واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: کریمی گفت: در حال حاضر سهم کالاهای قاچاق در این صنف به خصوص گوشی های تلفن همراه بسیار کاهش یافته و امیدواریم در یک فاصله چند ماهه بتوانیم بازار را سامان دهیم.
به گزارش پایگاه خبری تراز ،غلامحسین کریمی رئیس اتحادیه فروشندگان دستگاههای مخابراتی و ارتباطی درباره دلایل کاهش واردات رسمی گوشی تلفن همراه به خبرنگار تراز گفت: دلیل عمده کاهش واردات گوشی تلفن همراه کاهش قدرت خرید مردم بوده و اکثر مغازه داران این صنف معتقدند فروش آنها به 50 درصد مدت مشابه در سال گذشته کاهش یافته است.وی افزود: خوشبختانه افراد فعال در حوزه قاچاق گوشی تلفن همراه با مطرح شدن بحث ریجستری و مانیتورینگ این موضوع از سوی مخابرات، در حال عقب نشینی بوده و تقریبا قاچاق این کالا در حال کاهش است.
کریمی ادامه داد: بسیاری از شرکت ها در سال های اخیر بنا به مسائل و مشکلات مالی به سمت کالاهای قاچاق رفته و تقریبا حدود 90 درصد کالاهای ارائه شده در بازار از مبادی غیررسمی و قاچاق تهیه می شود.وی افزود: در حال حاضر سهم کالاهای قاچاق در این صنف به خصوص گوشی های تلفن همراه بسیار کاهش یافته و امیدواریم در یک فاصله چند ماهه بتوانیم بازار را سامان دهیم.
رئیس اتحادیه صنف دستگاههای مخابراتی درباره تاثیر احتمال کاهش قیمت گوشی تلفن همراه و دستگاه های مخابراتی بعد از اجرای برجام بر رکود موجود در بازار، اظهار داشت: اگر LC ها به صورت مستقیم گشایش یابد قطعا بی تاثیر نبوده و قیمت کاهش خواهد یافت.وی افزود: اما اینطور نیست که این کاهش قیمت ها 30 یا 40 درصد باشد بلکه در نهایت بعد از اجرای برجام و بازگشایی LC ها شاهد کاهش 7 تا 10 درصدی قیمت ها خواهیم بود.
این فعال صنفی خاطرنشان کرد: از همه این ها مهم تر بحث ورود کالاهای خارجی از مبادی قانونی است، در این سال ها چنان واردات غیررسمی و کالای قاچاق افزایش یافته است که باعث ایجاد مشکلات زیادی در موضوع توزیع، خدمات و پشتیبانی فنی شده است.وی در ادامه درباره تاثیرات تحریم بر واردات دستگاه های مخابراتی به تراز گفت: در طول این مدت ، عده زیادی از مشترکین از ارتباط شبکه های انتقالی برخی از اپراتورها گله مند بودند که این شبکه در بسیاری از نقاط پوشش آنتنی نداشته یا ارتباطات قطع می شود.کریمی افزود: با رفع تحریم ها و برقراری عادی مبادلات تجاری، هم سوییچ و هم شبکه های انتقال خریداری شده و این مشکلات به زودی حل خواهد شد.
رئیس اتحادیه فروشندگان دستگاههای مخابراتی در خاتمه درباره سهم کالای قاچاق در بازار گوشی های تلفن همراه تصریح کرد: تا چند ماه گذشته سهم کالای قاچاق در بازار موبایل چیزی حدود 90 درصد بود. اما خوشبختانه در ماه های اخیر قاچاق این کالاها فروکش کرده و سهم کالای قاچاق از 90 درصد به حدود 75 درصد حجم بازار کاهش یافته است.
زمانبندی انتشار: 17 فروردين 1395 - 10:08
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]