تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فرزندانتان را به سه چيز ادب كنيد: عشق به پيامبرتان، عشق به خاندان او، و قرآن خو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803273228




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بهترین راهکارها برای مقابله با حساسیت بهاری/پیشگیری از آلرژی فصلی با کاهش پاسخ ایمنی بدن


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


بهترین راهکارها برای مقابله با حساسیت بهاری/پیشگیری از آلرژی فصلی با کاهش پاسخ ایمنی بدن دانش > پزشکی - ایرنا نوشت: آلرژی (حساسیت) بهاری یکی از انواع آلرژی های فصلی است و به گفته کارشناسان، کنترل و پیشگیری از طریق کاهش پاسخ ایمنی بدن بهترین راه برای مقابله با آن است.

آلرژی ها انواع مختلف دارند و بیشتر در فصول بهار، تابستان و پاییز بروز می کنند. علائم آلرژی ها شباهت زیادی به علائم سرماخوردگی دارد و بیشتر شامل آبریزش بینی، ریزش اشک، عطسه و سرفه است و در موارد شدیدتر خارش، سوزش و التهاب چشم ها و پوست را نیز به همراه دارد.
به واقع، آلرژی نوعی واکنش سیستم ایمنی بدن است و علائم آن در افراد در سنین مختلف (کودکان، نوجوانان و بزرگسالان) که زمینه ژنتیکی دارند، در اثر قرار گرفتن در معرض عوامل محیطی آلرژی زا بروز می یابد.
آلرژی های فصلی به علت گرده افشانی انواع گیاهان اعم از درختان، چمن ها و درختچه ها در فصول مختلف بروز می کنند.
در شرایط محیطی و مناطق مختلف، گیاهان آلرژی زا نیز متفاوت هستند، بر این اساس افرادی که دارای زمینه های ژنتیکی هستند، احتمال دارد در سنین مختلف به آلرژی مبتلا شوند.
متخصص ایمونولوژی و دبیر شورای آموزش علوم پایه پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این مورد اظهار کرد: کاهش پاسخ ایمنی بدن با استفاده از داروهای گروه کورتیکواستروئیدها و روش ایمونوتراپی از جمله راه هایی است که در زمینه درمان آلرژی ها به ویژه آلرژی های فصلی مطرح می شوند. کاهش پاسخ ایمنی بدن از طریق مصرف کورتیکواستروئیدها
دکتر جمشید حاجتی  توضیح داد: کورتیکواستروئیدها از جمله داروهای رایجی هستند که برای کاهش سطح واکنش و پاسخ ایمنی بدن در درمان انواع آلرژی های فصلی مورد استفاده قرار می گیرند.
وی اظهار کرد: نمونه های قبلی این داروها عوارضی مانند خواب آلودگی را برای بیمار به همراه داشتند، اما نمونه های جدید آن دارای عوارض کمتر و تاثیرگذاری طولانی تر هستند.
متخصص ایمونولوژی و دبیر شورای آموزش علوم پایه پزشکی وزارت بهداشت یادآور شد: آلرژی در بسیاری افراد زمینه ژنتیکی و ارثی دارد یعنی برخی افراد مستعدترند و برخی دیگر استعداد ژنتیکی کمتری برای ابتلا دارند.
حاجتی با بیان اینکه عوامل محیطی تحریک کننده ی استعداد ژنتیکی افراد در ابتلا به آلرژی هستند، افزود: بنابراین افرادی که مبتلا به آلرژی نبوده اما در یک محدوده زمانی مبتلا به آلرژی می شوند، ممکن است در معرض عوامل آلرژی زایی قرار گرفته باشند که تا پیش از این با آن عوامل برخوردی نداشته اند و این عوامل سبب تحریک استعداد ژنتیکی آنها و بروز آلرژی شده است.
