واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون توسعه مدیریت وپشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران: نیروی انسانی کارآمد دلیل پیشرفت یک سازمان است جلسه آموزش طرح توسعه مدیریت آموزشگاهی با حضور، معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران، رئیس اداره سلامت اداره کل شهرستانها، حبیبی پور مدیر آموزش و پرورش شهرستان اسلامشهر و معاونین پشتیبانی مناطق و مدیران برگزیده مدارس شهرستانهای استان تهران در آموزشگاه شاهد حضرت فاطمه زهرا(س) شهرستان اسلامشهر برگزار گردید.
۱۳۹۴ يکشنبه ۲۳ اسفند ساعت 09:16
به گزارش پاناازشهرستانهای استان تهران وبه نقل ازدفتر اطلاع رسانی وروابط عمومی،اداره آموزش وپرورش شهرستان اسلامشهر،جلسه آموزش طرح توسعه مدیریت آموزشگاهی با حضور محسن بهارلو معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران، حسن پور رئیس اداره سلامت اداره کل آموزش و پرورش شهرستانها، حبیبی پور مدیر آموزش و پرورش شهرستان اسلامشهر و 9 نفر از معاونین پشتیبانی مناطق و مدیران برگزیده مدارس شهرستانهای استان تهران در آموزشگاه شاهد حضرت فاطمه زهرا(س) اسلامشهر برگزار گردید. محسن بهارلو ،در این مراسم و در سخنانی اظهار کرد: نیروی انسانی از مهم ترین ارکان هر سازمان می باشد و نیروی انسانی کارآمد می تواند باعث پیشرفت و ارتقای آن سازمان شود و بالعکس نیروی ناکارآمد باعث از بین رفتن منابع می شود. وی در ادامه افزود: روحیه مشارکت پذیری باعث موفقیت سازمان و بازدهی روحی و کاری سازمان را افزایش می دهد وجود اهداف مشترک بین پرسنل را نیز یکی از عوامل موفقیت برشمرد. معاون توسعه مدیریت وپشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران، در ادامه وجود همدلی و همزبانی بین تک تک عوامل را باعث مشارکت پذیری بیشتر در آن سازمان دانست و از لزوم ایجاد شرایط مناسب برای بستر سازی این مهم توسط مدیر آن سازمان یاد کرد. وی در ادامه اظهار کرد: اگر مدیریت آموزشی را بخشی از راهبرد اساسی نظام آموزشی بدانیم، در جایگاه سازماندهی نیروی انسانی برای ارتقای کیفیت مدیریت آموزشی و به ویژه آموزشگاهی توجه به این مساله ضروری است. این مقام مسئول در ادامه افزود: ارتقای كیفیت آموزشی در آموزش و پرورش نه تنها به توسعه اقتصادی اجتماعی کمک می کند،بلکه از طریق تربیت نیروی انسانی کارآمد و خلاق می تواند موجب اعتلای کشور گرددو از آنجایی كه امروزه دانش آموزان علاوه بر مهارتهای پایه نیازمند مهارتهای پیچیده تری هستند و منابعی كه در اختیار آموزش و پرورش قرار میگیرد، محدود است ،در نتیجه ارتقای كیفیت آموزشی در آموزش و پرورش بایستی از طریق ارتقای كیفیت آموزشی در مدارس صورت گیردواگر آموزش و پرورش ، تغییرات كیفی در فرهنگ حاكم بر جامعه بوجود آوردو بدون شك میتواند از طریق تحول دررفتار مردم و شكل نهادهای اجتماعی،پیشرفت های قابل ملاحظه ای درنرخ رشدكیفیت آموزشی بوجودآورد.
شایان ذکر است، در ابتدای این جلسه تمامی حضار با حضور در محوطه، کلاسها و ساختمانهای اداری از نزدیک با کیفیت آموزشی در آموزشگاه شاهد حضرت فاطمه زهرا(س)شهرستان اسلامشهرآشنا شدند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]