تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):از حقيقت ايمان اين است كه حق را بر باطل مقدم دارى، هر چند حق به ضرر تو و باطل به نفع ت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816145309




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پكن: بحران فولاد انگلیس ارتباطی به چین ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: پكن: بحران فولاد انگلیس ارتباطی به چین ندارد
پس از آنكه نمایندگان مجلس انگلیس مشكلات بخش فولاد این كشور را به چین نسبت دادند، تحلیگران و دست اندركاران صنعت این كشور با رد «دامپینگ چینی» اعلام كردند كه مشكلات و نوسانات بوجود آمده برای كارخانه‌ها و تولیدكنندگان انگلیسی هیچ ارتباطی به فعالیت های پكن ندارد.
به گزارش نامه نیوز، فعالان عرصه این صنعت در چین همچنین می گویند، نشانه رفتن انگشت اتهام به سوی پكن در این زمینه و متهم ساختن این كشور به اجرای سیاست های دامپینگ، نوعی منحرف كردن افكار عمومی دنیا از واقعیات است.

نمایندگان احزاب مخالف مجلس انگلیس اخیرا دولت دیوید كامرون نخست وزیر را تحت فشار گذاشته اند كه به منظور نجات صنعت فولاد این كشور اقدامات لازم را علیه واردات فولاد ارزان قیمت چینی انجام دهند چرا كه ادامه این روند سبب به خطر افتادن دهها هزار فرصت شغلی در این كشور می شود.

در واكنش به این اقدام، تولیدكنندگان فولاد در چین با انتشار بیانیه هایی در روزهای اخیر آنچه را كه انگلیس در انتقاد از سیاست های فولادی پكن مطرح كرده، نادرست دانسته و تاكید كردند كه تولید و صادرات فولاد چین ربطی به مشكلات كارخانه های فولادی این كشور اروپایی ندارد.

این بیانیه ها می افزاید: انگلیسی ها در سال 2014 میلادی نزدیك به 670 هزار تن فولاد از چین وارد كردند كه یكی از بیشترین ارقام بود اما همان زمان از دیگر كشورهای اروپایی چهار میلیون و 700 هزار تن فولاد خریداری كرده اند. بر این اساس كمیت فولاد خریداری شده آن كشور از چین به هیچ وجه قابل مقایسه با خریدهای بزرگ از دیگر كشورهای اروپایی نیست و اگر امروز مشكلی برای صنعت فولاد و آهن انگلیس پدید آمده است باید علت را در جای دیگری جستجو كرد.

بر اساس آمارهای رسمی، تولید فولاد سالانه انگلیس در سال 1997 میلادی بیش از 18 میلیون تن بوده و این رقم در سال 2014 میلادی به حدود 12 میلیون تن كاهش یافته است.

تارنمای «چاینا ارگ» نیز گزارش كرده است: اگرچه چین بزرگترین تولیدكننده فولاد دنیاست اما 88 درصد از تولید را در داخل مصرف می كند.

از سوی دیگر گزارش های آماری نشان می دهد چین در سه سال گذشته 90 میلیون تن مصرف فولاد خود را كاهش داه است.

دولت چین به تازگی نیز اعلام كرده كه در سه سال آینده نزدیك به 150 میلیون تن از تولید فولاد چین كاسته خواهد شد تا مازاد تولید از بین برود.

«لوشیامینگ» از كارشناسان بازار فولاد در چین می گوید: مساله كاهش قیمت مواد فولادی و زیان های كارخانه ای فراگیر است و نباید به این دلیل كشورهای دیگر را متهم كرد.

وی گفت: در سال 2011 میلادی قیمت سنگ آهن در دنیا به 168 دلار در هر تن می رسید اما حالا 55 دلار در هر تن است دقیقا مانند نفت كه بهای آن به شدت كاهش داشته است و این یك گرایش جهانی به حساب می آید.

انگلیس و برخی از كشورهای اروپایی بر این باورند كه یارانه های دولت چین به صنعت فولاد باعث شده است تا فولادسازان چینی دست برتر را در بازار بین المللی داشته باشند و با عرصه فولاد ارزان باعث ضررهای سنگین برای كشورهای دیگر شوند.

منابع انگلیسی روز شنبه فاش ساختند كه دولت انگلیس در سال گذشته میلادی مانع از تصمیم اتحادیه اروپا برای مقابله با بازارشكنی چینی ها شده است.

به گفته این منابع، اتحادیه اروپا در پاییز گذشته عنوان كرده بود كه چین برای یك سری از تولیدات فولادش در اروپا اقدام به بازارشكنی كرده و به هم دلیل توصیه داشت كه برای حفاظت از تولیدات مشابه در اتحادیه اروپا تعرفه های بالایی بر روی تولیدات فولاد چین بسته شود.

از سوی دیگر گزارش شده كه پایین بودن بهای پایین فولاد چین كه همراه با تقویت فعالیت های اقتصادی در انگلیس شده، باعث گردیده كه تقاضا برای فولاد ارزان قیمت چینی در این كشور كه هجدهم تولیدكننده فولاد جهان است، روند افزایشی داشته باشد.
 
 




منبع: ایرنا


۱۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن