تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 14 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):با علما معاشرت كن تا علمت زياد، ادبت نيكو و جانت پاك شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1849602484




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نباید در رقابت‌ها یکدیگر را متهم کنیم!


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: نباید در رقابت‌ها یکدیگر را متهم کنیم!
کد خبر: ۵۷۱۲۷۲
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۰ - 28 February 2016


رئیس سازمان غذا و دارو در خصوص شرکت های داروساز گفت: تولید مراحل مختلفی دارد. در داروسازی وقتی می‌گوییم تولید؛ معمولاً به معنای خط فرمولاسیون است به صورتی که ماده اولیه ای آن خریداری می شود و توسط شرکت داروسازی به شکل نهایی دارو فرموله می شود. در مورد شرکت دانمارکی هم قرار است در ایران سرمایه گذاری کند.
 
به گزارش اقتصاد ایران آنلاین، دیناروند "وزارت بهداشت هیچ زمان به زبان آوردن واژه "تولید نما" را برای شرکت داخلی مربوطه نمی‌پذیرد. هرگز چنین اعتقادی نداریم که شخصی یک شرکت دارویی را تولید‌نما بخواند. این رقابت‌ها و دعواهای بین شرکت هاست که همدیگر را متهم می‌کنند. برخی شرکت‌ها هم تولیدی هستند و هم وارداتی."

وی اظهار داشت: همین گونه است که ماده اولیه هورمون رشد یا انسولین را وارد می کنند و در داخل تولید را انجام می دهند.حالا اگر کسی به این بگوید بسته بندی، نشان می دهد که خیلی با داروسازی آشنا نیست.دیناروند تصریح کرد: که حتی فعالیت شرکت هایی نیزکه صرفا عملیات بسته بندی را انجام می دهند برای کشور فوایدی دارد. اگر اجازه این کار(بسته بندی دارو) داده نشود همچون حال حاضر باید به واردات صرف بپردازیم.

در حالی که به نفع ماست که بسته بندی این دارو در داخل کشور صورت گیرد. زیرا سطح اشتغال را افزایش داده و در آینده، کشور را به سمت تولیدات دارو سوق می دهد. البته خیلی بهتر است که ماده اولیه هم در داخل تولید شود و مطمئناً ما صبر نمی‌کنیم و در تلاشیم که این اتفاق بیفتد. او خاطرنشان کرد: بازار ما به صورت انحصاری در اختیار هیچ شرکتی نخواهد بود.

در آینده شرکت های دیگری تلاش می کنند و حتی ماده اولیه را تولید کرده و به طور کامل این دارو تولید داخل خواهد شد. وی درباره شرکت دانمارکی اعلام کرد که این شرکت قرار است 70 میلیون یورو سرمایه گذاری کرده ، کارخانه ای احداث می کند و در کنار آن حدود100 شغل ایجاد خواهد شد. بنابراین در آینده خط تولید آن در داخل راه اندازی می‌شود. او افزود: ما امتیاز ویژه ای به یک شرکت خاص ندادیم. این شرکت در حال حاضر داروهای خود را وارد می کند، در 10 سال گذشته نیز این شرکت به ایران واردات داشته. او اظهار داشت: قبول دارم که این خط تولید کامل نیست زیرا ماده اولیه اش در کشور تولید نمی شود.

معاون وزیر بهداشت در پاسخ به این پرسش که چرا به یک شرکت خاص که فورمولاسیون را در کشور انجام می دهد برچسب تولید نما زده می شود؟ وزارت بهداشت هیچ زمان به زبان آوردن واژه "تولید نما" را برای شرکت داخلی مربوطه قبول ندارد که شخصی این شرکت را تولید‌نما بخواند و ما هرگز چنین اعتقادی نداریم.

این رقابت‌ها و دعواهای بین شرکت هاست که همدیگر را متهم می‌کنند. برخی شرکت ها هم تولیدی هستند و هم وارداتی. آن جایی که دارو تولید می کنند تولید کننده و در جایی که وارد می کنند واردکننده نام دارند. تولید نما نداریم ومفهوم آن را متوجه نمی شویم!دیناروند در پاسخ به این پرسش که با توجه به وضعیت رقابت ها در کشور شما معتقدید که فقط انحصار باید در دست یک شرکت خاص باشد، یا تمامی شرکت ها را تشویق می کنید که وارد بازار شوند، گفت: انحصار معمولا برای تشویق تولید داخلی صورت می‌گیرد. گاهی اوقات یک شرکت تلاش کرده و دارویی را در داخل تولید کرده یک دوره انحصار برای آن در نظر می گیریم.

برای اینکه سرمایه گذاری که صورت گرفته به شرکت بازگردد، اما برای واردات هیچ گاه انحصار نداریم. برای واردات دارو ترجیح می‌دهیم به جای یک وارد کننده ، تعداد واردکننده داشته باشیم. در رقابت نیز می‌توانیم به راحتی قیمت دارو را پایین بیاوریم.دیناروند در ادامه افزود: برای تولید؛ محدودیت تولید کننده وجود ندارد.

برخی اوقات دوره انحصار برای تولید کننده را نیز در نظر گرفتیم. گاهی اوقات واردات را محدود می کنیم تا از تولید حمایت کنیم. این موارد معمولا زمان بندی طولانی ندارد. او تصریح کرد: محدودیت واردات برای حمایت از تولید داخل سیاستی است که در چارچوب سیاست های کلی نظام صورت می‌گیرد و شالوده این کار اقتصاد مقاومتی است؛ برای اینکه به داشته ها و توانمندی های خودمان اتکا کنیم.

رئیس سازمان غذا و دارو ادامه داد: اینکه که اگر ما یک تولید را حمایت کنیم بگویند انحصار ایجاد کردیم را قبول ندارم. در کنار آن باید یک تولید کننده دیگر راه بیفتد (‌نه واردات) گاهی اوقات برخی شرکت ها می‌گویند به ما اجازه بدهید تا دو سال وارد کنیم پس از آن خط تولید را راه اندازی می ‌کنیم اما این راه اندازی خط تولید سالها به طول می انجامد و 2 سال به 5 سال و یا ده سال تبدیل می شود.

او افزود: این جریان را قبول نداریم. کسانی که برای تولید داخلی در سالهای آینده اجازه واردات گرفتند باید به قول خود وفادار باشند. رئیس سازمان غذا و دارو در پاسخ به این پرسش که آیا شما معتقدید که نباید در رسانه ها از شرکت و یا داروی خاصی نام برد، گفت: درست است. نام بردن از یک شرکت خاص اشتباه است.

البته نام بردن دارو مشکلی ندارد زیرا اسامی ژنریک است. نام بردن شرکت‌ها به نوعی تبلیغ محسوب می شود. نه به ضرر شرکت ها و نه به نفع‌شان نباید سخن گفت! دیناروند تاکید کرد: یک مدت زمان محدود اجازه می‌دهیم که واردات قطع شود و تولید جایگزین آن شود. بنده به این موضوع سخت گرفتم زیرا شرکت ها باید مدت زمانی را که به آنها اجازه فعالیت داده شده قول خود را عملی کنند.

او اضافه کرد: شرکت های وارداتی باید در زمینه تولید هم ورود و رشد کنند و تولیدات خود را در کشور آغاز کنند تا به سطح شرکت های برتر جهان برسند. آرزوی ماست که کشورهایی که بخشی از تکنولوژی خود را از خارج وارد می‌کنند دست به زانوی خود بگیرند و برخیزند. او تاکید داشت: سخت ‌گیری ما به واردات صرفا برای همین موضوع است.

اینکه این شرکت ها توان تولید داخلی خود را بالا ببرند ومجبور شوند در داخل کشور تولید کنند. این ایده آل است. به نفع ماست که تولید کنندگان متعدد داشته باشیم. نباید تنها یک تولید کننده داشته باشیم ، این به ضرر کل جامعه است.

باید افتخار کنیم که بر تعداد تولید کنندگان افزوده می شود. بنده دست کسانی که در تولید سرمایه گذاری می کنند را شخصا می بوسم. باید کمک کنیم و از تولید حمایت کنیم .
دیناروند در خصوص واردات ریتوکسی مب گفت: ریتوکسی مب از هند وارد می شده که با تولید آن در داخل امسال واردات آن از خارج محدود شده است .سهم بازار ده درصدی است.

او در پاسخ به این پرسش که چند شرکت در داخل ایران دارای GMP هستند، گفت: شرکت های دارو سازی مجوز تولید دارند. اما به علت اینکه ضوابط GMP روز به روز سخت گیرانه تر می شود و کشور ما عضو PICS ( دستگاه بازرسی بین امللی) خواهد شد؛ ما مجبوریم ضوابط خود را ارتقا بدهیم و سختگیرانه عمل کنیم. ضوابط جدید ما به صورتی است که برخی از شرکت ها هنوز نتوانسته اند گواهی GMP بگیرند. به طور مثال بسیاری از کارخانه‌ها GMP ندارند اما اجازه تولید دارند به این کارخانه ها زمان می دهیم تا خودشان را اصلاح کنند تا گواهینامه GMP جدید را دریافت کنند.

برخی شرکت ها نیز GMP دارند.GMP برای یک کارخانه صادر نمی شود بلکه برای خط تولید صادر می شود. به طور مثال یک کارخانه 10 خط دارد که برای 6 خط تولید آن GMP دارد اما برای 4 تای دیگر ندارد. او در پایان گفت: شرکت ها باید سطح کیفی خود را در یک زمانبندی مشخص (یک سال زمان) ارتقا دهند تا GMP دریافت کنند. بعد از اتمام زمان داده شده، بازنگری صورت می گیرد و ممکن است آن خط تولید بسته شود. در حال حاضر 4 خط تولید بسته است زیرا نتوانسته اصلاحات مربوطه را انجام دهد.






















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن