تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):توفيق [انجام كار نيك] از خوشبختى و بى توفيقى از بدبختى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860672036




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کاهش نرخ سود بازار بین بانکی به 18 تا 18.5 درصد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: کاهش نرخ سود بازار بین بانکی به 18 تا 18.5 درصد مدیرعامل بانک سپه گفت : نرخ سود بازار بین بانکی به 18 تا 18.5 درصد کاهش یافته، گاهی نیز به 19 درصد هم می رسد، اما در حال سوق یافتن به پیرامون نرخ تورم است.
۱۳۹۴ سه شنبه ۲۵ اسفند ساعت 10:59

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرنگار اقتصادی پانا، محمد کاظم چقازردی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: نرخ جریمه بانک مرکزی برای بانک ها 34 درصد بود، این امر فضا را برای بالا بردن نرخ سود معقول ساخت، اما براساس اقدامات انجام شده توسط بانک مرکزی، نرخ ها در بازار بین بانکی کاهش یافته است.
وی افزود: انتظار می رود سال 95 شرایط مناسب اقتصادی را برای رسیدن به رونق به دنبال داشته باشد، اما راجع به سال 94 اظهار نظری نکرد.
چقازردی گفت: سطح کلان کشور نقدینگی بالاست و از سوی دیگر فعالان اقتصادی خرد از نبود منابع و نقدینگی سخن به میان می آورند و این یک تناقض است، بنابراین نیاز به بررسی کارشناسی دارد که نقدینگی در کجا قرار دارد و گاهی ذهن ها به این سمت می رود که نقدینگی در بخش مطالبات غیرجاری است.
وی اضافه کرد : شرایط اقتصادی و مشکلات ناشی از تحریم، برخی مطالبات غیرجاری را به وجود آورده و بخشی از نقدینگی بر اثر کارکرد بانک ها برای وصول با اموال و دارایی ها تهاتر شده، بنابراین ارقام مربوطه برای بانک ها نقدینگی محسوب نمی شود.
چقازردی افزود: هنگامی که درآمد سیار به دارایی های منجمد تبدیل شود، بنابراین چنانچه بر این مساله نظارت کافی نباشد، می تواند به اقتصاد کشور آسیب وارد سازد.
وی پیرامون وضعیت نرخ سود گفت : اقتصاد کشور در دوره ای تورم دو رقمی داشت و در این مقاطع نرخ سود سپرده گذاران پائین تر از نرخ تورم بود، بنابراین بخشی از ارزش سپرده به دلیل بالابودن تورم، از چرخه خارج می شد.
این مقام بانکی تصریح کرد: کاهش نرخ تورم معادله معکوس را موجب شده به نحوی که ارزش نرخ سود سپرده بالاتر از نرخ تورم است و به نظر می رسد تفاوت نرخ دو تا سه درصدی شاید معقول باشد، اما با نرخ تورم 13 درصدی، پرداخت 24 تا 25 درصدی مناسب نیست.
وی افزود: تفاوت میان نرخ تورم و سود بانکی پیامد بازنگری سود سپرده ها را به دنبال داشت و در واقع مسیر نرخ سود سپرده به گونه ای است که شوکی به نظام بانکی وارد نسازد.
چقازردی ضمن انتقاد از تصویر منفی و نامناسبی که در برخی از موارد از نظام بانکی ارائه می شود، گفت: این موارد شایسته نظام بانکی نیست زیرا در هر فعالیت اقتصادی ردپای چند بانک وجود دارد، به نحوی که در این فعالیت ها سرمایه گذاری می کنند.
به گزارش ایرنا، علی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی اواخر بهمن ماه امسال اعلام کرد: نرخ سود تسهیلات بین بانکی بیش از 29 درصد بود و این رقم اکنون به کمتر از 19 درصد رسیده و نرخ اوراق در بازار سرمایه از 20 به 19 درصد کاهش یافته است.
وی گفته بود، ایران در سال گذشته تحریم بود، قیمت نفت نیز در دو سال گذشته به شدت کاهش داشت، اما شرایط اقتصادی کشور باثبات بود و نرخ تورم نقطه به نقطه به زیر 10 درصد کاهش یافت که آثار آن در بازار ارز و طلا حاکم شد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن