تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835106606
تلخکامی، عیدی مدیران سینمایی برای مردم / جای خالی فیلم های کمدی
واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
بررسی فیلم های اکران نوروز 95
تلخکامی، عیدی مدیران سینمایی برای مردم / جای خالی فیلم های کمدی نمایش بادیگارد در برج میلاد یکی از پر جمعیت ترین نمایش ها در ایام جشنواره بود. به اضافه اینکه بادیگارد با اختلافی ناچیزی نسبت به فیلم «ابد و یک روز» رتبه دوم آرای مردمی را به خود اختصاص داد.
به گزارش گروه سینما و تلویزیون فرهنگ نیوز: بعد از گمانه زنی رسانه ها سرانجام لیست فیلم های سینمایی اکران نوروزی قطعی شد. غلام رضا فرجی، سخنگوی شورای صنفی درباره اکران فیلم های نوروزی گفت: «با تصویب آئین نامه اکران فیلم توسط رئیس سازمان سینمایی 5 فیلم اکران نوروزی قطعی و از 26 اسفندماه در نوبت اکران سینماها قرار می گیرند.
«بادیگارد» به سرگروهی استقلال، «ابد و یک روز» به سرگروهی سینما آزادی، «کفش هایم کو؟» در گروه سینمایی زندگی، «خشم و هیاهو» در گروه سینمایی اریکه ایرانیان و «پنجاه کیلو آلبالو» در گروه سینمایی کوروش قطعی شد.»
انتخاب این 5 فیلم با حاشیه هایی همراه بود و در رسانه ها و میان فیلمسازان و تهیه کنندگان، حرف و حدیث های زیادی را به دنبال داشته است. اصول اکران این است که پخشکننده با سینمادار به توافق میرسد و قرارداد اکران را میبندند، ولی در طول سال، یکی، دو مورد مثل عید نوروز و عید فطر استثنا هستند. چون به خاطر ویژه بودنشان داوطلب زیادی دارند. بنابراین شورای صنفی نمایش ناچار است از میان متقاضیان دست به انتخاب بزند. به این دلیل که بر مبنای ظرفیت اندک و تقاضای بالا، انتخاب صورت میگیرد. با هم نگاهی خواهیم داشت به عملکرد شورای صنفی نمایش در انتخاب 5 فیلم اکران نوروزی و قوت ها و ضعف های شان و فیلم های دیگری که می توانستند در این لیست باشند و نیستند.
بادیگارد ساخته ابراهیم حاتمی کیا:
تازه ترین ساخته ابراهیم حاتمی کیا در جشنواره فجر 34 ام با اقبال مخاطبان و منتقدان همراه شد. نمایش بادیگارد در برج میلاد یکی از پر جمعیت ترین نمایش ها در ایام جشنواره بود. به اضافه اینکه بادیگارد با اختلافی ناچیزی نسبت به فیلم «ابد و یک روز» رتبه دوم آرای مردمی را به خود اختصاص داد. بادیگارد حاتمی کیا بر خلاف بسیاری از فیلم های جشنواره فیلمی خوش ریتم و جذاب است که صحنه های اکشن فیلم یا تعقیب و گریزهای آن در سینمای ایران مثال زدنی است. بازی خوب پرویز پرستویی در نقش یک محافظ سیاسی، که برای او سیمرغ بهترین بازیگر نقش مرد را به همراه داشت، بادیگارد را تماشایی تر کرده و آن را به یکی از بهترین فیلم های چند سال اخیر سینمای ایران بدل کرده است.
بادیگارد، هرچند در اتفاقی عجیب که واکنش اصحاب رسانه را هم به همراه داشت، با دهن کجی داوران و هیأت اجرایی جشنواره فجر دستش از سیمرغ بهترین کارگردانی و بهترین فیلمنامه کوتاه ماند، اما جزو انتخاب های خوب شورای صنفی نمایش برای اکران نوروزی است که به نظر می رسد می تواند فروش خوبی داشته باشد. انتخابی که شاید به نوعی دلجویی از تولیدکنندگان بادیگارد هم باشد.
ابد و یک روز ساخته سعید روستایی:
اولین فیلم بلند سعید روستایی از شگفتی های سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر بود. فیلمی که در اتفاقی تاریخی توانست 9 سیمرغ را کسب کند که از آن جمله می توان به سیمرغ بهترین کارگردانی و بهترین فیلمنامه که ارزش بالایی دارند، اشاره کرد.
«ابد و یک روز» درباره یک خانواده بیچاره پایین شهری است که یکی شان معتاد است و یکی می خواهد خواهرش را به ازدواج یک افغانی دربیاورد و از این طریق پولی به جیب بزند و مادر خانواده هم که علیل است و طرفدار مواد فروشی پسرش و... . مخالفان فیلم بر این عقیده اند که این میزان تلخی و سیاهی در فیلم برای این است که فیلمساز آن را برای پسند جشنواره های خارجی ساخته است.
با این حال، جدای از اینکه «ابد و یک روز» فیلم خوبی هست یا نه، شاید اکران آن در عید نوروز چندان مناسب نباشد. بر طبق ایدهآلها، فیلمهای نوروزی باید شاد و امیدبخش بوده و به حال و هوای روزهای عید نزدیک باشند تا مخاطب با دیدنشان لذت ببرد. اکران فیلمی با این میزان تلخی و سیاهی چندان مصلحت اندیشانه نبوده و انتخاب مناسبی به نظر نمی رسد.
کفش هایم کو؟ ساخته کیومرث پوراحمد:
کیومرث پوراحمد سال 92 «50 قدم آخر» را پس از هفت سال دوری از سینما ساخت و امسال نیز با «کفشهایم کو؟» در جشنواره فجر حضور داشت. نوزدهمين و جدیدترین فیلم کیومرث پوراحمد، کارگردان کهنه کار سینمای ایران، درباره یک کارخانه دار قدیمی مبتلا به بیماری آلزایمر است که خانواده اش او را ترک کرده اند.
«کفشهایم کو؟» جزو فیلم های شخصی کیومرث پوراحمد و به نوعی بازگشت او به سینمای اجتماعی و شاعرانه اش، است. فیلمی مبتنی بر دغدغه های فردی او که گفته می شود شخصیت اصلی فیلم که رضا کیانیان نقشش را بازی می کند بی شباهت به خود کیومرث پوراحمد نیست. «کفشهایم کو؟» البته ریتمی کند و بعضا ملال آور دارد. اکران این فیلم در نوروز شاید چندان مناسب نیست. فیلم – به رغم اکران نوروزی- احتمالا فروش بالایی نخواهد داشت و بهتر می شد اگر در زمانی دیگر نمایش داده می شد تا فرصت اکران نوروزی به فیلمی دیگر داده می شد.
خشم و هیاهو ساخته هومن سیدی:
هومن سیدی را در سینمای ایران بیشتر با بازی هایش می شناسیم، با این حال او در مقام کارگردان تا کنون 4 فیلم ساخته است. فیلمهای «آفریقا»، «سیزده»، «اعترافات ذهن خطرناک من» و «خشم و هیاهو» که جدیدترین ساخته او است.
3 فیلم قبلی هومن سیدی هیچ کدام فیلم های پرفروشی نبودند و با اقبالی خاصی هم از سوی کارشناسان و منتقدان مواجه نشدند. فیلم های او بیشتر تمِ آسیب اجتماعی و بزهکاری دارند و غالباً حال و هوای خلاف کارهای پایین شهری را روایت می کند.
جدیترین فیلم هومن سیدی، خشم و هیاهو، نامش را از رمان مشهور ویلیام فاکنر گرفته است، هرچند فیلم هیچ ربطی به این رمان ندارد. گفته می شود داستان فیلم برگرفته از ماجرای قتل همسر ناصر محمدخانی فوتبالیست معروف ایرانی است.
خشم و هیاهو در جشنوراه فجر جایزه ویژه هیأت داوران را دریافت کرد. فیلمی که موضوعی جنجالی دارد ولی به عنوان یکی از 5 فیلم اکران نوروزی انتخاب شده است. دادن امتیاز اکران نوروزی به فیلمسازی که همه فیلم های گذشته اش فروش پایینی داشته اند و فیلم تازه اش نیز مخالفان و موافقانی داشته و البته فضای شادی هم ندارد، کمی عجیب به نظر می رسد.
