محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845708911
حجتی:قاچاق میوه سازمانیافته است
واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
حجتی:قاچاق میوه سازمانیافته است وزیر جهاد کشاورزی با بیان این که شنیده میشود قاچاق میوه به صورت سازمان یافته است گفت: ما طرحی برای صادرات در مقابل با واردات دنبال میکنیم تادر صورتی که اگر کسی بخواهد موز وارد کند باید در عوض آن سیب صادر کند.
به گزارش فرهنگ نیوز، محمود حجتی ظهر امروز در نشست خبری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پتانسیل بسیار زیادی برای تولید و صادارت گیاهان دارویی در کشور وجود دارد که این بخش از جمله مزیتهای تولید با نگاه بروننگر است.
وی در ادامه صحبتهای خود با اشاره به اینکه مشکلات بخش کشاورزی مرتبط با مسائل پیشین و پسین آن است اظهار کرد: ما نمیتوانیم سرمان را پایین بیندازیم و اقدام به تولید کنیم اما ببینیم که به یک مرتبه درهای کشور باز شده و محصولات کشاوزی وارد میشود. این امر موجب آسیب به مردم و کشاورزان میشود.
وزیر جهاد کشاورزی دولت یازدهم ادامه داد: وقتی که ما میخواهیم مشخص کنیم که چقدر باید تولید کنیم و نیاز کشور چقدر است به مسائل قبل و بعد از تولید نیز توجه میشود.
حجتی تصریح کرد: سازمان حمایت قیمت برخی محصولات کشاورزی را مشخص میکند اما حرف ما این است که این رقم باید به مرحله اجرایی برسد که ما برای تحقق این امر تلاش زیادی میکنیم.
* صدای وارد کنندگان از بخش کشاورزی بلندتر است
وی تاکید کرد: عدهای در این ارتباط تنها منافع خودشان را میبینند و سعی در افزایش واردات دارند که در برخی موارد حرف آنها بر ما میچربد و در واقع صدایشان از صدای ما بلندتر است.
وزیر جهاد کشاورزی گفت: من میهمان این وزارتخانه هستم اما بخش کشاروزی قابلیتهای فراوانی دارد که باید به آن توجه شود.
وی در ادامه سخنان خود در پاسخ به پرونده توزیع برنجهای آلوده گفت: دستگاههای نظارتی در خصوص سلامت محصولات کشاورزی نظر کارشناسی میدهند که در این ارتباط بخشهایی مانند سازمان غذا و دارو، سازمان دامپزشکی مقرراتی وضع میکنند و هیچ کس نمیتواند خارج از نظام آنها کارش را پیش ببرد.
وی افزود:زمان مصرف برخی محصولات کشاورزی مشخص شده است اما در برخی از محصولات براساس کنترل مجدد بررسی، نمونهبرداری و آزمایش اجازه مصرف مجدد داده میشود. در صورتی که آلودگی در آنها تشخیص داده شود غیرقابل مصرف اعلام میشود.
وی تاکید کرد: در محصولات پروتئینی و دامی حساسیتهای موجود بیشتر است و در صورتی که غیرقابل مصرف تشخیص داده شود ممکن است مصارف صنعتی برای آن تعریف شود.
مقام مسئول بخش کشاورزی ادامه داد: در این ارتباط به موضوع سیبزمینی بیشتر از اندازه پرداخته شد اما باید اذعان داشت که آنها فاسد شدندو باید از لحاظ مدیریتی و اجرایی پیگیری کرد که آیا میشد تا از فساد آنها جلوگیری شود و یا اینکه امکان خوراک دام شدن آنها یا اینکه آن را هدیه داد وجود داشت که قطعا این امکان وجود داشته است.
وی در ادامه صحبتهای خود با اشاره به اینکه در دنیا برای تنظیم بازار محصولات کشاورزی گاهی اوقات آنها را به سایر کشورها اهدا میکنند گفت: به دلیل محدودیتهایی که برخی مواقع در کشور ما وجود دارد امکان اهدای سیبزمینیها کمتر بود.
وی در ادامه سخنان خود در خصوص وضعیت تولید محصولات تراریخته در کشور گفت: هند و پاکستان به تولیدکنندگان تراریخته پیوستهاند و چینیها نیز در این زمینه ورود کردند اما طرح این موضوع به آن معنی نیست که بنده موافق تولید محصولات کشاورزی تراریخته باشم.
وی در توضیح افزود: ما در این زمینه قوانین و مقررات مشخصی داریم و شرایط تولید محصولات تراریخته را در کمیتهای با عنوان ایمنی زیستی بررسی میکنیم اما باید اذعان داشت که در این زمینه نباید دچار افراط و یا تفریط شد.
* اجازه تولید محصولات تراریخته کشاورزی برای مصارف اولیه خوراکی انسان داده نمیشود
وی گفت: در صورتی که این تصمیم گرفته شود که محصولات تراریخته در ایران نیز تولید شود این محصولات باید براساس قوانین و مقررات تولید شده و این تولید شامل مواد اولیه خوراکی انسان نخواهد بود.
وی یادآور شد که اروپاییها در زمینه تولید محصولات تراریخته کشاورزی حساسیت زیادی دارند اما اسپانیا در این زمینه به تولید این محصولات رو کرده است.
این مقام مسئول در بخش کشاورزی در خصوص قاچاق میوه در کشور نیز گفت: ایران کشوری است که دارای مزیتهای تولید محصولات کشاورزی است هرچند که با مشکل کمآبی روبرو باشیم.
وی افزود: کیفیت، طعم و مزه محصولات شرایط خاصی دارد که این امر مزیت ویژهای برای ما فراهم کرده است.
وی تصریح کرد: ماجزو اولین کشورهای تولیدکننده سیب، انگور و مرکبات در دنیا هستیم و باید 700 تا 800 هزار تن سیب مازاد خود را صادر کنیم و پرتقال تولیدی کشاورزان روی دست آنها مانده است چرا باید اقدام به واردات در این زمینه شود.
* طرح صادرات در مقابل واردات محصولات کشاورزی
وی تاکید کرد: ما طرحی برای صادرات در مقابل با واردات دنبال میکنیم تادر صورتی که اگر کسی بخواهد موز وارد کند باید در عوض آن سیب صادر کند.
حجتی در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه 4.5 تا 5 میلیون تن مرکبات در کشور تولید میشود افزود: این رقم 4 تا 5 درصد کل تولید دنیا و سرانه تولید این محصول در کشور ما بسیار بالاست بنابر این دقت بیشتری باید در زمینه واردات صورت گیرد.
* حجتی: من خودم مرزبان بودهام
وی در ادامه در پاسخ به اینکه شما چه کسی را مسئول اصلی قاچاق کالا در کشور میدانیدو طرح این سوال از تسنیم که به چه صورت میوه قاچاق با تریلی به کشور میآید، گفت: سازمان مبارزه با قاچاق کالا در این زمینه فعال است. این میوهها از آسمان نمیآید بلکه از مرزها میآید. همه این مسائل را میدانند چرا از من سوال میشود.
حجتی در ادامه صحبتهای خودبا اشاره به اینکه من در گذشته خودم مرزبان بودهایم گفت: ما در آن دوران تلاش میکردیم که جلوی این کار (قاچاق میوه) را بگیریم اما برخی محدودیتهادر این زمینه وجود داشت.
وزیر جهاد کشاورزی در ادامه با اشاره به اینکه در مواردی مشاهده میشود که میوه به صورت حداقلی آورده میشود که این شکل با شیوههای دیگر آن متفاوت است گفت: مگس مدیترانهای با پرتقال و مگس زیتون باواردات زیتون قاچاق به کشور آمده است.
* قاچاق میوه سازمانیافته است
حجتی تاکید کرد: شنیده میشود که قاچاق میوه به صورت سازمان یافته است و عدهای محصولات قاچاق رامیآورند و این محصولات برای ورود به کشور با کامیونها میرود که در این زمینه دستگاههای مربوطه باید بررسی کنند.
وی در ادامه با اشاره به جلسه اخیر دولت در خصوص میوههای قاچاق گفت: در این جلسه وزیر کشور به دستگاههای مختلف برای مبارزه با قاچاق میوه به دستگاهها ابلاغیه داده است.
این مقام مسئول گفت: قاچاق میوه در برخی موارد به صورت پیلهوری و مصرف محلی است که نباید به آنها خیلی خرده گرفت و خیلی نیز نمیتوان آنها را کاری کرد اما قاچاق سازمان یافته میوه نیز وجود دارد که در سطح میادین میوه نیز مشاهده میشود.
حجتی همچنین گفت: در برخی مواقع میوه به صورت ترانزیت از کشور ما عبور میکند اما در میانه راه در بازار داخلی نیز نشر میکند.
وی همچنین در مورد ورود هیئتهای تجاری گفت: هیئتهای خارجی همه به دنبال آن هستند که محصولات خودرا به ما بفروشند اما ما در این زمینه توجه لازم را داریم. در پنلهای مختلف اتاق بازرگانی همه به دنبال آن هستند که واردات شود نه اینکه صادرات صورت گیرد که در این زمینه نیز باید تجدید نظر و توجه ویژهای صورت گیرد.
وزیر جهاد کشاورزی یادآور شد: ما اکنون باید بررسی کنیم که چگونه میتوان صادرات بیشتری انجام داد. ما 100 هزار تن خرما صادر میکنیم در حالی که این رقم باید به 600 تا 700 هزار تن برسد. ما میتوانیم یک میلیون تن سیب صادر کنیم و هر ساله حجم زیادی کشمش برای صادرات وجود دارد.
حجتی در ادامه صحبتهای خود با اشاره به بازار روسیه گفت: برای دستیابی به بازار روسیه باید به زیرساختها توجه میشد که ما در این زمینه کار سختی انجام دادیم زیرا بازار روسیه شرایط سختگیرانهای برای واردات دارد. اکنون لبنیات ما صادر میشود و در بخش شیلات با توجه به استانداردهای مناسب ما صادرات وجود دارد.
وی تاکید کرد: صادرکنندگان در صورتی که بتوانند برای صادرات کنسرسیوم تشکیل دهند شرایط موفقی برای صادرات خواهند داشت زیرا صادرکنندگان عمده در مقابل صادرکنندگان خرد موفقیتهای بیشتری در بازار صادراتی خواهند داشت.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به مشکلات خرید دانههای روغنی کشاورزان و عدم پرداخت کامل پول آنها توسط صنایع گفت: باید در نظر داشت که هزینههای تولید محصولات کشاورزی در کشورهای مختلف متفاوت است بنابراین کشورها برای رفع این مشکل تعرفههای وارداتی در نظر میگیرند.
حجتی گفت: در مواقعی که میزان تعرفهها بالا رود کشورهای توسعه یافته صنعتی اقدام به پرداخت یارانه به تولیدات خود میکنند.
وزیر جهاد کشاورزی افزود: برای دانههای روغنی در کشور ما نرخی مشخص شده که آن را شورای اقتصاد تصویب کرده و سازمان حمایت آن را بررسی میکند اما مشاهده میشود به کشاورز میگویند که این محصول را بکار اما در موقع خرید به قیمت یاد شده خریداری نمیکند.
حجتی یادآور شد: 10 درصد دانههای روغنی از تولید داخل و مابقی آن از طریق واردات تامین میشود به همین منظور راهکار خرید دانههای روغنی توسط صنایع مقابل واردات در نظر گرفته شد که این امر هم باعث حمایت از کشاورزان و جلوگیری از افزایش تعرفه واردات برای همسانسازی نرخ محصولات وارداتی و داخلی میشود.
وی گفت: این طرح توسط ما ارائه شده تا از افزایش قیمت روغن مصرفی مردم نیز در بازار جلوگیری شود. بنابر این اگر کسی طرح دیگری داشته باشد از آن استقبال و مورد بررسی قرار میگیرد.
ادامه دارد...
