واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: جمع آوری بیش از 3 هزار معتاد و کارتن خواب
وزیر کشور از جمع آوری بیش از 3 هزار معتاد متجاهر و کارتن خواب در تهران خبر داد.
کد خبر: ۵۷۸۲۵۳
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۰ - 04 April 2016
وزیر کشور از جمع آوری بیش از 3 هزار معتاد متجاهر و کارتن خواب در تهران خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ عبدالرضا رحمانی فضلی در حاشیه جلسه هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به جمع آوری تعداد زیادی از بانوان معتاد و کارتن خواب افزود: می توان گفت تقریباً از بهمن ماه سال گذشته هیچ خانم معتاد و کارتن خوابی در سطح شهر تهران وجود ندارد و در بقیه استان ها هم در زمینه جمعآوری مشکل خاصی نداریم.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: باید توجه شود که جمع آوری ساده ترین کار در این امر است و مسئله نگهداری و درمان اقدامات اصلی می باشد که دولت با صرف هزینه های زیادی در حال انجام این کار است.
رحمانی فضلی با اشاره به اهمیت پاک ماندن افراد جمع آوری شده تصریح کرد: یکی از مهمترین بخش های مبارزه با مواد مخدر پاک ماندن این افراد است به طوری که پس از جمع آوری معتادین و پس از دوره ای 3 تا 4 ماهه افراد از اعتیاد خلاص می شوند اما متأسفانه بیش از 85 درصد پاک شدگان دوباره گرفتار اعتیاد می شوند و این چرخهای است که دستگاه های دولتی با امکانات و تجهیزات و شرایط موجود، قادر به انجام همه وظایف خود در این باره نیستند.
وزیر کشور افزود: در دنیا حدود 20 درصد از پاک شدگان پاک می مانند و بقیه نیز مجدداً به چرخه اعتیاد باز می گردند و برای مبارزه با این چرخه، حمایت و کمک خانواده ها و مردم و فرهنگ جامعه پذیری پاک شدگان نیاز است.
وی گفت: پیشگیری مطمئن ترین، کم هزینه ترین و بهترین راه مبارزه با اعتیاد است که اجرای دقیق و علمی مسائل فرهنگی در مدارس و مراکز آموزشی و بخش های مختلف جامعه و نیز ایجاد اشتغال برای جوانان و نیز پاک شدگان از راههای اصلی مبارزه با اعتیاد است.
رحمانی فضلی با اشاره به اینکه در سال 95 برنامه های مفصلی برای انتهای عملیات مبارزه با اعتیاد که همان پاک شدن و پاک ماندن است در نظر گرفته شده است افزود: این برنامه ها در سال جاری به مرور اعلام و اجرا خواهد شد.
دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر در خصوص میزان اهداف حاصل شده برای ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: سال گذشته توانستیم مقابله و کشفیات را حدود 12 درصد افزایش دهیم همچنین تلفات نیروی انسانی در مبارزه با ترانزیت و استعمال مواد مخدر به شدت کم شد به طوری که فقط سه مورد شهادت به وقوع پیوست و با اولویت بندی صورت گرفته توفیقات ستاد در استان های سیستان و بلوچستان ، کرمان و هرمزگان بالاتر بود.
رحمانی فضلی در ادامه مصاحبه با خبرنگاران افزود: عمده فعالیت ما در بخش مقابله خواهد بود و این قانون ثابتی است که هر چقدر عرضه باشد تقاضا هم خواهد بود پس باید به دنبال کاهش عرضه باشیم.
وی گفت: در سال گذشته با پیش سازها و خرده فروشان که همان پیاده نظام عرضه مواد مخدر هستند هم در داخل و هم با ترانزیت آنها مبارزه جدی شد که این مبارزه باعث افزایش قیمت شیشه از 20 میلیون تومان تا 80 میلیون تومان هم رسید که این مسئله نشان از توفیق در این بخش است.
رحمانی فضلی با اشاره به نشست اجتماعی که مقام معظم رهبری با همه مسئولان حوزههای اجتماعی داشتند و اولویت اول را مقابله با مواد مخدر و اعتیاد تعیین کردند افزود: تلاش می کنیم بتوانیم سیاست های ابلاغی ایشان در این جلسه و سیاست های کلانی که قبلاً اعلام کرده اند امسال به خوبی با همت و هماهنگی های بیشتر انجام دهیم.
وی همچنین گفت: نقش ستاد مبارزه با مواد مخدر نقشی سیاستگذار ، نظارت و هماهنگی است و مسئولان بخش های عملیاتی ، مبارزه و درمان هم مشخص شده است که ما در سال جاری میزان عملکرد هر کدام از این بخش ها را به صورت ماهانه خواهیم خواست.
وزیر کشور درخصوص قیمت مواد مخدر مخصوصاً در تهران نیز افزود: ماده مخدر شیشه از 20 میلیون تومان به 70 تا 80 میلیون تومان افزایش قیمت داشته است و درخصوص سایر مواد مخدر نیز شاهد روندی افزایشی بودیم.
رحمانی فضلی همچنین درخصوص میزان دسترسی به مواد مخدر هم گفت: با توجه به گزارش های نیروی انتظامی، آنان مدعی هستند که سرعت و میزان مسافت دسترسی به مواد مخدر به شدت بالا رفته و به راحتی قابل تأمین نیست که این مسئله هم به علت دستگیری گسترده خرده فروش ها در سال گذشته بوده است.
وزیر کشور همچنین درخصوص مسائل مربوط به مرزهای شرقی کشور هم افزود: در مرزهای شرقی فقط معضل مواد مخدر نیست بلکه تردد غیرقانونی نیروهای انسانی ، قاچاق انسان ، شرارت ، تروریسم که با حمایت دشمنان بیرونی صورت میگیرد و همچنین با قاچاق سوخت مواجه هستیم که این منطقه را منطقه مهمی کرده است.
رحمانی فضلی گفت: امنیت منطقه شرق به عهده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که در این خصوص نیز طرح جامعی را از دو سال پیش با جدیت بیشتری اجرا می کنند و دولت هم در شورای امنیت مصوبه ای در حمایت بیشتر از این اقدامات داشت که متأسفانه به علت کمبود منابع اعتباری و پایین آمدن قیمت نفت نتوانست سال گذشته اقدامات کاملی را انجام دهد و هر چند این کار متوقف نشده اما امیدواریم که اقدامات بیشتری از سوی دولت صورت گیرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]