تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833604542
حسين كاشفي: انتخاب رئيس مجلس مطابق خواست مردم باشد
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: حسين كاشفي: انتخاب رئيس مجلس مطابق خواست مردم باشد
آرمان در گفتوگویی با حسین کاشفی آورده است:
به گزارش نامهنیوز، امروز نگرانيهاي بسياري در جامعه ايراني وجود دارد، نگرانيهايي چون مسكن، معيشت، اشتغال و تحصيل كه تكرار غفلتها و ناكارآمديها ميتواند شرايط را به بدترين و سختترين وضعيت ممكن بدل سازد. مردم صدمات سخت و ناگواري از همان غفلتها و ناكارآمديها متحمل شدند و براي جبران اين كاستيها در انتخابات هفتم اسفندماه حضور پيدا كرده و به اصلاحات راي دادند. زيرا اصلاح در همه امور پيام روشن ديروز و امروز ملت ايران است. بر اين اساس دولت يازدهم تاكنون به خاطر شرايط حاكم در مجلس نهم به تنهايي قادر به حل و فصل مسائل موجود نبود اما برخی ناكاميها، حاشيهها، بداخلاقيها و ناكارآمديها در مجلس نهم مورد عبرت همگان در مجلس دهم قرار گرفته و آنها پيام مردم را در انتخابات اخير اسفند ماه دريافتند. اكنون نمايندههاي منتخب مردم در مجلس دهم ميدانند كه بياعتنایی، ناكارآمدي و حاشيهپردازي تاواني جز انزواي سياسي و كنارهگيري از پست و قدرت ندارد. بهیقین نمايندهها اعم از اصلاحطلب، اصولگرا، اعتدالگرا و مستقلين در مسير توسعه كشور و آرامش و امنيت و تحقق خواستههاي عمومي گام خواهند برداشت. راجعبه اولويتهاي مجلس دهم، انتظارات مردم و رئيس مجلس آينده «آرمان» با حسين كاشفي فعال سياسي اصلاحطلب و عضو حزب اتحاد ملت به گفتوگو پرداخته است كه در ادامه میخوانید:
مجلس دهم پس از آغاز كار خود نخست بايد بر چه مسائلي تمركز كند؟
اولويت نمايندههاي مجلس بايد سرو سامان بخشيدن به اقتصاد كشور باشد، چرا كه اصلاح وضعيت اقتصادي چون كاهش تورم و افزايش سطح معيشت يكي از خواستههاي مهم مردم براي حضور در انتخابات هفتم اسفند و راي به اصلاحات بوده است. بايد زمينهاي در مجلس دهم فراهم شود كه بخشهايي از توليد كه طي سالهاي گذشته كند و غيرفعال شده بود يكبار ديگر براي هميشه فعال شده تا نه تنها كارگران بيكار را به عنوان بالهاي مهم توليد به كارخانهها و كارگاهها بازگرداند بلكه اكنون با توجه به اينكه دوران پسابرجام را سپري ميكنيم از اين فرصت استثنائي براي افزايش حجم صادارت كشور بهره لازم را برد. پرداختن به مسائل ديگر چون حق مسكن براي شهروندان، اشتغال در كنار حق آموزش و تحصيلات دانشگاهي براي افرادي كه در حاشيه و استانهاي فقيرنشين زندگي ميكنند، سرو سامان بخشيدن به مسائل فرهنگي و اجتماعي نيز يكي ديگر از دغدغههاي نمايندهها در مجلس دهم بايد باشد. اكنون زمان آن فرا رسيده كه در ابتدا تعامل و گفتمان منطق را در ميان احزاب و جريان هاي سياسي نهادينه كرده و سپس اين فرهنگ كارآمد كه در ابتدا به وسيله دولتمردان روحاني چون دكتر ظريف آزموده شده در درون جامعه ترويج و گسترش دهيم. براي جبران و بهبود وضعيت نابسامان گذشته لازم است كارگروهها و كارشناسهايي در جامعه توسط دولت و كميسيونهاي مجلس به اين مساله بپردازند. به اين موارد در مجلس دهم بايد توجه شده و اقدامات لازم براي تحقق يك شرايط مطلوب و حقوق شهروندي صورت بپذيرد.
مجلس دهم در حوزه اقتصادي و سرمايهگذاري خارجي بايد چگونه عمل كند؟
آنچه در سال ۹۲ هدف اصلاحطلبلان و اعتداليون بود امروز پس از پيروزي در انتخابات هفتم اسفند تحت عنوان گام ۹۴ يا گام دوم از آن ياد ميشود و اكنون همان اهداف مورد تاكيد اصلاحطلبان و اعتداليون در اين دوره مورد پيگيري قرار ميگيرد. دولت به زودي با يك فضاي سياسي نسبتا مطلوبي در مجلس دهم روبهرو ميشود و ديگر از برخی عدمهمراهیهای مجلس نهم خبري نيست. ما براي اينكه بتوانيم به طرحها و اهداف اقتصاديمان در كشور جامع عمل بپوشانيم و در اين مسير بتوانيم رونق و تحولي جدي به وجود آوريم نياز به افزايش سرمايهگذاري خود در فضاي داخل داريم. بديهي است كه اين سرمايه مورد نظر و لازم بايد از طريق سرمايهگذاري خارجي، داخلي يا بخش خصوصي تامين شود. يكي از سرمايههاي مهم دولت ميتواند در حوزه نفت و گاز باشد. بنابراين گمان ميرود در صورتي ميتوان روي سرمايهگذاري خارجي به عنوان بخشي از منابع مالي و سرمايه كشور حساب باز كرد كه آرامش و امنيت لازم در جامعه وجود داشته باشد. رويداد خجسته هفتم اسفندماه اين نويد را ميدهد كه به تدريج شاهد يك آرامش نسبي در جامعه ايران خواهيم بود. بهیقین مجلس دهم در قامت يك مجلس كارآمد و كارشناسانه همراه با دولت ركود كنوني را به يك رونق اقتصادي مبدل خواهد ساخت. براي نيل به اين مهم بايد از نظرات و تخصص كاشناسانه نخبگان و دانشگاهيان نيز بهره برد. با جذب سرمايه براي فعاليتهاي اقتصادي و انجام پروژههاي بزرگ ميتوان به يك وضعيت مطلوب اقتصادي دست يافت، چرا كه با اين روند اشتغالزايي در كشور به وجود خواهد آمد. برای مثال بازگشايي شركتهاي خارجي و سرمايهگذاري ساير كشورها در ايران ميتواند چرخه توليد را يكي پس از ديگري فعال كند. با ايجاد تعادل ميان قوه مجريه و مقننه و استفاده از سوي برنامههاي يكسان در حوزه قانونگذاري و اجرايي ميتوان گامهاي اثربخشي در حوزه اقتصادي برداشت. امروزه كشورهاي توسعهيافته تنها به سرمايه خود بسنده نمیکنند بلكه هنرشان در اين است كه بتوانند از سرمايه ساير كشورها استفاده كنند تا بدينترتيب به حجم سرمايههاي داخلي خود بيفزايند. در ايران بايد به اين بخش از سرمايهگذاري و در عين حال صادرات و واردات توجه شود. بنابراين ما صرفا نبايد به دنبال رونق اقتصادي در حوزه نفت و گاز باشيم. براي نيل به مقاصد والاي اقتصادي ميتوان ارزشهاي افزوده را به وجود آورد و از سرمايهگذاري كشور به عنوان سرمايهاي نه تنها در جهت رفع چالشها و مشكلات فعلي كشور چون عبور از ركود بهره برد بلكه صندوق ذخيرهاي براي آيندگان و اهداف برنامه ششم توسعه مورد استفاده قرار داد.
با وجود اينكه جريان اصلاحات و اعتداليون با يك روند دموكراسي و آراي عمومي به پيروزي حداكثري دست يافتند، اهانت و رفتارهاي تندي از سوي برخي جريانها نسبت به آنها همچنان وجود دارد. در چنين شرايطي چگونه ميتوان با اطمينان درباره سرمايهگذاري خارجي و برطرف ساختن مسائلي چون ركود سخن به ميان آورد؟
ما ناگزيريم و بايد قبول كنيم ايران متعلق به همه آحاد كشور است. از اين رو بايد زمينهاي فراهم شود كه انگيزه لازم براي مشاركت و علاقهمندي در همه مردم به وجود آيد؛ همانطور كه در مذاكرات دستگاه ديپلماسي ايران با كشورهاي ۱+۵ به گفتوگو نشست و به يك جمعبندي و توافق مشترك در جهت حل و فصل پرونده هستهاي رسيد. گفتوگوي تمدنها را كه مساله مورد تاكيد رئيس دولت اصلاحات بود امروز رئيسجمهور روحاني نيز در مساله تعامل با دنيا و حل و فصل پرونده هستهاي به كار ميبرد. به هر رو بايد پذيرفت كه نميتوان از طريق برخوردهاي تند و به تعبيري بداخلاقي به اهداف ملي دست يافت. گمان ميرود بايد همه افرادي كه دل در گرو پيشرفت و تعالي كشور داشتهاند بايد از انتخابات ۹۲ و ۹۴ تجربه و درس بگيرند. مهمترين پيام آن، اين است كه جامعه ايران خواهان تغيير و تحول در مسیر توسعه بوده و همچنين خواهان برونرفت از شرايط نامطلوب كنوني است. به همين علت نيز به تندورها «نه» گفتند، زيرا آنها در سالهاي گذشته شاهد عملكرد نامطلوب و تندروانه برخی اصولگرايان بودند و به صحنه آمدند تا بگويند ما به دنبال توسعه، آرامش و رفع بداخلاقي و كنار زدن تندروي در كشور هستيم.
ميتوان با تغيير فضاي سياسي كشور اميدوار بود كه اعتماد، اطمينان و آرامش لازم براي نيل به اهداف اقتصادي و مسائل ديگر به وجودآيد؟
سياست اعتدالي نه تنها در مرزهاي خارج از ايران بلكه در فضاي داخلي در ميان احزاب، سياسيون و حتي در ميان مردم بايد نهادينه شود. بايد احترام و گفتمان منطقي نه تنها در سياست خارجه بلكه در سياست داخلي ما نيز در جایگاه بایستهای تعریف شود. براي برونرفت از مشكلات دروني و كنوني جز تعامل در فضاي داخلي و خارجي راهي وجود ندارد. امروز برنده اصلي ميدان رقابت در انتخابات ۹۴ مردم ايران هستند. از اين رو بايد خواستهها و مطالبات عمومي بيش از هر مساله ديگري مورد توجه قرار گيرد. ملت بزرگوار ايران امروز خواهان آرامش و رفاه عمومي مطلوب و توسعه در همه امور كشور و همچنين در پي تضميني براي آينده فزرندان خود هستند. آنها نبايد در اين نگراني و سردرگمي به سر ببرند كه روز به روز به آمار بيكاري جوانان افزوده ميشود. علاوه بر آن مردم نگران برخی نابسامانيهاي اجتماعي و فرهنگي در كشورند. براي اينكه اطمينانهاي لازم از آينده در مردم به وجود آيد، بايد همه جريان هاي سياسي اعم از اصلاحطلب و اصولگرا دست به دست يكديگر داده و براي بهبود شرايط و توسعه كشور تلاش و همكاري لازم را به عمل آورند. امروز تندروي و توجه به منافع فردي و حزبي برخي از جريانها چون تندروها شرايط نابساماني را به وجود آورده و اين مسائل براي مردم روشن است. آثار سكوت چند سال گذشته مردم و دشواريهاي ناشي از عملكرد نامطلوب اصولگراها در انتخابات هفتم اسفندماه هويدا شد. پیامدهای این رفتارهاي نامطلوب امروز اصولگراها را منزوي کرده است. اين مسائل و تجربههاي تلخ سالهاي گذشته بايد براي اصلاحطلبان درس و عبرت باشد. تكرار مسائل گذشته در كشور منجر به بياعتمادي و شكستن وحدت و انسجام ملي خواهد شد. بنابراين با در نظر گرفتن منافع ملي و تماميت ارضي بايد در جهت پيشرفت ايران كوشيد. حتي در صورت وجود اختلاف نظري در برخي از موارد بايد اين توسعهيافتگي به وجود آيد كه مسئولان صرف نظر از برخی اختلاف نظرها و سليقهها نسبت به مردم و كشور مسئولند. همانطور كه درباره دولتهای نهم و دهم به قضاوت و تحليل ميپردازند آيندگان هم درباره عملكرد دولت يازدهم و مجلس دهم به قضاوت مينشينند. بنابراين نبايد از هيچ كوششي براي ساختن فرداي كشور دريغ ورزيد تا خداي نكرده داوری آيندگان در باب ما «برسازندگان ناکارآمد» باشد.
مجلس مطلوب و كارآمد چه مجلسي ميتواند باشد؟
مجلس مطلوب مجلسي است كه نمايندگان در جايگاه اصلي خود به عنوان قانونگذار در مسير درست و در صورت نياز با توجه به مشكلات و ملزومات جامعه به اعمال قانونگذاري بپردازند. يك مجلس مطلوب مجلسي است كه در آن از انتقادهاي نابجا و غيرضروري و حتي تجميد و ستايش بيهوده از دولت دوري شود. مجلس كارآمد مجلسي قانونمند، مصلحتانديش و اخلاقمدار است و چنين مجلسي كه روزي با آراي مردم برگزيده شد پس از نشستن بر كرسي پست و مسئوليت نبايد خود را جدا از مردم و كشور بداند. قوه مقننه به عنوان يكي از اركان اصلي نظام و يكي از سه قواي مهم كه در آن قانون اعمال ميشود بايد در هر شرايطي جدا از منافع حزبي و فردي در برابر منافع ملي و مصالح كشورشان احساس مسئوليت كند. در نهايت لازم است براي تحقق مطالبات ملي و عمومي مجلس از دولت حمايت لازم به عمل آورد.
پيشبيني شما از آرايش سياسي مجلس دهم و رئيس مجلس آينده چيست؟
قطعا ما شاهد مجلسي چند قطبي البته با اكثريت جريان اصلاحطلب خواهيم بود. با توجه به تجربههاي تلخ اخير و اهانتهاي صورت گرفته از سوي برخي جريانها و افراد به نظر مجلس دهم مجلسي است كه در آن كمتر شاهد بداخلاقي، توهين و بيقانوني خواهيم بود. گرچه انتخابات در برخی حوزهها به دور دوم هم كشيده شده است اما يك مساله بهیقین قابل پيشبيني است و آن اينكه ديگر خواسته و انتظار مردم ناديده گرفته نميشود. چون نمايندهها در مجلس دهم باز هم به آراي مردم براي دوره هاي بعد نياز داشته و ميدانند كه روزي بايد در مقابل رفتارهاي نامطلوب و بيمسئوليتي خود به مردم و نظام پاسخ دهند. به نظرم انزواي سياسي بدترين تنبيه براي نمايندهها و سياسيون بيمسئوليت، ناكارآمد و پرحاشيه است. ليست هاي انتخاباتي و برگزيده شدن نمايندههاي منتخب مردم نشانگر تعامل بسيار سازنده در مجلس دهم ميان نمايندهها، رئيس مجلس و دولت خواهد بود. اما از همين حالا نميتوان گفت رئيس مجلس آينده دكتر عارف است يا دكتر لاريجاني. به هر رو هر يك از اين دو به نحوي اثبات كردهاند كه توان و شايستگي لازم براي كسب اين كرسي تحت عنوان جايگاه رئيس مجلس دهم را دارند. آنچه انتظار ميرود اخلاق و گفتمان منطقي در فضاي مجلس از سوي رئيس مجلس آينده با دولت است. براي انتخاب رئيس مجلس لازم است جدا از منافع درون مجلس به خواست عمومي و ملي هم توجه شود. با توجه به رفتارهاي صحيحي كه در رابطه با ليستها صورت گرفت بهیقین در رابطه با تعیین رئيس مجلس دهم نيز دچار حاشيه و مشكل نخواهيم شد؛ اين امر با توافق سياسي و بهطور مطلوب صورت خواهد پذيرفت.
اصلاحات در حقيقت با ليست سوم خود و كنار زده شدن بسياري از چهرههاي شاخص و محبوب خود در ميان مردم راي آورد. راي مردم به اصلاحات و رويدادهاي اخير پس از انتخابات چه پيامي ميتواند براي تندروها دربرداشته باشد؟
مردم در جامعه برخلاف تفكري كه از سوي برخيها حاكم است نسبت به مسائل كشور بياعتنا نيستند و قطعا مسئولان بايد روزي در برابر كوتاهيها و كمكاريها در پيشگاه عمومي پاسخگو باشند. نمونه آن همان انزواي سياسي است. مردم افراد غيرمسئول را از بدنه سياسي حذف ميكنند. ملت ايران تجربههاي سالهاي گذشته را فراموش نخواهند كرد. وقتي رئيس دولت اصلاحات و آيتا... هاشمي ميگويد بايد به ليست اصلاحات راي داد آنها هم به اين سمت و سو حركت ميكنند. تصور ميشود مسائل اخير بهترين درسها و پيامها را براي تندروها دربرداشت؛ حداقل اينكه مردم نسبت به مسائل بياعتنا نيستند و روزي به آن واكنش نشان ميدهند.
منبع: روزنامه آرمان
۱۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۷:۲۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]
صفحات پیشنهادی
تقدیر هیئت رئیسه مجلس خبرگان از حضور حماسی مردم در انتخابات
تقدیر هیئت رئیسه مجلس خبرگان از حضور حماسی مردم در انتخابات سیاست > احزاب و شخصیتها - پس از برگزاری انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و دهمین دوره مجلس شورای اسلامی هیئت رئیسه مجلس خبرگان در پیامی از حضور پرشور و حماسی مردم تشکر و قدردانی کردند به گزارش خبرآنرئیس ستاد انتخابات حزب اعتدال و توسعه: رأی مردم، رأی به خردمندی بود/ لیست امید مورد توجه قرار گرفت
رئیس ستاد انتخابات حزب اعتدال و توسعه رأی مردم رأی به خردمندی بود لیست امید مورد توجه قرار گرفت سیاست > احزاب و شخصیتها - ایسنا نوشت رئیس ستاد انتخابات حزب اعتدال و توسعه ابراز امیدواری کرد که با تشکیل مجلس جدید مسیر سازندگی تعامل پیشرفت و شکوفایی اقتصادی کشوواکنش مقامات غربی به انتخابات ایران/ از درخواست برای عدم شرکت در انتخابات تا آرزوی موگرینی برای مردم ایران
واکنش مقامات غربی به انتخابات ایران از درخواست برای عدم شرکت در انتخابات تا آرزوی موگرینی برای مردم ایران همزمان با اعلام نتایج تدریجی انتخابات ایران و حضور گسترده شهروندان ایرانی در این انتخابات برخی از مقامات غربی به این حضور واکنش نشان دادند به گزارش نامه نیوز سخنگوی وزارتمشارکت مردم استان یزد در انتخابات مجلس دهم به 60 درصد رسید
مشارکت مردم استان یزد در انتخابات مجلس دهم به 60 درصد رسید مشارکت مردم استان یزد در انتخابات مجلس دهم به 60 درصد رسید به گزارش نامه نیوز با گذشت حدود 12 ساعت از زمان اخذ رای حدود 400 هزار برگ رای به 719 صندوق ریخته شده است بنابر این گزارش حدود 400 هزار نفر از مردم استان یزدمطهری: حضور مردم نشاندهنده خوب برگزار شدن انتخابات است/ حداقل در مجلس دهم اقلیت قوی از اصلاح طلبان شکل می گیر
مطهری حضور مردم نشاندهنده خوب برگزار شدن انتخابات است حداقل در مجلس دهم اقلیت قوی از اصلاح طلبان شکل می گیرد هرچه مشارکت مردم بیشتر باشد مجلس واقعیتری خواهیم داشت نماینده مجلس نهم برای دادن رای در حسینیه ارشاد حضور یافت به گزارش ایلنا علی مطهری که برای دادن رایرئیس جمهوری:حضور مردم در انتخابات فوق العاده بود
رئیس جمهوری حضور مردم در انتخابات فوق العاده بود رئیس جمهوری درباره انتخابات 7 اسفند ایران گفت حضور مردم با شور نشاط و شکوه فوق العاده ای بود و این ازدحام جمعیت به حدی بود که انتخابات تا نیمه شب گذشته به طول انجامید به گزارش نامه نیوز حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز شنبرییس مجلس رای خود را به صندوق انداخت/ لاریجانی: حضور مردم در انتخابات مایه مسرت است
رییس مجلس رای خود را به صندوق انداخت لاریجانی حضور مردم در انتخابات مایه مسرت است سیاست > مجلس - ایسنا نوشت رییس مجلس شورای اسلامی گفت حضور مردم در انتخابات مایه مسرت است زیرا نشان میدهد مردم نسبت به سرنوشت خود حساس هستند علی لاریجانی روز جمعه در مسجد امام حسوزیر آموزش و پرورش دولت اصلاحات: مردم در انتخابات به برخیها«نه» گفتند/ تندروها به حق در انتخابات شکست خوردند/
وزیر آموزش و پرورش دولت اصلاحات مردم در انتخابات به برخیها نه گفتند تندروها به حق در انتخابات شکست خوردند استفاده از ظرفیت مجلس دهم ریاست جمهوری روحانی را 8 ساله میکند بزرگان اعتدال پای نظرات مردم ایستادند و هزینه آن را هم در این سالها پرداخت کردند مرتضی حاجی وزیر آموزشروحانی در ستاد انتخابات کشور: مجلس با هر ترکیبی بر اساس نظر مردم برای ما محترم است/همه مردم به آراء اکثریت احت
روحانی در ستاد انتخابات کشور مجلس با هر ترکیبی بر اساس نظر مردم برای ما محترم است همه مردم به آراء اکثریت احترام میگذارندرئیسجمهور با بیان اینکه مجلس با هر ترکیبی با نظر مردم به وجود آید برای ما محترم است گفت همه مردم به آراء اکثریت احترام میگذارند به گزارش خبرنگار حوزه دوتقدیر جامعه روحانیت مبارز از حضور گسترده مردم در انتخابات: تشکیل مجلس مستقل، دشمن شناس-ساده زیست و مردمی، سهم
تقدیر جامعه روحانیت مبارز از حضور گسترده مردم در انتخابات تشکیل مجلس مستقل دشمن شناس-ساده زیست و مردمی سهم بزرگی در پیشرفت کشور خواهد داشت جامعه روحانیت مبارز در بیانیهای از حضور گسترده مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری قدردانی کرد به گزارش نامه نیوز متن این-
سیاسی
پربازدیدترینها