تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كسى، به هدايتى راهنمايى كند، پاداشى را كه براى پيروان هدايت وجود دارد، براى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820287275




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هندورابی جزیره گردشگری می شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون ابتکار در پانزدهمین نمایشگاه محیط زیست: هندورابی جزیره گردشگری می شود معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: طرح گردشگری در چند جزیره جنوبی کشور مطرح است که مهمترین آن جزیره هندورابی به عنوان جزیره آرامش در حال بررسی است.
۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۲ اسفند ساعت 13:50

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرگزاری پانا، پروین فرشچی در نشست خبری پانزدهمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست با تاکید بر ضرورت شکل گیری و گسترش همکای های فرامرزی به منظور حفظ محیط زیست دریایی گفت: در همین زمینه سازمان ملل برای شکل گیری همکاری های منطقه ای به منظور حفظ رودخانه های فرامرزی مشارکت خوبی با ایران و سایر کشورهای منطقه داشته است.  
 
او اضافه کرد: ایران نیز همکاری هایی در زمینه تهیه و تدوین طرح حفاظت از رودخانه های مرزی آغاز کرده است.
 
معاون ابتکار در ادامه این جلسه با بیان اینکه برنامه های معاونت محیط زیست دریایی در دو قسمت مهم جانمایی صنایع در پهنه سواحل و وضعیت استقرار آنها دسته بندی می شود، افزود: فعالیت تمامی این صنایع باید بر اساس گزارش ارزیابی زیست محیطی باشد. صنایعی که فعالیت آنها دارای اشکال است باید متوقف شده و ممکن است پس از رفع اشکال دوباره بتوانند فعالیت خود را آغاز کنند.
 
به گفته فرشچی یکی از معضلاتی که سازمان محیط زیست با آن مواجه است موضوع ساخت و سازها در سواحل بوده که بسیاری از اینها در زمان ساخت حریم را رعایت نکرده اند که سازمان محیط زیست مجبور شده فعالیت آنها را متوقف کند. مشکل دیگر نیز ساخت آب شیرین کن ها و جانمایی آنها در سواحل بوده است که معاونت دریایی درخواست کرده طرح هایی جانمایی این دستگاهها پیش از نصب در اختیار محیط زیست قرار گیرد. درباره انتقال بین حوزه ای خزرسنگ ها نیز قرار شده تا طرح ها مربوط به آن در اختیار محیط زیست قرار گیرد.
 
وی گفت: درخواست پرورش ماهی در قفس در چند وقت اخیر بسیار افزایش یافته است از این رو مجبور شدیم فعلا آن را متوقف کنیم چون به عنوان تهدیدی برای منطقه به حساب می آمد. برای ساماندهی این بخش در یک هم اندیشی با شیلات قرار شد بر روی جانمایی، میزان حجم تولید و اینکه گونه ای پرورش یابد تصمیم گیری شود.
 
فرشچی یادآور شد: در برنامه ششم توسعه هدف گذاری شده که سالانه 200 هزار تن ماهی به روش پرورش در قفس تولید شود. از این رو این مساله نیازمند بررسی و دقت بسیار در اجرا است.
 
وی درباره پرورش ماهی تیلاپیا  نیز توضیح داد: تیلاپیا یک گونه غیربومی است که اگر وارد آب های کشور شود تهدیدی برای آبزیان بومی محسوب می شود. با این وجود میزان تقاضا برای پرورش این ماهی در استان های مرکزی به حدی زیاد بود که با پرورش این ماهی به عنوان پایلوت در استان یزد و کرمان موافقت کردیم.
 
وی گفت: در طرح پیشنهادی پرورش تیلاپیا در یزد فناوری معرفی شد که می تواند مانع رها سازی اینگونه ماهی در طبیعت شود که اگر موفق به اجرای کامل این طرح شوند و این گونه مهاجم وارد آب های کشور نشود، ممکن است با پرورش این ماهی در استان های دیگر موافقت شود. البته مجوز آن فقط در استان های مرکزی و رودخانه هایی که به دریا راه ندارند صادر می شود.
 
هندورابی جزیره گردشگری می شود
 
معاون ابتکار در حاشیه نشست خبری خود از طرحی برای تبدیل جزیره هندورابی به مرکز گردشگری آرام خبر داد و گفت: اگرمنطقه آزاد که از طرح گردشگری جزایر حمایت می کند بتواند نیازهای محیط زیستی سازمان را برآورده کند هر چه زودتر برای اجرایی شدن این طرح وارد عمل می شویم.
 
وی اظهار کرد: چراکه بخشی از جزیره هندورابی پارک ملی است و از این رو نیازمند دقت و بررسی بیشتری است.
 
فرشچی ادامه داد: برای دیگر جزایر کشور هنوز برنامه ای به عنوان طرح گردشگری نداریم، البته معتقدیم تا زمانی که برای جزایر شناسنامه زیستی تهیه نشود اجرای چنین طرح هایی سخت خواهد بود. با این وجود در تلاش هستیم تا برای جزایر جنوب کشور تا سال 95 شناسنامه زیستی تهیه کنیم.
 
قوانین و مقررات دریایی نیازمند بازبینی
 
فرشچی همچنین از بازنگری در قوانین و مقررات دریایی خبر داد و گفت: این قوانین در کل کشور یکسان است در حالی که هر بخش از سواحل شکنندگی خاص خودش را دارد و از این رو بازبینی قوانین و مقررات دریایی را در دستور کار قرار دادیم که قرار است به صورت لایحه به دولت تقدیم شود.
وی همچنین در پاسخ به سوالی درباره وضعیت شناگاههای کشور و آلودگی آنها گفت: خوشبختانه بررسی ها نشان می دهد که آلودگی آب دریای خزر به حدی نیست که نتوان در آن شنا کرد ولی مقرر شد در طرح مسیر سبز – ساحل پاک که قرار است امسال برای دومین بار در استان مازندران، گیلان، گلستان، قزوین، تهران، البرز اجرا شود سلسله اقداماتی نیز در خصوص پاکسازی و ممانعت از تخلیه زباله در سواحل و دریا به ویژه مکان های مورد استفاده جهت شنا استفاده شود. 













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن