تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداى عزّوجلّ به موسى عليه‏السلام وحى كرد: اى موسى! به زيادى ثروت شاد مشو و در هيچ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845912131




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دولت به جای خرید هواپیما پول بیمه زنان خانه دار و مرخصی زایمان را بدهد


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: دولت به جای خرید هواپیما پول بیمه زنان خانه دار و مرخصی زایمان را بدهد
ورود به ورزشگاه ها و خروج بدون اذن همسر از كشور، قرائت وارونه دولت از اولويت هاي حوزه زنان است / معاون رئيس جمهور در امور زنان و خانواده سال جديد را با وعده توانمندسازي زنان و كودكان و تحقق جامعه دوستدار خانواده ظرف دو سال آينده آغاز كرد.
نویسنده : نفيسه ابراهيم‌زاده انتظام 


معاون رئيس جمهور در امور زنان و خانواده سال جديد را با وعده توانمندسازي زنان و كودكان و تحقق جامعه دوستدار خانواده ظرف دو سال آينده آغاز كرد. اين در حالي است كه به رغم وعده‌هاي پيشين دولت، هيچ برنامه قابل دفاعي كه توانايي تجميع ظرفيت‌ها را داشته باشد در حوزه زنان مشاهده نشده و در اين بين اظهارات معاون امور زنان و خانواده رياست جمهوري كه طبق معمول در ادامه روند كلي‌گويي‌ها است با واكنش صاحبنظران حوزه زنان مواجه شده است.
 شهيندخت مولاوردي، معاون رئيس‌جمهور در امور زنان و خانواده سال جديد را با وعده توانمندسازي زنان و كودكان و تحقق جامعه دوستدار خانواده ظرف دو سال آينده آغاز كرد. اين در حالي است كه به رغم وعده‌هاي پيشين دولت، هيچ برنامه قابل دفاعي كه توانايي تجميع ظرفيت‌ها را داشته باشد در حوزه زنان مشاهده نشده و به كلي‌گويي در اين رابطه اكتفا شده است. از سوي ديگر هر گونه تقاضاي توضيح و شفاف‌سازي راجع به برنامه‌هاي دولت در حوزه زنان و خانواده، يا سياسي خوانده شده يا هيچ قشري اعم از نمايندگان مجلس، رسانه‌ها و نمايندگان افكار عمومي و فعالان حوزه زنان از سوي دولتي‌ها حائز صلاحيت توضيح خواستن دانسته نشده‌اند.
به هر رو مولاوردي روز گذشته گفت: طي سال جاري و سال آينده شاهد خروجي ملموسي از اقدامات معاونت امور زنان خواهيم بود. وي در ديدار نوروزي خود با اصحاب رسانه و فعالان حوزه زنان افزود: اميدواريم سال ۹۵ سال به ثمر نشستن همكاري‌هاي معاونت امور زنان با دستگاه‌هاي اجرايي باشد چراكه در سال‌هاي اخير در چارچوب مسائلي كه نيازمند اقدام فوري بوديم، با دستگاه‌هاي اجرايي توافقنامه امضا كرديم.
معاون رئيس‌جمهور ادامه داد: اميدواريم كه در جهت عملي كردن اقتصاد مقاومتي از ظرفيت عظيم زنان غفلت نشود، از سوي ديگر براي تحقق اقتصاد مقاومتي صرفاً از دولت نمي‌توان توقع اقدام داشت و از همه ظرفيت‌ها بايد بهره گرفت تا جامعه‌اي داشته باشيم كه از نظر اقتصادي و فرهنگي مقاوم باشد، به گونه‌اي كه تمام دنيا آرزوي زيستن در ايران داشته باشند.
در اين بين اظهارات معاون امور زنان و خانواده رياست جمهوري كه طبق معمول در ادامه روند كلي‌گويي‌ها است با واكنش صاحبنظران حوزه زن مواجه شده است.
 
زنان گرفتار كلي‌گويي‌هاي زنانه
معصومه حاجي حسيني، كارشناس مسائل زنان در اين باره به «جوان» مي‌گويد: وقتي در اظهارات يك مقام مسئول كلي‌گويي به صورت يك رويه ادامه‌دار مطرح مي‌شود، مي‌توان قضاوت كرد كه برنامه مصداقي قابل‌ارائه‌اي وجود ندارد يا اگر هست از جنسي است كه در صورت اعلام در مجامع عمومي اعتراضات گسترده‌اي در پي دارد. به نظر من در دوره مديريت كنوني امور زنان در دولت هر دو اين موارد همزمان هست و برنامه‌هايي كه در نظام فقهي و ديني ما قابل دفاع نيستند مانند بحث خروج زنان از كشور بدون اجازه همسر، ورود زنان به ورزشگاه و كارگري جنسي اولويت مي‌گيرند.
وي مي‌افزايد: اين دست برنامه‌ها در صورت اعلام، موج گسترده‌اي ايجاد مي‌كنند كه مانع برنامه‌ريزان و مجريان مي‌شود. بنابراين اقدامات بدون حرف و صدا در اولويت قرار مي‌گيرند وگرنه اگر برنامه درست و متناسب با مصالح نظام و آرمان‌هاي انقلاب وجود داشته باشد كه بايد گوش رسانه‌ها را از آن كر كنند. در حالي كه مي‌بينيم در دو سال و نيم گذشته از ورود مصداقي به برنامه‌ها پرهيز شده است، به طوري كه حتي برنامه ششم توسعه نيز به اين مشكل دچار است و بند مشخصي در مورد زنان و خانواده در آن وجود ندارد. وقتي هم كه اعتراض مي‌كنيم در توجيه برنامه‌ريزان منطقي وجود ندارد.
 
نمايش متفاوت از تعاملات بين‌المللي دولت
اين فعال حوزه زنان خاطرنشان مي‌كند: به نظر مي‌رسد آنچه در مدت عمر دولت يازدهم در حوزه زنان شاهد بوديم بيشتر مانور ضايقه‌سنجي جامعه است. سؤالي كه مطرح مي‌شود اين است كه آيا مديراني در اين سطح از مسئوليت اجرا با جامعه ايران اسلامي بيگانه‌اند كه از اين دست برنامه‌ها روي ميز مي‌گذارند؟
حاجي حسيني ادامه مي‌دهد: وقتي كسي مي‌خواهد اشتباهي را انجام دهد ابتدا شبهي از آن را مطرح می‌کند  و بازخورد مي‌گيرد و بعد از اينكه اتفاق خاصي در مجامع علمي و فرهنگي و ديني و نخبگاني نيفتاد وارد مرحله بعد مي‌شود. اين سناريوي سوخته‌اي است كه در معاونت امور زنان دنبال مي‌شود.
وي مي‌گويد: مؤيد پنهان‌كاري‌هاي دولتي‌ها در حوزه زنان مقابله‌هايي است كه با برنامه‌هاي آنها صورت مي‌گيرد، به عنوان مثال معاهدات و تفاهمنامه‌هاي بين‌المللي خارج از قواره قانون است. اغلب اين قبيل معاهدات شش يا هفت ماه بعد از انعقاد و طي مراحلي از آن منتشر مي‌شوند. در حالي كه تعاملات بين‌المللي برگه امتياز دولت فعلي است. چرا با اين وجود ترجيح مي‌دهند اين معاهدات در سكوت و بي‌صدا انجام شوند سؤالي است كه بايد پاسخ داده شود.
 
حمله هواپیماها به حق‌وحقوق زنان
اين كارشناس حوزه زنان مسائل فرهنگي را در ميان اولويت‌هاي حوزه زنان در درجه اول اهميت مي‌داند و ادامه مي‌دهد: كرامت زن كه به قول مقام معظم رهبري در سايه افراط و تفريط‌ها از بين رفته بايد محور برنامه‌هاي دولت قرار گيرد؛ آن هم قرائتي از كرامت كه با ادبيات ديني و ملي همخواني داشته باشد و قطعاً كرامتي كه از سوي غرب به زنان جهان مخابره مي‌شود، مقصود ما نيست.
وي به تحقق نيافتن بيمه زنان خانه‌دار و عدم ابلاغ اجرايي مرخصي 9 ماهه زايمان اشاره كرده و مي‌گويد: اگر براي اين امور بنيادي و اساسي كه زمينه نظام‌سازي و جامعه‌سازي هستند اعتبار نيست چطور براي هواپيماهايي كه تنها 4 تا 6 درصد افراد جامعه مي‌توانند از آن استفاده كنند ميلياردها دلار هزينه مي‌شود. آيا در نظر گرفتن منفعت 4 تا 6 درصد افراد جامعه در ازاي بي‌توجهي به حقوق زنان خانه‌دار و مادران عدالت است؟ آيا معادل ريالي هواپيماها با مرخصي زايمان و بيمه زنان خانه‌دار قابل مقايسه است؟
به صراحت اعلام مي‌كنم تفكر باطلي نسبت به زن در دولت وجود دارد. اينها خود را به دستگاه‌هاي بين‌المللي پاسخگو مي‌دانند و برنامه‌هاي‌شان منطبق با خوشايند آنهاست. آيا دولت در جايگاه كلان نظام كه كفالت مردم به او سپرده شده بايد اولويت‌ها را روي اقليت بگذارد و همان‌ها را هم به مجامع جهاني بكشاند؟ اين ترويج باطل و پرده‌دري است. اشغال، ازدواج و رفاه خانواده به مراتب داراي اولويت بيشتري هستند.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۰:۱۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن