تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):على پيشواى مؤمنان و ثروت پيشواى منافقان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835245895




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا باید میوه‌های قاچاق امحاء و دفن شوند؟


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: چرا باید میوه‌های قاچاق امحاء و دفن شوند؟

میوه‌های قاچاق مانند هر محموله‌ قاچاقی که پس از کشف، امحاء می‌شود معدوم شدند اما برخی معتقدند که امکان عرضه میوه‌های خارجی در میان گروه‌های خاص یا طبقات اجتماعی کم بضاعت وجود داشت که به گفته مسئولان سازمان حفظ نباتات به دلیل مخاطراتی که میوه‌های خارجی آفت‌زده برای بخش کشاورزی دارد، هیچ نهاد یا سازمانی اجازه عرضه آن را ندارد و باید پس از امحاء، دفن شوند.

به گزارش ایسنا، میوه‌های قاچاق و مسائل و حواشی آن طی ماه گذشته یکی از پربحث‌ترین و شاید پرمخاطب‌ترین اخباری بود که در سال جاری ذهن مردم را درگیر کرد، چراکه از سویی مردم میوه‌های زیبا و البته گران خارجی را روبروی خود می‌دیدند و از سوی دیگر "صدای نخرید مسئولان" در گوش‌شان شنیده می‌شد تا اینکه بالاخره دستگاه‌های متولی مانند وزارت جهاد کشاورزی، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و سازمان تعزیرات حکومتی به این مسئله ورود کردند و خبر آمد که میوه‌های قاچاق در حال جمع‌آوری هستند.

گرچه برخی قاچاقچیان همدستان‌شان با دیدن این برخوردها محموله‌های خود را به شهرستان‌ها منتقل کردند تا شاید آب‌ها از آسیاب بیفتد اما پس از شناسایی و جمع‌آوری میوه‌های قاچاق موضوع چگونگی برخورد با این محموله‌های قاچاق مطرح شد و یکی می‌گفت می‌توان آن را در صورت سلامت بین اقشار خاص یا کم بضاعت توزیع کرد و دیگری تاکید داشت که باید حتما معدوم شوند هیچ میوه‌ خارجی اجازه توزیع و مصرف ندارد.

نهایتا پس از هفته‌ها بحث و نظر، 31 تن میوه‌ قاچاق کشف شده در استان تهران روز چهارشنبه 19 اسفند ماه در حضور اصحاب رسانه امحاء شد و علیرغم انتقاداتی که مخالفان امحاء میوه‌های قاچاق داشتند، دستور دفن آن‌ها پس از امحاء نیز صادر شد.

چرا که به گفته مهدی قائمیان - معاون قرنطینه و بهداشت گیاهی سازمان حفظ نباتات، بر اساس گزارش‌های رسیده میوه‌های قاچاق کشف شده مبتلا به آفت شپشک بودند و حتی اگر این میوه‌های آفت‌زده برای سلامت انسان مخاطره ایجاد نکند باید پس از امحاء دفن شوند و کسی اجازه توزیع آن‌ها را در میان هیچ قشر و طبقه‌ی خاصی ندارد.

به گفته وی، حتی پس از امحاء نیز ممکن است باقی‌مانده این میوه‌ها عاملی برای انتقال این آفت به باغ‌های کشور باشد و براین اساس نمی‌توان آن را توزیع کرد، چرا که ممکن است در صورت مصرف این میوه‌ها بیماری به انسان سرایت نکند، اما در صورت مجاورت باقی‌مانده این میوه‌ها در کنار یک باغ، احتمال شیوع آفت شپشک به آن باغ وجود دارد، بنابراین به هیچ وجه نباید این میوه‌ها به مصرف انسانی برسند و توزیع شوند.

البته پیش از این نیز محمد‌علی باغستانی میبدی - رییس سازمان حفظ نباتات - در این باره گفته بود که تاکنون در کشور بین 300 تا 400 تن میوه قاچاق کشف شده و موضع وزارت جهاد کشاورزی در برابر واردات میوه قاچاق معدوم سازی است؛ بنابراین هر نوع میوه قاچاقی که کشف شود، معدوم خواهد شد.

به گفته باغستانی، در برخی از نقاط کشور میوه قاچاق در قالب بحث کوله‌بری وارد شده است اما باید هر نوع کالای کشاورزی برای ورود به داخل کشور از محور قرنطینه‌ای عبور کند، چرا که اصالت کالا و سلامت آن از اهمیت زیادی برخوردار است.

حال پس از اینکه محموله‌های میوه‌ی قاچاق یکی پس از دیگری کشف و ضبط می‌شوند باید دید اگر این میوه‌های قاچاق به جای معدوم‌سازی بین اقشار خاص و طبقات محروم توزیع شود و به اصطلاح سرمایه‌ی صرف شده برای آن از بین نرود مهم‌تر است یا اینکه باقی‌مانده این میوه‌های خارجی پس از مصرف انسانی ناقل بیماری یا آفتی به بخش کشاورزی شود و آفتی به سبد آفات قرنطینه‌ای کشور اضافه کند که البته تنها حاصلش از بین رفتن میلیاردها میلیارد سرمایه‌های کشاورزان و باغدارنی است که نفر به نفر، سینه به سینه و نسل به نسل عمر و زندگی‌شان را در باغ‌هایی هزینه کرده‌اند که حالا با میوه‌های قاچاق تهدید می‌شود و از بین می‌رود.


تاریخ انتشار: ۱۳:۰۶ - ۲۳ اسفند ۱۳۹۴ - 13 March 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن