تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):لباس پاكيزه غم و اندوه را برطرف مى كند و باعث پاكيزگى نماز است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804297375




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صنعت و محیط زیست چالش جدید بین بهارستان و پاستور شد


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: صنعت و محیط زیست چالش جدید بین بهارستان و پاستور شد
به هر دلیل، اکنون نمایندگان تشخیص داده‌اند، باید مسیر دوباره ای پیموده و اصلاحات دیگری روی لایحه انجام شود تا این لایحه تنها یک برنامه نماند و بتواند به عنوان یک قانون مستقل، کار خود را انجام دهد، ولی جدا از قانون ـ که این روز‌ها به چالش بین پاستور و بهارستان تبدیل شده است ـ گویا در حیطه اجرا نیز گیر‌های زیادی وجود دارد.
کد خبر: ۵۷۳۹۷۴
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۵ - 11 March 2016



محیط زیست
 در روز‌های گذشته، رأی اکثریت نمایندگان مجلس شورای اسلامی به تصویب لایحه ارزیابی زیست محیطی ختم نشد و موافقان این طرح به هر دری زدند، نتوانستند نظر نمایندگان مجلس را جلب کنند. نمایندگان موافق بر این باور بودند که برخی پروژه‌های عمرانی دولت، باعث تخریب بیش از حد جنگل‌ها شده، یا اینکه فرسایش خاک، یکی از بزرگ‌ترین معضلات کشور است و باید فکری برای آن کرد و مواردی از این دست که هیچ یک مورد وثوق نمایندگان واقع نشد.

به گزارش «تابناک»، اما در این میان، مخالفان نیز ناکارآمد بودن ایده‌های زیسط محیطی برای رفع مشکلات محیط زیست و سنگ اندازی بر سر راه توسعه را از دلایل رد لایحه ارزیابی زیست محیطی دانستند و برخی نمایندگان با بیان اینکه هیچ کس در دنیا وجود ندارد که نگران آلودگی هوا نباشد، گفت: کسی کاری در این خصوص انجام نمی‌دهد.

اما در این میان الزام ملاحظات زیست محیطی در پروژه ها بر کسی پوشیده نیست و اختلافات تنها بر سر اولویت‌های انجام کار است؛ چیزی که سازمان محیط زیست نیز بر آن اذعان دارد.

محمد مجابی، معاون توسعه مدیریت حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت از محیط زیست می‌گوید: با توجه به اینکه در مجلس شورای اسلامی، قانون برنامه پنجم تمدید شد، تا زمانی که قانون برنامه ششم به تصویب نرسیده است، برنامه پنجم ناقص می‌ماند؛ بنابراین، بحث ارزیابی زیست محیطی به قوت خود باقی خواهد ماند.

وی گفت: به هر دلیل، اکنون نمایندگان تشخیص داده‌اند، باید مسیر دوباره ای پیموده و اصلاحات دیگری روی لایحه انجام شود تا این لایحه تنها یک برنامه نماند و بتواند به عنوان یک قانون مستقل، کار خود را انجام دهد، ولی جدا از قانون ـ که این روز‌ها به چالش بین پاستور و بهارستان تبدیل شده است ـ گویا در حیطه اجرا نیز گیر‌های زیادی وجود دارد.

برارپور، مدیرعامل بنیاد توسعه پایدار با بیان این مطلب می‌گوید: مطالعات نشان می‌دهد که سازمان محیط زیست به دلایل مختلف در وضعیت خطرناک حاکمیت عدم قطعیت‌های محیطی قفل شده است؛ به عبارت دیگر، اگر عدم قطعیتی به نام پول نفت به سازمان محیط زیست تزریق شود، حقوق کارکنان پرداخت می شود، ولی اگر محرک‌های غالبا سیاسی بیرونی به مدیریت ارشد سازمان فشار وارد کند، علیه محیط زیست مجوز صادر می‌شود.

به هر حال، با اعلام رد کلیات لایحه ارزیابی زیست محیطی پروژه‌ها ،رئیس سازمان حفظ محیط زیست نتیجه این اقدام را زخم کاری بر پیکر محیط زیست کشور عنوان کرد. کار‌شناسان نیز بر این گفته رئیس سازمان محیط زیست صحه می‌گذارند و این تصمیم را معادل به خطر انداختن سلامت ایرانیان در آینده عنوان می‌کنند.

کار‌شناسان بر این باورند، در دهه‌های گذشته، خساراتی که مردم کشور از بی توجهی به ملاحظات حفاظتی زیست محیطی در توسعه صنعت دیده‌اند، بسیار زیاد‌تر از عوایدی بوده که کشور از توسعه صنعت داشته است. آنان بر این اعتقاد هستند که توسعه صنایع و آلودگی‌های ایجاد شده از طریق همین توسعه صنایع، باعث توسعه بیماری های بسیاری در کشور شده، به طوری که تنها برای درمان بیماری سرطان، سالانه حدود ده هزار و دویست میلیارد تومان هزینه می‌شود.

به هر حال، شکنندگی محیط زیست کشور، از خاک گرفته تا آب و هوا، واقعیتی است که اینک در مقابل چشمان موافقان و مخالفان قرار دارد و در صورت انجام نشدن اقدامات مناسب حال طبیعت، مشکلات عمیق‌تر و افزون‌تر خواهد شد و در سال های آتی واکنش‌های آن سخت‌تر و قوی‌تر خواهد بود.























این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن