تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند عزو جل كه فرموده است: از صبر و نماز كمك بگيريد، صبر، روزه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816405081




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حواستان به پوکی استخوان باشد


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
65656+
 چه بیماری هایی سلامت استخوان افراد سالمند را تهدید میکند و موجب بروز پوکی در استخوان های آن ها می شود شایع ترین مشکلات دوره میانسالی پوکی استخوان محسوب می شود میلیون ها نفر در سراسر جهان به پوکی استخوان (استئوپروز) مبتلا هستند و عده زیادی در معرض این بیماری قرار دارند. به گفته محققان، این بیماری با افت استروژن ارتباط دارد. در پوکی استخوان، خطر شکستگی افزایش می یابد. پوکی استخوان جزو شایع ترین بیماری های دوران سالمندی است. پزشکان بین پوکی استخوان (استئوپروز) و کاهش تراکم استخوانی (استئوپنی) تمایز قائل می شوند، زیرا کاهش تراکم استخوانی در واقع زنگ خطر پوکی استخوان است. در ادامه به نکاتی درباره این بیماری ها اشاره می کنیم. شاید نمی دانید که تراکم پایین بافت استخوانی دارید یا پوکی استخوان:
پوکی استخوان یک بیماری خاموش است و اولین علامتی که می تواند شما را متوجه کند، شکستگی است یا کوتاهی قد بیش از 5 سانتی متر.
عوامل زیادی احتمال شکستگی استخوان را افزایش می دهد. از جمله مصرف زیاد استروئیدها، اختلال خوردن مانند آنورکسی یا وزن کمتر از 57کیلوگرم. سابقه خانوادگی، پوست روشن و تغذیه نامناسب به ویژه مصرف ناکافی لبنیات حاوی کلسیم، استعمال سیگار و مصرف مشروبات الکلی نیز خطر پوکی استخوان را افزایش می دهد. مصرف بعضی از داروها روند پیشرفت بیماری را کند می کند:
بعضی از داروها مانند بیسفونات ها کاهش تراکم استخوانی را درمان می کند. به گفته پزشکان این داروها باعث رشد استخوان می شود اما هشدارهایی نیز درباره مصرف زیاد آن داده شده است، از جمله درد استخوان، مفصل، عضله، سوزش معده، آریتمی و ضربان نامنظم قلب. محدودیت در زمان مصرف:
بیشتر داروها در مدت مشخص که اغلب 3سال است، تجویز می شود و مصرف بیشتر آن باعث ایجاد تغییرات در اسکلت می شود و عوارضی از جمله شکستگی ران و استئونکروز (مرگ بافت استخوان) را در پی دارد. بیمارانی که این داروها را مصرف می کنند، پس از 3 تا 5 سال باید وضعیت جسمی شان بررسی شود تا برای ادامه یا توقف یا تغییر دارو تصمیم گرفته شود. اگر دچار استئوپنی هستید، نیاز به مصرف دارو ندارید:
بیمارانی که برای آن ها استئوپنی (کاهش توده استخوان با شدت کمتر از پوکی استخوان) تشخیص داده می شود، به ندرت برایشان دارویی تجویز می شود. البته افراد مبتلا که سرطان سینه هم دارند، از داروهای مهار کننده استفاده می کنند زیرا بیشتر در معرض از دست دادن استخوان قرار دارند. مهارکننده های آروماتاز، دسته ای از داروهاست که برای درمان سرطان سینه و سرطان تخمدان در زنان یائسه و مردانی که با بزرگ شدن پستان مواجهند، مورد استفاده قرار می گیرد. به طور کلی، به فردی که به استئوپنی مبتلا شده است، توصیه می شود که مصرف سیگار را قطع کند یا کاهش دهد، مواد غذایی غنی از کلسیم و ویتامین D مصرف کند و ورزش را در برنامه روزانه خود لحاظ کند. مراقبت در منزل، کنترل تیروئید و…
برنامه غذایی مناسب، ورزش، مصرف کافی کلسیم وویتامین D و پیشگیری از زمین خوردن ضروری است.
هورمون های غده پاراتیروئید (غدد تنظیم کننده کلسیم) و میزان تیروئید می تواند بر سلامت استخوان تأثیر بگذارد. تراکم پایین استخوان به معنای شکستگی استخوان نیست:
اگرچه تراکم استخوان با خطر شکستگی ارتباط ندارد، اما باعث افزایش 20 تا 60درصدی خطر شکستگی می شود و عوامل متعددی در آن نقش دارد. مصرف داروهای پوکی استخوان می‌تواند باعث شکنندگی استخوانی شود:
بهبود تراکم استخوان، خطر پوکی استخوان را کاهش می دهد اما به طور کامل مانع از شکستگی نمی شود.
مصرف طولانی مدت داروهای پوکی استخوان با کاهش استحکام استخوان و خطر شکنندگی در برخی افراد ارتباط دارد. منبع:«prevention»

17 فروردین 1395





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن