محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830785248
تروریسم، حقوق بشر و اقتصاد محور گفتوگوهای روحانی و اشنادیر
واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: تروریسم، حقوق بشر و اقتصاد محور گفتوگوهای روحانی و اشنادیر
يوهان اشنايدر آمان، رئيس جمهور سوئيس كه در صدر هيئتي بلندپايه جمعه شب وارد تهران شده بود، صبح روز گذشته مورد استقبال رسمي رئيس جمهور كشورمان قرار گرفت.
يوهان اشنايدر آمان، رئيس جمهور سوئيس كه در صدر هيئتي بلندپايه جمعه شب وارد تهران شده بود، صبح روز گذشته مورد استقبال رسمي رئيس جمهور كشورمان قرار گرفت.
در مراسم استقبال رسمي از رئيس جمهوري سوئيس، پس از نواخته شدن سرود ملي جمهوري اسلامي ايران و سوئيس، رؤساي جمهور دو كشور از يگان تشريفات سان ديدند و سپس هيئتهاي عاليرتبه همراه را به يكديگر معرفي كردند.
ديدار رؤساي جمهوري اسلامي ايران و جمهوري كنفدراسيون سوئيس و حضور در نشست هيئتهاي عالي رتبه و امضاي اسناد همكاري ميان مقامات دو كشور از جمله برنامههاي سفر رسمي آقاي «اشنايدر آمان» به تهران است.
توسعه و تعميق مناسبات دوجانبه، منطقهاي و بينالمللي و ارتقاي سطح همكاريهاي مشترك در حوزههاي سياسي، اقتصادي، تجاري، قضايي و فرهنگي ميان تهران و برن، از جمله اهداف سفر سه روزه رئيس جمهوري سوئيس به جمهوري اسلامي ايران است.
رؤساي جمهور دو كشور بلافاصله پس از استقبال رسمي، وارد محل ديدار دوجانبه شدند تا راههاي گسترش روابط دو كشور در عرصههاي مختلف دوجانبه، منطقهاي و بينالمللي را مورد بررسي قرار دهند.
تلاش همه كشورها براي تقويت امنيت در خاورميانه
حجتالاسلام روحاني در نشست مشترك هيئتهاي عاليرتبه جمهوري اسلامي ايران و سوئيس با بيان اينكه روابط دو كشور بسيار باسابقه، دوستانه و داراي قدمتي ۱۴۰ ساله است، گفت: امروز در فضاي پسابرجام و پساتحريم، فرصت خوبي براي توسعه همهجانبه روابط و همكاريها با يكديگر داريم كه بايد در اين راستا بيشتر تلاش كنيم.
رئيس جمهوري اظهار اميدواري كرد اين سفر آغازي نوين براي گسترش و تحكيم روابط ميان دو كشور باشد و افزود: جمهوري اسلامي ايران از توسعه مناسبات و تقويت دوستيها با سوئيس استقبال ميكند. دكتر روحاني با اشاره به ظرفيتها و پتانسيلهاي گوناگون سوئيس افزود: در طول مذاكرات هستهاي ايران و 5+1، سوئيس در مقاطع مختلف به خوبي نقش ميزباني و سازنده خود را ايفا كرده است. رئيس جمهوري با بيان اينكه امروز و در فضاي پسابرجام فرصت براي عضويت دائم ايران در سازمان تجارت جهاني (WTO) بهوجود آمده، خاطر نشان كرد: جمهوري اسلامي ايران با توجه به ظرفيتهاي بزرگ منطقهاي و اقتصادي، ميتواند نقش سازندهاي را در اين سازمان ايفا كند.
رئيس جمهوري در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به اينكه ايران و سوئيس بايد در زمينه حل و فصل مسائل منطقهاي رايزنيهاي بيشتري با هم داشته باشند، گفت: براي تقويت ثبات و امنيت در سراسر جهان بهويژه در منطقه خاورميانه و مبارزه با گروههاي خطرناك تروريستي، همه كشورها بايد تلاش كنند. دكتر روحاني افزود: امروز تروريستها در منطقه، مدرنترين تسليحات را دريافت ميكنند و نفت سرزميني را كه اشغال كردهاند، استخراج كرده و آشكارا آن را به كشوري ديگر منتقل ميكنند.
رئيس جمهوري اولين گام مبارزه با تروريستها را ممانعت از كمكهاي مالي، تسليحاتي و جذب نيروي انساني به آنها برشمرد و گفت: بايد تلاش كنيم جوانان كشورهاي جهان با علاقهمندي به مفاهيم درست و انساني، جذب تروريستها نشوند. دكتر روحاني با بيان اينكه ترديدي نداريم تروريستهايي كه امروز به خطري بزرگ براي كشورهاي منطقه تبديل شدهاند در آينده براي ساير كشورهاي جهان از جمله كشورهاي اروپايي هم خطرناك خواهند بود، گفت: بايد براي توقف تروريستها در هر نقطهاي از جهان تلاش و همكاري كنيم.
رئيس جمهوري با تأكيد بر لزوم كمكهاي انساندوستانه، دارويي و غذايي به آوارگان و مردم كشورهاي منطقه كه دچار معضل تروريسم شدهاند، گفت: ايران و سوئيس بايد راههاي ارائه كمكهاي انساندوستانه به مردم منطقه را بررسي و در اين راستا گامهاي مثبتي بردارند.
دكتر روحاني ادامه داد: اميدوارم با تلاش براي اجراي قطعنامه جهان عاري از خشونت و افراطيگري معروف به wave بتوانيم گامهاي مثبتي براي جلوگيري از خشونت و افراطيگري برداريم.
همكاري مشترك براي مبارزه با تروريسم
«يوهان اشنايدر آمان» رئيس جمهوري سوئيس نيز در اين نشست ضمن ابراز خرسندي از سفر به كشورمان، با اشاره به ضرورت گسترش و توسعه همهجانبه مناسبات ميان دو كشور گفت: ايران با فرهنگ بسيار كهن و سوئيس با علم و دانش جديد ميتوانند هدف و راه مشتركي را براي پيشرفت يكديگر ترسيم كنند و در اين راستا علاقهمند به توسعه همهجانبه مناسبات با ايران هستيم. رئيس جمهوري سوئيس همچنين خواستار گسترش روابط دو كشور در بخشهاي علمي، فناوري، صنعتي، دانشگاهي و گردشگري شد.
اشنايدر آمان با بيان اينكه بايد راهحلي مشترك براي رفع مسائل منطقهاي يافته و به تروريسم پايان دهيم، گفت: جمهوري اسلامي ايران و سوئيس ميتوانند در اين راستا همكاريهاي خوبي با يكديگر داشته باشند. رئيس جمهوري سوئيس همچنين از عضويت ايران در سازمان تجارت جهاني استقبال کرد و با بيان اينكه از اين عضويت حمايت خواهيم كرد، حضور ايران را موجب رونق گرفتن اين سازمان دانست.
ايران و سوئيس مصمم به توسعه و تعميق روابط
پس از اين، رؤساي جمهور ايران و سوئيس به مقابل خبرنگاران آمدند و به سؤالات اصحاب رسانه پاسخ دادند.
روحاني در اين نشست خبري، اعتماد به اصولي از قبيل استقلال، حاكميت ملي، دموكراسي و انتخابات را پايههاي اصلي ارتباط نزديك دو كشور دانست و گفت: تهران و برن علاقهمند هستند روابط و همكاريهاي خود را در عرصههاي مختلف اقتصادي، علمي، فرهنگي، صنعتي و گردشگري، بيش از پيش گسترش دهند و اين سفر آغازي براي توسعه روابط دو كشور خواهد بود. رئيس جمهوري با اشاره به مذاكرات خود با رئيس جمهوري سوئيس اظهار داشت: در اين مذاكرات مسائل مورد علاقه دو كشور بهويژه در زمينه افزايش همكاريهاي اقتصادي و تجاري مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. دكتر روحاني همچنين از ادامه همكاري دو كشور براي عضويت ايران در سازمان تجارت جهاني و تلاش سوئيس در اين زمينه خبر داد و گفت: دو كشور همچنين مصمم هستيم توافقنامه تجاري ايران و سوئيس را كه نيمهتمام مانده هر چه زودتر تكميل و نهايي كنيم.
دكتر روحاني همچنين از مذاكرات خود با رئيس جمهوري سوئيس در زمينه حقوق بشر خبر داد و گفت: در جريان اين مذاكرات در زمينه مشكلاتي كه مسلمانان در سالهاي اخير در كشورهاي اروپايي بهخاطر اسلامهراسي پيدا كردهاند با يكديگر گفتوگو كرديم و همچنين مشكلات مربوط به مهاجران كه بهخاطر خطر تروريسم مجبور به ترك كشور خود شدهاند و از لحاظ حقوق بشري با مشكلاتي مواجه هستند، مورد بررسي قرار گرفت. رئيس جمهوري تصريح كرد: معتقديم موضوع حقوق بشر در هيچ كشوري از جهان به نقطه مطلوب نرسيده و همه كشورها براي دستيابي بشريت به اين حق مسلم، ضرورت دارد همديگر را ياري كنند.
دكتر روحاني همچنين با اشاره به گفتوگوهاي خود در زمينه مسائل مهم منطقهاي اظهار داشت: در مذاكرات خود درباره خطرات تروريسم و شرايط بسيار مشكلي كه بهخاطر خطر تروريسم براي مردم سوريه، يمن، ليبي، افغانستان و پاكستان بهوجود آمده، با يكديگر گفتوگو كرديم. رئيس جمهوري تأكيد كرد: براي كشورهاي جهان هيچ راهي جز تقويت همكاري و رايزنيها و فعاليتهاي بيشتر براي مبارزه با تروريسم در سراسر جهان و نيز اجرايي كردن دقيق قطعنامه مبارزه با خشونت و افراطيگري ( Wave ) كه در مجمع عمومي سازمان ملل به تصويب رسيده وجود ندارد. دكتر روحاني خاطر نشان كرد: ايران و سوئيس ميتوانند از لحاظ مسائل نوعدوستانه به آوارگان كشورهايي كه با تروريسم مواجه هستند، بهويژه سوريه و يمن، همكاريهاي سازندهاي داشته باشند و شرايط را براي همكاري بيشتر ساير كشورها در اين زمينه فراهم كنند.
كمك سوئيس به ايران براي پيوستن به سازمان تجارت جهاني
«يوهان اشنايدر آمان» رئيس جمهوري كنفدراسيون سوئيس نيز در اين كنفرانس مطبوعاتي اظهار اميدواري كرد در راستاي بهبود روابط دوجانبه، پرواز مستقيم تهران – ژنو به زودي برقرار شود تا علامت شاخصي بر عزم دو طرف براي ارتقاي سطح روابط باشد. رئيس جمهوري سوئيس با ابراز خوشحالي و تبريك به مناسبت آغاز اجراي برنامه جامع اقدام مشترك «برجام» خاطرنشان ساخت: سوئيس نقش خود را در روند اجراي موفق برجام به خوبي ايفا خواهد كرد و از جمله ما قول داديم كه براي عضويت ايران در سازمان تجارت جهاني فعالانه كمك كنيم. اشنايدر آمان با اشاره به گفتوگوهايش با رئيس جمهوري كشورمان درباره مسائل حقوق بشري گفت: در اين باره مهم اين است كه دو كشور به يكديگر احترام گذاشته و با هم گفتوگو و نظراتشان را صريح به هم منتقل كنند. رئيس جمهوري سوئيس نيز در پاسخ به پرسشي درباره آينده همكاريهاي بانكي و تسهيلات مالي ميان دو كشور گفت: ما به يك زماني احتياج داريم كه اين روند طي شود. بانكها و مؤسسات بانكي هم بايد فعال شوند و با شركاي ايراني خود همكاري كنند.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]
صفحات پیشنهادی
آزادی اقتصادی حقوق بشر را تضمین می کند
وکیل ملت در میان بیشتر تعابیر و تعاریفی که از حقوق بشر می شود بیشتر نگا ه ها به سمت و سوی آزادی های سیاسی و اجتماعی منتهی می شود در حالی که داشتن آزادی اقتصادی یکی از ارکان اساسی حقوق بشر و تضمین کننده آن است اینکه هنوز برخی ممالک آزادی مالکیت را به رسمیت نشناخته اند و فعال اقتاگر روحانی از اقتصاد آگاه بود وعده ۱۰۰ روزه نمی داد/۴۶۰هزار نفر در این دولت بیکار شدند
حسین صمصامی اقتصاددان با اعلام اینکه اگر رئیس جمهور آگاهی دقیقی از اقتصاد کشور داشت هیچگاه نمی گفت صد روزه وضع اقتصاد را درست می کند گفت در بخش صنعت ۳۶۰ هزار نفر و در بخش کشاورزی ۱۰۱ هزار نفر در دولت یازدهم بیکار شده اند به گزارش خبرگزاری تسنیم حسین صمصامی اقتصاددان در شبکه خسالی شرم آور برای حقوق بشر
سازمان عفو بین الملل روز چهارشنبه از نقض شرم آور حقوق بین الملل در سال 2015 از سوی بسیاری از دولت ها خبر داد و اعلام کرد دست کم 30 کشور در سال 2015 آوارگان را مجبور به بازگشت به مناطقی کردند که جانشان در آنجا در خطر بود عفو بین الملل در گزارش سالانه بررسی وضعیت حقوق بشر در جهامرکز دیده بان حقوق بشر عراق: 80 درصد از آوارگان عراقی در وضع بسیار بدی بسر می برند
به گزارش سرویس بین المللخبرگزاری صدا و سیما شبکه تلویزیونی الجزیره گزارش داد مرکز دیده بان حقوق بشر عراق اعلام کرد 80 درصد از عراقی ها که از مناطق درگیری فرار کرده اند در وضع بسیار بدی بسر می برند مصطفی سعدون رییس این مرکز گفت تعداد آوارگان عراقی به 3 میلیون و 300 هزار تن میتاکید معاون رئیس جمهور بر نقش مراکز علمی در ارتقای دستگاه های اجرایی در زمینه حقوق بشر
تاکید معاون رئیس جمهور بر نقش مراکز علمی در ارتقای دستگاه های اجرایی در زمینه حقوق بشر مولاوردی بر مرجعیت نقش مراکز علمی و پژوهشی در ارتقای شکلی و ماهوی طرح های عملیاتی دستگاه های دولتی در زمینه های تخصصی همچون حقوق بشر تاکید کرد به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبتفتیش بدنی ، اقدامی مغایر با موازین حقوق بشری
وکیل ملت سال هاست که موضوع تفتیش جیب کیف و و بازرسی بدنی وکلای دادگستری درمراجع قضایی که به قولی خانه دوم وکیل به حساب می آید نُقل محافل گوناگون شده و کم کم تبدیل به یک معظل لاینحل گردیده است البته همکاران بسیاری نیز در این خصوص قلم فرسایی کرده اند و بدین طریق صدای اعحقوق بشر؛ خشونت و جرائم سازمان یافته
هنگامی که به مقدمة و حتی گاهی به مواد اسنادی که در حمایت از حقوق بشر و آزادی های اساسی تدوین گردیده و منتشرشده در مجلات و قوانین بین المللی نگاه می کنیم در بند بند جملات سخن از کرامت شخص انسان و کرامت ذاتی انسان مطرح است به طور نمونه منشور سازمان ملل متحد در مقدمه سخن از کرامشباهت های اقتصادی دولت های روحانی و احمدی نژاد
سیاست های دولت یازدهم هیچ تفاوتی با سیاست های اقتصادی دولت های گذشته ندارد وهمان رویه ی گذشته ی تسلط بر تولید و در اختیار داشتن سیستم ها و امکانات و عدم پرداخت یارانه و انجام حمایت از تولید در بخش خصوصی همچنان ادامه دارد به گزارش فرهنگ نیوز درباره ی آثار تحریم ها بر اقتصاد ایراسومین دور گفتوگوهای تخصصی حقوق بشری با دانمارک برگزار میشود
به مدت سه روز سومین دور گفتوگوهای تخصصی حقوق بشری با دانمارک برگزار میشود سومین دور گفتوگوهای تخصصی حقوق بشری ایران و دانمارک از روز دوشنبه به مدت سه روز در کپنهاگ برگزار میشود به گزارش ایلنا میزبان این دور از گفتوگوها موسسه ملی حقوق بشر دانمارک است هیااقتصاد مقاومتی را نسخه ملموس و قطعی رفع مشکلات می دانیم که در برنامه توسعه ششم محور است
وزیر کشور گفت اقتصاد مقاومتی نسخه ملموس و قطعی رفع مشکلات اقتصادی بوده و در برنامه توسعه ششم توجه ویژه به آن شده است متن خبر نداردسه شنبه ۴اسفند۱۳۹۴-
گوناگون
پربازدیدترینها