وی گفت: در این افراد بهترین راه، شناخت عامل ایجادکننده آلرژی است، تا با دوری از آن بتوان علائم آلرژی را برطرف کرد. ایمونوتراپی، روشی برای کاهش پاسخ ایمنی بدن به آلرژن ها
دبیر شورای آموزش علوم پایه پزشکی وزارت بهداشت گفت: ایمونوتراپی یکی از روش های درمان انواع آلرژی ها است که در آن سطح پاسخ ایمنی بدن به عوامل آلرژی زا (آلرژن ها) کاهش می یابد.
حاجتی توضیح داد: در این روش به تدریج و با مقادیر بسیار کم فرد با ماده آلرژی زا مواجه می شود و به این ترتیب سیستم ایمنی بدن بیمار به جای اینکه واکنش شدید ایجاد کند و سبب ایجاد آلرژی شود، واکنشی آرام نشان داده و به تدریج بدن از ماده آلرژی زا پاک می شود.
وی تشخیص عامل ایجادکننده آلرژی را در درمان آلرژی ها بسیار موثر دانست و گفت: تشخیص عامل یا عوامل ایجادکننده آلرژی در هر فرد اولین گام در درمان آلرژی ها به شمار می رود بنابراین افراد به ویژه خانواده هایی که زمینه ابتلا در آنها وجود دارد، باید به این نکته توجه بیشتر داشته باشند.  دوری از عوامل آلرژی زا
متخصص ایمونولوژی اظهار کرد: آلرژی های فصلی از گیاهان منتقل می شوند و هر فردی ممکن است به یک گیاه یا ترکیب پروتئینی خاصی که در گرده گیاهان است، حساسیت داشته باشد.
حاجتی افزود: بنابراین یکی دیگر از راه های مقابله با آلرژی های فصلی، دور کردن این گونه گیاهان از محیط داخل خانه یا محل کار و همچنین دوری از محیط های پر گل و گیاه مانند پارک ها و باغ ها است.
دکتر مهرناز مصداقی متخصص ایمونولوژی و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی نیز با تاکید بر دوری از آلرژن ها به عنوان یک روش موثر در مقابله با آلرژی ها گفت: شست و شوی سه تا چهار بار بینی با سرم فیزیولوژی یا آب نمک در طول روز و استحمام به ویژه پیش از خواب و تعویض لباس ها پس از ورود به منزل به منظور از بین بردن گرده های گیاهان به عنوان عوامل ایجادکننده آلرژی می تواند در این زمینه موثر باشد.
وی اظهار کرد: مبتلایان به آلرژی باید درها و پنجره های منزل را ببندند، هنگامی که در خودرو قرار دارند، شیشه ها را پایین ندهند و در روزهایی که هوا خشک است و باد می وزد به دلیل اینکه گرده های گیاهان بیشتر در هوا منتشر می شوند، از منزل خارج نشوند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: کنترل نکردن آلرژی می تواند منجر به آلرژی تنفسی شدید یا بیماری آسم شود همچنین در کودکان مبتلا به آلرژی کنترل نشدن عوامل آلرژی زا منجر به بروز بیماری های شدیدتر تنفسی در سنین بالاتر می شود.
مصداقی اظهار کرد: آلرژی درمان قطعی ندارد و تنها می توان آن را با روش های پیشگیرانه کنترل کرد و شدت آن را کاهش داد.
وی همچنین گفت: افرادی که مبتلا به آلرژی های بسیار شدید هستند و روش های درمانی معمول منجر به درمان آنها نشده است، تحت نظر پزشک می توانند از واکسن های کنترل آلرژی استفاده کنند.
مصداقی با تاکید بر این که این روش درمانی نیز قطعی نیست و تا حدی می تواند درمان کننده باشد، افزود: بنابراین بهترین راه برای پیشگیری از بروز آلرژی، دوری از آلرژن ها و رعایت کردن موارد پیشگیرانه است. 5454

کلید واژه ها: آلرژی - سلامت -




شنبه 14 فروردین 1395 - 20:05:46





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن