اراک را برخی اختلافات برای خرید رآکتورهای 100 مگاواتی از چین برای نصب در سواحل مکران دانست. وی با این حال گفت: این قرارداد در یکی دوماه آینده میان ایران و چین امضاء خواهد شد. صالحی با اشاره به همکاری سازمان انرژی اتمی با روسیه برای ایزوتوپ های پایدار در سایت فردو افزود: کار در این خصوص خوب پیش می رود و روس ها با جدیت این کار را پیگیری می کنند. وی افزود: به زودی تاسیسات مورد نیاز برای ایزوتوپ های پایدار در این سایت ایجاد می شود. رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به اینکه این سازمان 12 تا 15 هزار نیروی انسانی دارد گفت: تعدادی از این نیروها استخدام رسمی دولت اند، 9 هزار نفر استخدام شرکتی اند و یک هزار نفر دیگر به صورت پروژه ای با سازمان همکاری می کنند.
صالحی گفت: بودجه جاری سازمان انرژی اتمی در سال 94 یک صد میلیارد تومان بود که صد در صد تخصیص داده شد. وی افزود : در سال 94 از مجموع 680 میلیارد تومان اعتبار مصوب طرح های عمرانی برای سازمان انرژی اتمی تنها 16 درصد اختصاص یافت که این مسئله همچون طرح های عمرانی دیگر سازمانها و وزارتخانه بود. صالحی با بیان اینکه سال 94 سال بسیار سختی برای دولت بود افزود: سازمان انرژی اتمی بدون آنکه خللی در فعالیت هایش ایجاد شود با جا به جایی منابع درآمدی کارها را پیش برد. رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به اینکه معدن رو باز ساغند همیشه کار کرده است افزود: با بهبود وضعیت مالی و اعتبارات سازمان فعالیت های زیرزمینی ساغند نیز امسال به وضعیت قبل باز خواهد گشت. وی افزود: ذخایر ما در این معدن برای چند سال اردکان که کیک زرد تولید می کند کافی است. صالحی با اشاره به همکاری سازمان انرژی اتمی با دانشگاه ها و تجهیز دانشگاه هایی که رشته هسته ای دارند به شبیه ساز رآکتور افزود: درصدد تقویت آزمایشگاه های این دانشگاه ها ایم تا دانشجویان رشته هسته ای در بهترین شرایط تحصیل قرار گیرند. رئیس سازمان انرژی اتمی افزود: وقتی دو نیروگاه بوشهر که هرکدام 5 میلیارد دلار سرمایه گذاری خواهد داشت راه بیفتند در طول ساخت تا بهره برداری به تعداد زیادی نیرو نیازمند خواهد بود. صالحی گفت: سالانه 150 تا 200 دانشجو از 5 دانشگاه کشور در رشته هسته ای فارغ التحصیل می شوند. وی با بیان اینکه معاونت برنامه ریزی سازمان انرژی اتمی در دو سال گذشته فعال بوده افزود: برنامه 15 ساله این سازمان تدوین شده و همه چیز برای ما روشن است در حالی که قبل از آن فعالیت این سازمان روی ریل خود قرار نداشت و مقداری سلیقه ای عمل می شد. رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: در برنامه ما مشخص است که روی چه نسلی از سانتریفیوژ کار کنیم، با چه کشورهایی همکاری کنیم و به کجا برسیم. صالحی افزود: تا ده سال روی 5 هزار ماشین ایم و پس از آن با شیبی مناسب به جایی می رسیم که در 15 سال آینده به تولید 190 هزار سو دست یابیم. وی گفت: اگر همین حالا 190 هزار سو هم داشتیم اورانیوم مورد نیاز را برای غنی سازی در اختیار نداریم. رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه رآکتور قدیمی اراک اگر ادامه کار می داد در سال 95 به نتیجه می رسید افزود: با بازطراحی این رآکتور و تبدیل آن، این رآکتور به رآکتوری مدرن تبدیل می شود و سه چهارسال دیگر به نتیجه می رسد.
صالحی تصریح کرد: رآکتوری که در حال مدرن سازی آن ایم به نفع جمهوری اسلامی ایران است. وی با اشاره به اینکه در برجام محدودیت 15 ساله برای ساخت و استفاده از پلوتونیوم در نظر گرفته شده است افزود: ما اصلا فلز پلوتونیوم در اختیار نداریم ضمن اینکه این محدودیت ها برای مدتی مشخص است و برای صنعت هسته ای هم نیست. رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به اینکه نیروی انسانی مناسب برای رسیدن به مرحله گداخت تربیت شده است افزود: گداخت پروژه محوری سازمان انرژی اتمی است و آخرین تلاش بشر برای رسیدن به تولید انرژی مداوم خواهد بود هر چند که 30 تا 40 سال دیگر جواب می دهد. صالحی تصریح کرد: در بعد فنی برجام خوشبختانه دست برتر را داریم و این آنها هستند که نگرانند.
وی افزود: مواردی که آمریکایی ها درخصوص بازرسی ها مطرح می کنند برای قانع کردن طرفهای مقابلشان درداخل آمریکاست. رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: این سازمان قراردادهایی را با بخش صنعت منعقد کرده که بر اساس آن در معادنی که اورانیوم در حال استخراج است عناصر نادر خاکی همزاد با آن که بسیار گران قیمت هم اند استخراج شوند تا قیمت اورانیوم استخراج شده کاهش یابد. صالحی با بیان اینکه تنها سه کشور در دنیا از عناصر نادر خاکی بهره مند اند و استفاده می کنند افزود: از امسال شاهد تولید عناصر نادر خاکی در معادن اورانیوم خواهیم بود که هم مصرف داخلی دارد و هم می توان از آن برای صادرات استفاده کرد.  
دانلود
 

لینک را کپی کنید


یک شنبه ۲۲ فروردین ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن