واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
راهاندازی سامانه یکپارچه خدمات بهداشت و درمان در سال 95
روز نو : معاون بهداشتی وزیر بهداشت خبر داد
راهاندازی سامانه یکپارچه خدمات بهداشت و درمان در سال 95
» سرویس: اجتماعي - سلامت
معاون بهداشتی وزیر بهداشت ضمن تشریح اقدامات انجام شده در حوزه بهداشت، پیشگیری، بیماریهای واگیر و غیر واگیر به برخی انتقادات مبنی بر عدم توجه به حوزه بهداشت کشوراشاره و تأکید کرد: در دو سال و نیم گذشته از هر زمان دیگری به امر بهداشت و پیشگیری در کشور از نظر منابع مالی بهبود استانداردها، تعمیر وتجهیز واحدها و پاسخگویی به تقاضا و نیاز مردم انجام شده است.
دکتر علی اکبر سیاری در نشست خبری که به مناسبت مانور برنامه سلامت نوروزی وزارت بهداشت برگزار شد برخی اقدامات انجام شده در حوزه معاونت بهداشت این وزارتخانه را در دو سال و نیم گذشته برشمرد و گفت: در این مدت بیش از هر زمان دیگری در امر بهداشت و پیشگیری در کشور از نظر منابع مالی بهبود استانداردها، تعمیر وتجهیز واحدها و پاسخگویی به تقاضا و نیاز مردم اقدام شده است.
وی با بیان اینکه سیمای بیماریها و مرگ در کشور تغییر کرده است، ادامه داد: به همین دلیل باید به نابرابریها و محرومیتهای اجتماعی پایان داده و عدالت اجتماعی را برقرار سازیم.
سیاری افزود: در همین راستا در معاونت بهداشت برای 10 میلیون و 200 هزار نفر که فاقد مراقبتهای اولیه بهداشتی و پیشگیری بودند درصدد بودیم تحت عنوان جمعیت پنهان، اقداماتی را انجام دهیم که برای 24 میلیون جمعیت شهری، دسترسی به خدمات مراقبتهای اولیه و پیشگیری را فراهم کردیم.
راهاندازی سامانه سیب در کشور به جز دو استان
وی گفت: همچنین سامانه یکپارچه خدمات بهداشت و درمان را تحت عنوان "سیب" راهاندازی کردیم که به جز استان خراسان رضوی و گیلان در تمام واحدهای ما آموزشهای مربوط به آن آغاز شده و اقداماتش در حال انجام است.
سیاری با بیان اینکه ما به دنبال محرومیت زدایی در کشور هستیم، اظهارکرد: فقرا و محرومین از نظر سلامت در بدترین وضعیت به سر میبرند و به همین دلیل ما ابتدا اقدامات بهداشتیمان را از روستا آغاز کردیم.
وی افزود: کل اعتبارات پزشک خانواده روستایی در سال 92 ، 450 میلیارد تومان بود این در حالی است که میزان این اعتبارات در سال 93 به 1700 میلیارد تومان یعنی بیش از دو برابر افزایش یافت. حال این میزان اعتبار به خدمت تبدیل شد به طوری که 1800 خانه بهداشت به بهرهبرداری رسید.همچنین در سال 93 ، 194 میلیارد تومان جهت بهبود فضای فیزیکی و تجهیزات و 55 میلیارد تومان جهت بهبود سلامت دهان و دندان در روستاها اعتبار در نظر گرفته شد.
اقدام ویژه وزارت بهداشت در حوزه دهان و دندان
سیاری با اشاره به 55 میلیارد تومان اعتبار جهت بهبود سلامت دهان و دندان در روستاها ادامه داد: امروز در هیچ روستایی دانش آموزی وجود ندارد که برایش وارنیش تراپی نکرده باشیم، براین اساس 8 میلیون دانش آموز فلوراید تراپی شدند و 436 قلم دارو تامین شد.
اختصاص 76 میلیارد تومان اعتبار برای تامین مکمل روستاییان
معاون بهداشتی وزارت بهداشت با اشاره به حوزه تغذیه در کشور گفت: در حوزه تغذیه در مدت 10 سال کمبود ویتامین D شش برابر شد اما ما در دولت یازدهم توانستیم قطره ویتامین AD را از 15 روزگی به 3 تا 5 روزگی برسانیم.
همچنین در سال 93 ، 76 میلیارد تومان برای تامین مکمل برای روستاییان هزینه کردیم و همچنین برای سالمندان کشور که با کمبود شدید ویتامین D مواجهاند یک پرل ویتامین D در نظر گرفته شد و در همین راستا نیز برای دانش آموزان مقاطع راهنمایی و دبیرستان در اقلیمهایی که بالاترین میزان کمبود ویتامین D وجود داشت یک پرل ویتامین D ارائه کردیم.
منبع: ایسنا
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]