منبع: تسنیم
94/12/9 - 13:44 - 2016-2-28 13:44:16
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 119]
صفحات پیشنهادی
بازداشت تعدادی از عاملان توزیع میوه قاچاق
بازداشت تعدادی از عاملان توزیع میوه قاچاق رئیس اتحادیه باغداران اعلام کرد برخی از عاملان توزیع میوههای قاچاق در میدان مرکزی تهران دستگیر شدند و میوههای ممنوعه آنان هم ضبط شد خبرگزاری مهر رئیس اتحادیه باغداران اعلام کرد برخی از عاملان توزیع میوههای قاچاق در میدان مرکزی تهرمیوههای قاچاق آلوده هستند/ معدومسازی بخشی از محمولهها
دوشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱ ۱۶ مدیرکل دفتر میوههای گرمسیری و نیمهگرمسیری وزارت کشاورزی از معدومسازی بخشی از محمولههای میوه قاچاق شده به کشور با هماهنگی دستگاههای متولی خبر داد و گفت به گمرک پیشنهاد شده که واردات کولهبری متوقف شود تا واردت تحت نظارت کامل قرار گیرد و ساماندهی شرونق بازار مسکن در هاله ای از ابهام/ سکه و طلا بر قله گرانی/ میوه های قاچاق با طعم سم و آفت
رونق بازار مسکن در هاله ای از ابهام سکه و طلا بر قله گرانی میوه های قاچاق با طعم سم و آفت قاچاق میوه با طعم سم و آفت تا صعود پلکانی قیمت طلا و سکه در بازار و در جا زدن کارت های اعتباری مهم ترین رویدادهای اقتصادی امروز به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان مهم ترین عننظر کرباسیان درباره قاچاق میوه از طریق گمرک
یکشنبه ۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳ ۳۶ رئیس کل گمرک ایران با رد قاچاق میوه از طریق گمرک گفت اصناف باید در شناسایی منشا واردات میوه به گمرک کمک کنند مسعود کرباسیان در گفتوگو با خبرنگار ایسنا با رد قاچاق هرگونه میوه از طریق مجاری قانونی گمرک اظهار کرد مشخصات کلیه کالاهایی که از گمرک ایرادستگیری تعدادی از عاملان توزیع میوه قاچاق
دستگیری تعدادی از عاملان توزیع میوه قاچاق رئیس اتحادیه باغداران اعلام کرد برخی از عاملان توزیع میوههای قاچاق در میدان مرکزی تهران دستگیر شدند و میوههای ممنوعه آنان هم ضبط شد به گزارش فرهنگ نیوز مجتبی شادلو درباره آخرین وضعیت عرضه میوههای غیرمجاز و قاچاقی که اخیرا به صنحوه امحای میوههای قاچاق
نحوه امحای میوههای قاچاق کد خبر ۵۶۹۵۸۷ تاریخ انتشار ۰۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲ ۲۸ - 21 February 2016 رئیس سازمان حفظ نباتات با بیان اینکه میوههای قاچاقی که توسط ستاد مرکزی مبارزه با کالا و ارز ضبط شود توسط این سازمان امحا میشود گفت اخیرا گزارشی در این زمینه به ما ارائه نشده است مقائم مقام دبیرکل خانه کشاورز در گفتوگو با فارس خبرداد راهاندازی شبکه توزیع میوههای قاچاق/ قاچاق میوه توسط ت
قائم مقام دبیرکل خانه کشاورز در گفتوگو با فارس خبردادراهاندازی شبکه توزیع میوههای قاچاق قاچاق میوه توسط تعدادی اندک انجام میشودقائم مقام دبیرکل خانه کشاورز با بیان اینکه واردات میوه قاچاق توسط عدهای اندک انجام میشود گفت این افراد شبکه توزیع راه انداختهاند و به راحتی و۱۷ عامل توزیع میوههای قاچاق به مراجع قضایی معرفی شدند
اجرای طرح تشدید برخورد با میوههای قاچاق ۱۷ عامل توزیع میوههای قاچاق به مراجع قضایی معرفی شدند شناسهٔ خبر 3564029 - سهشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳ ۱۵ اقتصاد > اقتصاد ایران یک مقام مسئول از اجرای طرح تشدید برخورد با میوههای قاچاق در میدان مرکزی و سایر میادن بزرگ میوه و تره بار خهیچ میوهای مجوز واردات ندارد/ تعزیرات و حمایت مسئول برخورد با میوههای قاچاق
چهارشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰ ۱۱ قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور بازرگانی گفت هیچ میوهای به غیر از موز آناناس نارگیل و انبه مجوز ورود به کشور ندارد و بازار شب عید برای اولینبار از هماکنون تامین و در مراکز استانها ذخیرهسازی شده است علیاکبر مهرفرد در گفتوگو با خبرنگار امعدوم بخشی از میوههای قاچاق شده به کشور
معدوم بخشی از میوههای قاچاق شده به کشور مدیرکل دفتر میوههای گرمسیری و نیمهگرمسیری وزارت کشاورزی از معدومسازی بخشی از محمولههای میوه قاچاق شده به کشور با هماهنگی دستگاههای متولی خبر داد و گفت به گمرک پیشنهاد شده که واردات کولهبری متوقف شود تا واردت تحت نظارت کامل قرار گیر-
اقتصادی
پربازدیدترینها