پنجاه کیلو آلبالو ساخته مانی حقیقی:
مانی حقیقی که در جشنواره فجر با فیلم «اژدها وارد می شود» حضور داشت، اوایل مهر ماه امسال «پنجاه کیلو آلبالو» را نیز جلوی دوربین برد. با اینکه فیلم قبل از جشنواره آماده شد، اما سازندگان آن اعلام کردند که علاقه ای برای شرکت در جشنواره فجر ندارند و ترجیح می دهند فیلم شان را برای اکران نوروزی نگه دارند. فيلم «پنجاه كيلو آلبالو» که جزو محصولات پربازيگر امسال محسوب می شود، از یک مجلس عروسی آغاز می شود.
گفته می شود «پنجاه کیلو آلبالو» در ژانر کمدی رمانتیک ساخته شده است، اما چون در جشنواره فجر نمایشی نداشته نمی توان درباره آن قضاوت کرد. با این حال از آنجایی که گفته می شود «پنجاه کیلو آلبالو» فیلمی کمدی و شاد است، شاید تا حدی بتواند خلاء نبود فیلم های کمدی در اکران نوروزی 95 را جبران کند.
با همه این ها، به نظر می رسد جای چند فیلم در اکران نوروزی خالی است. یکی رسوایی 2 ساخته مسعود ده نمکی که به کارگردان فیلم های پرفروش شهرت دارد. زمانی فریدون جیرانی به شوخی به ده نمکی گفته بود: «تو می توانی فیلمی هم بسازی که نفروشد؟»
مستقل از اینکه رسوایی 2 فیلمی خوبی هست یا نه، و مستقل از نقدهایی که به فیلم شده، نمایش رسوایی 2 در اکران نوروزی می توانست با فروش بالایی همراه باشد. به اضافه اینکه ده نمکی سال 92 رسوایی 1 را که قرار بود در نوروز اکران شود، چند هفته زودتر و در روزهای اول اسفند اکران کرد. یعنی ایام پس از جشنواره فجر که سینماگران معتقدند بدترین زمان اکران فیلم است. ده نمکی اما برای کمک به سینماداران فیلمش را زودتر اکران کرد و اتفاقا با فروش خوبی نیز همراه بود. برای همین اکران نکردن رسوایی 2 در نوروز 95 بی انصافی است که بیش از هر کس ضررش به چشم سینماداران خواهند رفت.
فیلم دیگری که جای خالی اش در اکران نوروزی 95 به چشم می آید، اولین ساخته سینمایی محمدحسین مهدویان، «ایستاده در غبار» است. فیلمی که از شگفتی های جشنواره فجر امسال بود و علاوه بر اقبال کارشناسان و منتقدان سینمایی، جزو 5 فیلم برتر آرای مردمی هم بود. مستقل از اینها «ایستاده در غبار» جزو معدود فیلم های خوب دفاع مقدسی این سال ها است. عدم اکران این فیلم در نوروز 95 به نوعی بی توجهی به سینمای دفاع مقدس نیز هست. سینمای دفاع مقدسی که به حمایت های بیشتری نیاز دارد. آن هم در این سال ها که سندورم ساخت فیلم های آپارتمانی بلای سینمای ایران شده است.
با همه اینها باید به انتظار اکران فیلم های منتخب اکران نوروزی نشست. باید دید چه فیلم هایی فروش می کنند و چه فیلم هایی دستاورد چندانی نخواهند داشت. باید قضاوت را به مردم بسپاریم، چرا که مردم داوران خوبی هستند.
94/12/24 - 14:46 - 2016-3-14 14:46:30
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]
صفحات پیشنهادی
جیب خالی مردم و عیدی که بجای بوی بهار، گرانی با خود می آورد
متأسفانه هر ساله با نزدیک شدن به ایام عید افزایش قیمت ها دیگر تبدیل به یک سنت شده است البته سنتی غلط و ناپسند به طوری که وقتی صحبت از شب عید می شود گرانی اجناس و اقلام بیشتر به ذهن متبادر می شود تا خود بحث استقبال از بهاربه گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبرنامههای جشنواره جهانی فیلم فجر برای ثبتنام عموم مردم اعلام شد
در هفت بخش برنامههای جشنواره جهانی فیلم فجر برای ثبتنام عموم مردم اعلام شد شناسهٔ خبر 3579344 - یکشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲ ۰۶ هنر > سینمای ایران برنامههای قابل دسترس جشنواره جهانی فیلم فجر برای استفاده عموم مردم به این جشنواره اعلام شدند به گزارش خبرنگار مهر دبیرخانه سی ویک دیدار به سبک سینمایی + فیلم
پنجشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۰ ۲۷ پرویز پرستویی که در اختتامیه جشنواره فیلم فجر سیمرغاش را به عزت الله انتظامی جمشید مشایخی داود رشیدی علی نصیریان و محمدعلی کشاورز اهدا کرده بود در آستانه سال نو به دیدارشان رفت بزرگانی که همیشه از آنها به عنوان پنج تن بازیگری یاد کرده و معتقدشور خرید جای خود را به جیب های خالی و بازار بی رونق داد/ مردم در انتظار برکات توافق هسته ای!
برای ما ایرانیان همواره آخرین ماه سال یادآور خرید های متنوع و بازارهای شلوغ است اما چندوقتی است که این شور و اشتیاق جای خود را به جیب های خالی و بازار بی رونق داده است برای ما ایرانیان همواره آخرین ماه سالیادآور خرید های متنوع و بازارهای شلوغ است اما چندوقتی است که این شور و اشعدم نمایش فیلم های سینمایی خارجی خودزنی است!
علم الهدی در برنامه هفت عدم نمایش فیلم های سینمایی خارجی خودزنی است آخرین قسمت برنامه سینمایی هفت درسال 94 شب گذشته 21 اسفندماه با موضوع تحلیل سینمای ایران در سال جاری به طور زنده روی آنتن شبکه سه سیما رفت ۱۳۹۴ شنبه ۲۲ اسفند ساعت 08 48 به گزارش سرویس فرهنگی پانا در ابتدای اشکست تجاری فیلم کمدین سرشناس
شکست تجاری فیلم کمدین سرشناس فرهنگ > سینما - در هفتهای که برادران گریمسبی پائینترین فروش افتتاحیۀ یک فیلم با بازی ساشا بارون کوئن را به نام خود ثبت کرد زوتوپیا ی دیزنی در دومین هفته اکران از مرز فروش جهانی 400 میلیون دلار عبور کرد به گزارش خبرگزاری خبرآنلاینبهجای سررسید؛ کتاب عیدی بدهیم
یادداشت محمود آموزگار دربارهی کتابخوان کردن نسل جدید بهجای سررسید کتاب عیدی بدهیم محمود آموزگار در یادداشتی تاکید کرد با بررسی و تدبیر میتوان از بیاثر شدن طرحهای مفید ترویج کتابخوانی جلوگیری کرد متن کامل یادداشت محمود آموزگار رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان دربارهٔ بررزندگينامه قاري بينالمللي حادثه منا فيلم سينمايي ميشود
زندگينامه قاري بينالمللي حادثه منا فيلم سينمايي ميشود زندگينامه قاري شهيد محسن حاجيحسنيکارگر از شهداي حادثه منا در مراسم رمي جمرات در قالب يک فيلم سينمايي 120 دقيقهاي توسط مريم ابراهيموند تهيهکننده و کارگردان سينما ساخته ميشود نویسنده بهنام صدقيفیلم «اتاق» جایزههای کانادا را درو کرد
فیلم اتاق جایزههای کانادا را درو کرد شناسهٔ خبر 3579878 - دوشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱ ۳۴ هنر > سینمای جهان فیلم اتاق مهمترین جوایز اسکرین کانادا را به خود اختصاص داد به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسکرین دیلی درام کانادایی-ایرلندی اتاق یکشنبه شب موفق به کسب ۹ جایزه ازجدیدترین فیلم های سینمایی دنیا اینجاست (5)
جدیدترین فیلم های سینمایی دنیا اینجاست 5 کیث کیمبل از وبسایت متاکریتیک هر هفته آخرین اخبار آپدیت ها تریلرها و مطالب مربوط به فیلم های سینمایی که قرار است در طول ماه های آینده روی پرده سینماهای دنیا بروند را گردآوری و منتشر می کند برترین ها - ترجمه از سولماز محمودی کیث کیمب-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها