واضح آرشیو وب فارسی:فارس: امام جمعه کن:
سناریوی «رأی ناقص» با خط مشی رهبری تفاوت دارد
امام جمعه کن گفت: سناریوی «رأی ناقص» با خط مشی رهبری برای استفاده از تمامی حق رأی شهروندان و فرستادن نمایندگان با رأی بالا منافات دارد.
به گزارش خبرگزاری فارس از غرب استان تهران، حجتالاسلام والمسلمین یحیی صالحنیا ظهر امروز در خطبههای نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته کن که در مصلای این بخش و با حضور گسترده اقشار مختلف مردم برگزار شد، با دعوت نمازگزاران و خود به تقوای الهی اظهار کرد: اگر انسان همیشه بهترین انتخابها را کرده باشد، دیگر هیچ حسرتی ندارد وگر نه از همان لحظه آخر حسرتش آغاز میشود. وی بیان کرد: لحظه آخر که یک ذره از تن فارغ شده است، آن لحظاتی که از تن فارغ شده است، از زمان بیرون رفته است. در آن یک لحظه تمام عمرش یادش می آید. علامه جعفری در خدمت آقا شیخ مرتضی طالقانی درس کفایه می خواندند. علامه می گوید: یک روز برای درس نزد ایشان رفتم. ایشان فرمود که درس تعطیل شد، خر طالقان مُرد و پالان آن باقیمانده است. علامه می گوید: من متوجه شدم که روز آخر زندگی استاد است. و به استاد گفتم که شما از مرگ خودتان خبر می دهید؟ استاد گفت: برو. به استاد گفتم که نصحیتی به ما بکن. استاد فرمود: تا که دستت می رسد شو کارگر، چون فُتی از پای خواهی زد به سر. این همان حسرت است. اصناف دیگر حسرت خورندگان:
عامل اول حسرت بخل است. جمع مال و خرج نکردن. امیرالمؤمنین میفرماید: من تعجب میکنم از بخیل در دنیا مثل گداها زندگی میکند و در قیامت باید مثل اغنیاء جواب بدهد.
رسولالله: یکى مردى که در دنیا براى طلب دانش فرصت داشته ولى به جستجوى آن برنخاسته (نماز جمعه/پای منبر/مدرسه و حوزه و دانشگاه/
عالم بىعمل: کسانى که مردم به خاطر حرفشنوى آنان اهل بهشت شدند، ولى خودشان به خاطر نداشتن عمل اهل دوزخند.
قال الصادقعلیهالسلام: «ما اجتمع قوم فى مجلس لم یذکروا اللَّه و لم یذکرونا الاّ کان ذلک المجلس حسرة علیهم یوم القیامة».
گناهکاران: «أعُوذُ بِکَ مِنَ الذُّنُوبِ الَّتِى تُورِثُ النَّدَمَ»: آدمکشى، رهاکردن بستگان، نداشتن وصیت، بىاعتنایى به حقوق مردم و نپرداختن زکات،
قال علی علیهالسلام: «فیالها حسرة على ذى غفلة ان یکون عمره علیه حجّة».
علی علیهالسلام: «... فانّ معصیة الناصح الشفیق العالم المجرّب تورث الحسرة و تعقّب الندامة».
یک لحظه آخرت با تمام لذتهای دنیا قابل مقایسه نیست.
آیتالله امینی نقل میکنند که بعد از فوت آیتالله بروجردی ما خدمت امام خمینی رفتیم و دوست داشتیم که امام مسئولیت مرجعیت را بپذیرد زیرا این مسئولیت سنگینی بود ولی امام قبول نمیکردند. روزی به امام گفتیم که عدهای از فضلای حوزه میخواهند خدمت شما بیایند و بحث و استفتائی داشته باشند. امام متوجه قصد من شد و فرمود: آقای امینی از شما چنین انتظاری نداشتم، منتظر بودم که به من بگویی که تو پیر شدی و مرگت نزدیک شده است، به فکر معاد باشد و خودت را اصلاح کن، در آن زمان امام حدود شصت سال داشتند. دستورالعمل دائمی مواظبت بر نماز اوّل وقت و حذف شواغل از نماز: اگر کسی نمازش درست باشد، همه چیزش درست میشود.
توسّل به امام زمان (عج): که مبدأ فیض در عالم است. خطبه دوم:خواست قلبی رهبری و همۀ دلسوزان نظام حضور حداکثری مردم و در نهایت تقویت نظام اسلامی در کشور است. همه بزرگان دینی و مراجع عظام تقلید «رأی دادن» را فریضهای الهی و واجبی عینی دانستهاند که ترک آن بدون عذر شرعی جایز نیست؛ حتّی فرمودند: اگر رأی سفید دادن موجب تضعیف نظام اسلامی باشد، حرام است.
نگرانی جدی در مورد انتخابات وجود ندارد و دست رهبری و مردم از هزاران شخصیت فرهیخته و توانمند پر است و با انتخاب یا عدم انتخاب هیچ شخصی نظام مبتنی بر خون 400 هزار شهید دچار آسیب جدی نخواهد شد. صلابت نظام اسلامی به رفتن یا ماندن هیچ شخصیتی از چپ و راست نیست. این نظام میلیونها فدایی در خارج و داخل کشور دارد و هر کس رأی بیاورد باید در امتداد مسیر امام و رهبری و شهدا گام بردارد.
صحبت با مردم: ملاکهای انتخاب توانمند در انجام وظایف نمایندگی/جدانشدن از مردم بعد از انتخابات (عدم دسترسی مردم به مسئولین بدتر از حل نشدن مشکلات است)/ تدیّن و تعبّد (به خاطر خدا خدمت میکند)/ علم و تخصّص/ شجاعت/آشنا با طعم فقر و محرومیت/ صداقت/ بصیرت به مسائل سیاسی روز دنیا (عالم سیاست جای آدمهای سادهلوح نیست.)/ اعتقاد به نظام اسلامی و قانون اساسی (یک خائن قلبی نمیتواند اهل خدمت عملی باشد.) کاندیدایی که صحبت از زدن میخ آخر به تابوت نظامیان میکند، بداند که این تفکرات یعنی تقدیم دودستی کشور به تروریستها و صهیونیستها. اگر نظامیان نبودند که الان ما به جای رأی دادن به شماها مجبور بودیم یا به کلینتون رأی بدیم یا به دونالد ترامپ.
سناریوی «رأی ناقص» با خط مشی رهبری برای استفاده از تمامی حق رأی شهروندان و فرستادن نمایندگان با رأی بالا منافات دارد. مشورت با بزرگان یا اعتماد به فهرستهایی که کارشناسان امین تنظیم کردهاند.
صحبت با کاندیدا های دارای رأی بیشتر یا کمتر: مسئولیت 4 و 8'ساله ارزش خراب کردن آخرت را ندارد. مخصوصاً معممین از کاندیداها توجّه جدی کنند که اخلاق اسلامی را زیر پا نگذارند و دین مردم را خراب نکنند.
رد یا تأیید، رأی آوردن یا نیاوردن اگر برای خدا باشد همه شیرین است و اگر خدا نباشد تأیید صلاحیت و رأی آوردن انسان را به جهنم نزدیکتر میکند.
انتخابات مثل کنکور میماند. گاهی وقتها انسانی قبول میشود چهار سال بعد یک لیسانس بیکار است. و کسی که قبول نمیشود و تلاشش را در کار آزاد مضاعف میکند ده برابر برد میکند. قضیه بیل گیتس و مهندس شرکتش. نمایندگان همسنگران شهدای مدافع حرم در دفاع از نظام اسلامی خواهند شد. مراقب باشند که در ایثار و شجاعت و خدمت بیمنت از شهدایی که سه پسر یا دو دختر شیرینزبانشان را تنها گذاشتند و رفتند عقب نمانند.
یک نکته کلیدی برای آینده کاندیداها و طرفدارانشان: مردم ارتباط مستقیم بین شما و بهبود وضعیت مادی و معنوی خود ببینند به شما رأی خواهند داد. با وجود همه تلاشهای بدخواهان، خداوند پیروزی نهایی را برای ملت ایران مقدر فرموده است و به فضل الهی دشمن نخواهد توانست به این انقلاب و نظام اسلامی ضربهای وارد کند. از حضور و سخنرانی برادر مجاهد و پرکارمان جناب آقای طلایی نایب رئیس محترم شورای شهر تهران تشکّر میکنیم. مردم ما مستحضرند که تهران دو درصد وسعت کشور و ۲۰ درصد جمعیت کشور را داراست؛ حتی برای نفس کشیدن هم مشکل وجود دارد. ما در تهران سه میلیون خودرو و دو میلیون موتورسیکلت داریم. جمعیت روز و شب تهران سه میلیون نفر تفاوت دارد. مشکلات شهر تهران باید ریشهای حل شود. بنابراین استمرار اعمال برخی محدودیتها برای مناطقی مثل کن دور از انصاف است و راهکار دائمی نمیتواند باشد. شورای محترم شهر در تعامل بیشتر با مردم منطقه به یک راه حل برد برد برسد.
94/12/07 - 14:55
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]