تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه ويژگى است كه در هر كس يافت شود، ويژگى هاى ايمان كامل مى گردد: آن كه وقتى خشن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826885418




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتخاب همسر به سبک مجازی فرصت یا تهدید؟


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: انتخاب همسر به سبک مجازی فرصت یا تهدید؟


ازدواج های اینترنتی در چه شرایطی می تواند منطقی باشد؟ پسری سی ساله هستم، شاغل، دارای یک مادر پیر و بیمار و خواهر و برادرانی که هر یک سرگرم زندگی خودشان هستند. چند سال است آماده ازدواج هستم اما متاسفانه کسی را ندارم که در این زمینه یاریم کند. مادرم پیر است و در اطرافیانم فرد مناسبی پیدا نمی شود. مدتی است که در فضای مجازی با دختری بیست و هفت ساله آشنا شده ام که شرایطش با معیارهای من بسیار شباهت دارد و قصد ازدواج با وی را دارم. اما نمی دانم این سبک انتخاب صحیح هست یا خیر؟  
فراز نخست: نقش و جایگاه رسانه ها در زندگی امروز حضور همه جانبه رسانه ها و نقش آنها در زندگی روزمره ما، محتوای پیام هایی که در طول روز در محیط کار و خانه و مهمانی بین ما تبادل می شود، بی شک درشیوه زیستن یا سبک زندگی ما موثر است. امروزه تلویزیون، موبایل، فضاهای مجازی و... در کنار دیگر مؤلفه های فرهنگی مانند پوشاک، آشپزی، آداب و رسوم به اجزا جدایی ناپذیر زندگی ما تبدیل شده است و سبک زندگی ما را به شدت تحت تاثیر خود قرار داده است.
در واقع ذهن ما از طریق رسانه ها در معرض دریافت انبوهی از اطلاعات قرار دارد اطلاعاتی که دائما تولید و بازتولید یا جایگزین اطلاعات قبلی ما شده است، در این میان کانال های ماهواره ای، اینترنت و تلفن های همراه به علت سهولت در دسترسی بیشترین ضریب نفوذ و تاثیر گذاری را دارا هستند.   فراز دوم: ارزش و جایگاه ازدواج آغاز ازدواج های اینترنتی از چت می باشد این گفته ها اغلب احساسی و عاطفی است عمدتا طرفین به تناقض گویی ها و یا سخنان غیرواقعی توجه نکرده و پس از گذشت مدتی دچار عشق مجازی شده و به تدریج وارد مرحله بعدی ارتباط می شوند.  
ازدواج، یکی از مراحل مهم زندگی انسان به شمار می رود. نتایج اطلاعات متعدد در مورد ازدواج نمایان گر اهمیت آن در سلامت جسمانی و روان شناختی افراد می باشد. به طور کلی آن چه در روان شناسی ازدواج مورد توجه است بررسی عوامل مؤثر بر ازدواج و ارتقاء دهنده شرایط کیفی آن می باشد که مباحثی چون نقش عوامل مادی، فرهنگی، روانی و شخصیتی بر تصمیم گیری ازدواج و رضایت از آن را در بر می گیرد.   یکی از مسایل مهمی که  در زندگی بشر، نقش حیاتی دارد، مساله شناخت است. بایزید بسطامی در این زمینه معتقد است: حیات در علم است و راحت در معرفت.
زندگانی انسان هایی که فاقد شناخت و معرفت هستند، به فقدان ارزش مبتلاست لذا در انتخاب همسر نیز به مقوله شناخت باید توجه خاص نمود چرا که هر قدر این شناخت غنی تر و دقیق تر باشد زندگی مشترک زوجین با احتمال بیشتری قرین شادی و موفقیت خواهد بود.
در بررسی علل طلاق، یکی از مهمترین دلایلی که افراد بیان می کنند این است که بدون شناخت دقیق تن به ازدواج داده اند و فکر می کردند که یکدیگر را خوب می شناسند ولی هنگامی که وارد زندگی مشترک شده اند تازه متوجه شده اند که چقدر از هم دور هستند و تنها زمانی می توانند در آرامش زندگی کنند که از هم دور باشند.   فراز سوم: انتخاب های اینترنتی انسان در مقطع جوانى داراى خصوصیات و گرایش هاى خاصى است که با دوره هاى دیگر زندگى اش فرق مى کند بلندپروازى، کسب استقلال، هویت طلبى، خودنمایى و جلوه گرى نمونه هایى از اخلاقیات دوره نوجوانى و جوانى اند که اگر در بستر درست و مناسب قرار گیرند، انسان را در جهت رسیدن به قله کمال و رشد یارى مى کنند.
دنیاى اینترنت جذاب ترین دنیاى مجازى براى بروز و ظهور این خصلت هاى جوانان است. جوانان بزرگ ترین طیف مخاطبان و فعالان دنیاى اینترنتند.  محدودیت سنى در اینترنت به جوانان اجازه مى دهد که هر گونه اطلاعاتى را که مى خواهند در اختیار داشته باشند و یا به دیگران بدهند و با توجه به یکى از جنبه هاى اینترنتى، یعنى بى هویتى و گمنامى، جوانان در صحنه اینترنت براى ایفاى هر نقشى فرصت پیدا مى کنند علاوه بر همه این شرایط تنهایی روزافزون بشر امروزی و ایجاد مشکل برای همسریابی چه برای دختران و چه برای پسران، فضای مجازی و اینترنت را تبدیل به یک فرصت برای این امر مهم نموده است.
آغاز ازدواج های اینترنتی از چت می باشد. کسی که همسر خود را از طریق چت انتخاب می کند انتخابش ابتدا براساس گفته های وی است گفته هایی که اصلا معلوم نیست تا چه حد براساس  واقع نگری و صداقت است. چون این گفته ها اغلب احساسی و عاطفی است عمدتا طرفین به تناقض گویی ها و یا سخنان غیر واقعی توجه نکرده و پس از گذشت مدتی دچار عشق مجازی شده و به تدریج وارد مرحله بعدی ارتباط می شوند.   تنهایی روزافزون بشر امروزی و ایجاد مشکل برای همسریابی چه برای دختران و چه برای پسران، فضای مجازی و اینترنت را تبدیل به یک فرصت برای این امر مهم نموده است.
پس از مدتی ارتباط از چت روم به ارتباط تلفنی کشیده شده و همچنان طرفین بدون در نظر گرفتن مناسبات واقعی شیفته گفتار و صحبت های یکدیگر می شوند تا سرانجام قرارهای حضوری رخ می دهد.
در بسیاری از مواقع نخستین جلسات ملاقات برای طرفین شوکه آور است چون طرف مقابل آن چیزی نبوده که در ذهن خود و با رویاپردازی بسیار ساخته است. در اغلب مواقع طرفین از همان ابتدا متوجه عدم تناسبات می شوند اما چون از قبل شیفته و دلبسته یکدیگر شده اند پذیرش واقعیت (عدم همتایی) برایشان سخت است چرا که عشق آنها را بی منطق کرده است.
در مواردی عدم تفاهم را درک می کنند اما به علت ترحم، ترس از نفرین و تهدیدات طرف مقابل  به مساله ازدواج جدی تر فکر می کنند و روشن است که چنین ازدواجی فرجامی خوش نخواهد داشت.   فراز چهارم: انتخاب همسر در اینترنت آری یا خیر؟  انتخاب همسر با همه اهمیت و جاذبه ای که دارد، پیچیده ترین و دشوارترین انتخاب انسان است. از بین مسائل مربوط به ازدواج، ملاک های اصلی همسرگزینی و روش های تشخیص و سنجش ملاک ها، بیش از همه پر ابهام و چالش برانگیزند. ازدواج دو هدف اصلی دارد: اول: آن چه که برای  خود فرد مفید است یعنی ارضای سالم و پایدار میل جنسی، برخورداری از امنیت روانی، تأمین نیازهای عاطفی، افزایش سطح شادکامی و رضایت از زندگی و در نتیجه رسیدن به خود شکوفایی و کامروایی در زندگی. دوم: به دنیا آوردن فرزندان سالم و موفقیت در تربیت شایسته آنها.
لذا با توجه به ارزش و اهمیتی که انتخاب همسر دارد، نباید با این مقوله بسیار مهم و سرنوشت ساز، سطحی و کوتاه بینانه برخورد نمود بلکه یک جوان باید بداند که هر قدر هم که برای یافتن همسر مناسب، در مضیقه و مشکل است و از تنهایی رنج می برد، دلیل نمی شود که بخواهد از روشهای غیر متعارف در صدد این انتخاب مهم و سرنوشت ساز باشد.
پس با این اوصاف فضای مجازی نباید گزینه اول مجرای انتخاب همسر باشد بلکه این روش، باید راه حل آخر جوانان برای یافتن مورد مناسب در نظر گرفته شود اما منوط بر شرایطی: دختر و پسر در ابتدای آشنایی در فضای مجازی رابطه های عاطفی و عاشقانه برقرار نکنند یعنی اگر با مورد به ظاهر مناسبی در فضای مجازی مواجه شدند ابتدا باید درباره فرد مورد نظر هماهنگی ها و تناسب هایی را، بررسی کنند و مطمئن شوند که خود و فرد مورد نظرشان به راستی انگیزه، توان و امکانات تشکیل زندگی را دارند. در صورتیکه نتیجه بررسی ها مثبت بود، اشکالی ندارد که حداکثر سه جلسه با او در مکان های عمومی صحبت و سپس با پدر و مادر یا یکی از خویشاوندان آگاه مشورت کنند (البته کل جریان ملاقاتها و ارتباطات باید با اطلاع خانواده های هر دو طرف باشد).
 اگر چنین فرآیندی طی شود، یعنی  شما و طرف مقابل  انگیزه و توان ازدواج را داشته باشید، تناسب و هماهنگی های اولیه و اساسی درباره تان صدق کند، از همان آغاز آشنایی خانواده را در جریان بگذارید، با کمک بزرگترها درباره ویژگی های پنهان طرف مورد علاقه خود تحقیق کنید و از مشورت یک روانشناس آگاه برخوردار شوید، می توان امیدوار بود با لطف و عنایت خداوند بزرگ در مسیر روشن ازدواجی بالنده و امیدبخش قرارگرفته اید.   فراموش نکنید که: ازدواج های اینترنتی تنها در یک صورت می تواند منطقی باشد آن هم زمانی که صرفا نقش واسطه (معرف) را داشته باشد و دو طرف به شدت مراقب دلبستگی ها و شیدایی ها باشند.


دوشنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن