تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):چهار چيز از خوشبختى و چهار چيز از بدبختى است: چهار چيز خوشبختى: همسر خوب، خانه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804145040




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بيماران خاص و معضلات درمان


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: بيماران خاص و معضلات درمان
حميدرضا عسگري در روزنامه آفرینش نوشت: ايران به لحاظ تعداد بيماران سرطاني و کليوي يکي از کشورهاي مطرح در جهان مي باشد. بسياري از بيماران سرطاني و کليوي وضعيتي دارند که تا پايان عمر بايد تحت درمان باشند و ممکن است تاخير در دوره هاي درماني موجب مرگ آنها گردد .

اما هزينه هاي درمان و تامين داروي اين بيماران بارسنگيني را بر دوش خانواده آنها نهاده است.

درحال حاضراگر يک بيمار کليوي (پيوند کليه) بخواهد فقط هفته‌اي دو بار به پزشک و آزمايشگاه مراجعه کند بايد مبلغ 150 هزار تومان پرداخت کند که مسلماً از توان خانواده‌هاي اين بيماران که اغلب جزو طبقه متوسط و ضعيف جامعه هستند، برنمي‌آيند. اين مبلغ جدا از تمام مبالغ هزينه‌هاي اياب و ذهاب، آزمايشگاه، ويزيت و هزينه‌هاي دارويي مي باشد.

بعضا خانواده ها به سبب در اختيار نداشتن هزينه هاي درمان، مجبورند دوره هاي درماني را به تعويق بياندازند و يا نتوانند داروهاي مورد نياز بيمارشان را تهيه کنند. حتي تصورش هم سخت است که پدري به علت نداشتن پول در زير نگاه چشمان منتظر فرزند بيمارش آب شود و کوتاه شدن عمر وي را نظاره کند...

اين هزينه هاي سنگين که برعهده خانواده مي باشد باعث اختلال در وضعيت زندگي ديگر اعضاي خانواده مي گردد. بسيارعذاب آور است که يک خانواده به خاطر هزينه هاي سنگين درمان نتواند هزينه‌هاي ديگر فرزندان يا جهيزيه دختر خانواده يا ... را فراهم کند.

اکثر بيماران سرطاني، کليوي و دياليزي‌ به دليل مشکلات عديده‌اي که خانواده‌هاي آنان بر اثر اين افزايش‌هاي هزينه‌هاي دارويي متحمل مي شوند، سرخورده و خود را سربار خانواده به حساب مي‌آورند که اين مسئله باعث کاهش عمر آنان مي‌شود.

وقتي يک بيمارسرطاني يا کليوي مشاهده مي کند که ديگر اعضا به خاطراو متحمل زحمات و گرفتاري هاي فراوان شده اند ميل به زندگي را از دست مي دهد. متقابلاً اين فشار رواني به پدر، مادر و ديگر فرزندان نيز منتقل مي شود و علاوه بر سرخوردگي از ادامه زندگي موجب بروز بسياري از ناهنجاري هاي اجتماعي مي گردد.

اين در حالي است که بيماران سرطاني و کليوي بايد تا آخر عمر تحت پوشش خدمات دارويي و درماني قرار گيرند و هزينه‌هاي بسياري را پرداخت کنند که با اين وضعيت افزايش قيمت‌هاي دارويي که هر ماهه ما شاهد آن هستيم باعث مشکلات بسيار زيادي براي اين بيماران و خانواده‌هاي آنان مي‌شود.

البته انكار زحمات و اقدامات مناسبي كه وزارت بهداشت درمورد كمك رساني به اين بيماران انجام داده كار درستي نيست، اما اين توقع از دولت وجود دارد تا حداقل در آخرين ماه سال 94 كه منتهي به سال جديد خواهد شد با كمك بيش از پيش به اين بيماران خانواده‌هاي آنان را ياري نموده و حداقل در اين ايام طعم شيرين زندگي را به آنها بچشانند.

مقايسه در نوع عملكرد و تخصيص اولويت‌ها در اين فضا كار درستي نيست، اما آيا جان بيماران سرطاني، كليوي، و همه آنهايي كه هزينه درمانشان ميليوني محاسبه مي‌شود، كمتر از جان بخشيدن به صنعت خودروسازي است؟! آيا نمي‌شود به يكباره يك دهم چنين مبالغي را براي بهبود وضعيت مراكز رسيدگي به اين بيماران اختصاص داد؟

ما از مسئولان تقاضا داريم در اين زمينه حال اين بيماران و خانواده‌هايشان را مدنظر بگيرند و اقدامات لازم را جهت بهبود وضعيت آنها به کار بندند تا در آخرين ماه زمستان گرماي سلامتي و بهبودي به خانه و خانواده بيماران خاص بازگردد.

تاریخ انتشار: ۰۷:۳۹ - ۱۵ فروردين ۱۳۹۵ - 03 April 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن