تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):دعایی که بیشتر امید اجابت آن می رود و زودتر به اجابت می رسد،‌ دعا ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804502893




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

الهام از اریگامی برای کوچک کردن وسایل جراحی/زخم‌های جراحی که نیاز به بخیه نخواهند داشت


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


الهام از اریگامی برای کوچک کردن وسایل جراحی/زخم‌های جراحی که نیاز به بخیه نخواهند داشت دانش > پزشکی - ایرنا نوشت: محققان برای کوچک کردن هر چه بیشتر وسایل جراحی و کاهش تهاجمی بودن عمل های جراحی، به اریگامی رو آورده اند.

هدف محققان دانشگاه "بریگهام یانگ" از کوچک کردن هر چه بیشتر وسایل جراحی، کوچک تر شدن هر چه بیشتر برش های روی بدن در هنگام عمل های جراحی است، به طوری که این برش ها نیازی به بخیه نداشته باشند و خود به خود ترمیم شوند.
اریگامی یا هنر تا کردن کاغذ، الهام بخش طرح هایی برای برخی از ابزارها بوده است، به طوری که دانشمندان حتی از سرنخ هایی از این هنر در طراحی ماهواره و فضاپیما توسط ناسا سخن می گویند.
"لری هاول" و "اسپنسر ماگلبی" اساتید مهندسی مکانیک در دانشگاه بریگهام یانگ ریاست گروه محققان در زمینه فناوری جراحی اریگامی را بر عهده دارند.
پروفسور هاول با اشاره به ضرورت کوچکتر کردن برش های جراحی در بدن گفت: برای رسیدن به این هدف ما در حال ابداع ابزارهایی هستیم که می توانند وارد یک زخم کوچک شوند و سپس برای انجام کارهای خاص جراحی به اعماق بدن منتقل شوند.
صنعت ابزار جراحی بیش از این توان کوچک سازی ابزار جراحی را با طراحی های سنتی ندارد و بر این اساس، گروه محققان دانشگاه بریگهام رویکردی ابداعی را گسترش دادند که به اتصالات اعضا و بخش های دیگر نیاز ندارد و برای حرکت کردن، از اصل انحنا در اریگامی استفاده می کند.


نمونه ای که محققان در حال فعالیت روی آن هستند، فورسپس های روباتیک است که به اندازه کافی کوچک هستند و می توانند از یک سوراخ سه میلی متری عبور کنند.
در مطالعه ای که در مجله Mechanical Sciences منتشر شد، دانشمندان ترکیب فناوری های تاکردن اریگامی و چاپ سه بعدی قطعات نمونه را برای آزمایش با این دستگاه توضیح می دهند.
از سوی دیگر، گروه محققان دانشگاه بریگهام در حال فعالیت روی مفهومی به نام D-Core هستند. در این مفهوم، ابزار شکل مسطح دارند و می توانند از طریق یک برش کوچک وارد بدن شوند، اما پس از آن گسترش یافته و به دو سطح گرد تبدیل می شوند که روی هم می غلتند.
محققان که ایده های خود در مورد D-Core و چگونگی عملکرد آن را در نشریه Mechanism and Machine Theory منتشر کردند، می گویند که برای ساخت وسایل پزشکی از همان اصولی استفاده می کنند که برای ساخت تجهیزات فضایی ناسا به کار می رود.
طراحان فضاپیما تلاش می کنند محصولاتشان کوچک و پیچیده باشد و زمانی که به فضا می رسد، این محصولات همانند آریه های خورشیدی و یا آنتن ها، بزرگ شوند.
به گفته محققان، مفهوم به کار گرفته شده برای ساخت ابزارهای جراحی مشابه طراحی فضاپیما است و در این حوزه هم محققان دوست دارند به ابزاری دست یابند که ابتدا به اندازه کافی کوچک باشد و بتواند از برش های کوچک عبور کند اما زمانی که وارد بدن می شود، بزرگتر شود.
محققان می گویند: روش هایی که آنها در حال ابداع آن هستند، از اریگامی الهام گرفته است و به آنها در ساخت ابزار جراحی کوچکتر و ساده تر کمک می کند.
پژوهشگران امیدوارند با تداوم کوچک سازی ابزار جراحی، روزی بتوانند حتی عصب ها را دستکاری کنند.
نوآوری های مهندسی مزایای زیادی را به اتاق های عمل می آورد. برای مثال پایگاه اینترنتی مدیکال نیوز تودی ژانویه 2016، از پیوند کلیه یک پدر به دختر دو ساله اش با کمک یک کلیه چاپ شده سه بعدی توسط جراحان انگلیسی خبر داد. ۵۴۵۴

کلید واژه ها: فناوری پزشکی -




چهارشنبه 19 اسفند 1394 - 23:22:41





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن