واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: فردا؛ كابوس دلواپسان96
آرمان در گزارشی نوشت:
به گزارش نامهنیوز، اين روزها براي برخي سخت و غمگين است؛ ترديد در چشمان آنها موج ميزند و مهمتر از همه واهمه است كه آرامش را از آنها ربوده است؛ آنها به خوبي ميدانند اگر حماسه دوم در 7 اسفند كليد بخورد تا مدتهايي كه زمان آن مشخص نيست بايد نشستن بر كرسيهاي مسئوليت را در گنجه خانههايشان نهان كنند. هفتم اسفند شايد جمعهای تاریخی براي آنها باشد. آنان كه مدتي پيش يكشنبه معروف را در مجلس به نمايش گذاشتند بيش از همه نگران جمعه هستند كه مبادا تقاص آن يكشنبه را پس دهند. اما بايد گستره نگراني اين دلواپسان را فراختر از مجلس دهم ديد و نگاهي به افق کار آنان داشت كه همان انتخابات رياستجمهوري سال96 است.
نقشه احمدينژاديها لو رفت
سادهانگاری اينان سبب شد كه خيلي زود آنچه درذهن دارند و در اتاق فكرشان ميگذرد را افشا كنند. مثلا روز گذشته عبدالرضا داوري از مشاوران محمود احمدينژاد كه برخلاف برخي ديگر از نزديكان رئيسجمهور سابق حاضر به اعلام برائت از عملكرد او نشد در تلگرامش نوشت: «ققنوس انقلاب، ديگرباره، برميخيزد، از ميان، دود و خاكستر اسفندان» او اين جملات كه ساخته خودش است را در زير عكسي گذاشت كه تعدادي جوان از احمدينژاد استقبال ميكردند! داوري در بهار امسال هم از شبكهاي پنج هزار نفري از مديران دوره احمدينژاد در سراسر كشور خبرداده بود كه به گفته وي، با توان كار و بعضا تمايل براي ورود به مجلس حضور دارند و اصولگرايان هم متوجه اين ظرفيت مهم شدهاند. او همچنين خبر از ائتلاف احتمالي اصولگرايان با اين ظرفيت آماده براي جلوگيري از شكست در انتخابات مجلس دهم داده بود. اما در انتخابات مجلس دهم نه خبري از آن پنجهزار نفر شد و نه كانديداهاي زيادي از طيف احمدينژاد حضور داشتند. بنابراين ميتوان نتيجه گرفت كه تدبیر نخست اين بخش از حاميان احمدينژاد در گام اول با شكست مواجه شد. اين گام پيشزمينه ورود احمدينژاد به انتخابات رياستجمهوري سال96 بود كه تا اينجا توفيقي براي آنها نداشته است. احمدينژاد توفيقي براي بازگشت به كرسي رياستجمهوري ندارد چرا كه حاميان سرسخت او پس از خداحافظياش از پاستور به يكباره تغيير موضع داده و تبديل به منتقد او شدند. جوان در آذر92 نوشته بود كه «احمدينژاد در قبال موج «روحاني مچكريم» كه همواره در ابتداي دورههاي رئيسجمهور جديد شكل ميگيرد، گفت كه «فقط شش ماه» صبر كنيد. اين سخن كه در آن بوي بازگشت نيز شنيده ميشود خطاب به حاميان رئيسجمهور جديد و برخي ديگر، گوياي آن است كه خيالتان راحت! حسن روحاني نميتواند كاري را از پيش ببرد بنابراين مردم بار ديگر به من روي خواهند آورد. اصلا شايد به همين خاطر است كه تيم روحاني سعي دارد به هر شكلي در مساله هستهاي به توافق برسد تا شايد بتواند نتيجه بازي از پيش طراحي شده را برگرداند! عامل ديگري كه نشان ميدهد رئيسجمهور سابق هنوز به بازگشت فكر ميكند به «جشن تولد خياباني» در محله نارمك و نوع رسانهاي كردن آن بازميگردد. اين كار توانست رسانههاي زيادي از داخل و خارج كشور را به خود مشغول كند تا در لابهلاي هر سكوتي، عاملي براي شكستن آن نيز پيدا شود.» با توجه به اين موضوعات بايد به داوري كه هنوز سوداي بازگشت احمدينژاد به قدرت را دارد گفت كه در دود و آتش اسپندان بايد به دنبال ديگري باشد!
راي دهيد تا جليلي نيايد
تنها داوري نبود كه سوداي بازگشت احمدينژاد را داشت و در آستانه انتخابات مجلس به صورت هدفمند آن را مطرح كرد بلكه برخي در انديشه نشاندن سعيد جليلي بر كرسي رياستجمهوري هستند. سال 95 كشور مانند اين روزها در تب و تاب برگزاري انتخابات رياستجمهوري است و دلواپسان ميخواهند تا هشت سال دولت را به نام يكي از افراد داراي ديدگاه خودشان به دست بگيرند كه نزديكترين فرد با ويژگيهاي مدنظر آنها سعيد جليلي ميتواند باشد. اگر حاميان احمدينژاد نميتوانند وارد مجلس دهم شوند اما حاميان جليلي با آنها متفاوت هستند و نميتوان عدم حضور آنها در اين مجلس را از هماكنون رد كرد. اكنون يك هشدار بايد به حاميان روحاني داد كه اگر آنها روز جمعه براي حضور در پاي صندوقهاي راي كوتاهي كنند به طور طبيعي شانس ياران جليلي براي ورود به مجلس افزايش پيدا ميكند كه در چنين وضعيتي فضا براي هجمه به دولت و سنگ اندازي در مسير حركت پاستورنشينان آماده ميشود كه نتيجه آن، كاهش محبوبيت دولت يازدهم است. اگر دلواپسان بتوانند در غياب مردم مجلس دهم را نيز همانند مجالس هفتم، هشتم و نهم در اختيار بگيرند، آنگاه برنامه اصلي شان كليد خواهد خورد: ناسازگاری با دولت در سال آخر و زمينهسازي براي شكست او در رقابت با كانديداي جريان دلواپس يعني سعيد جليلي. آنچه در تمام سالهاي ریاست جمهوری روحاني، دلواپسان را دلخوش كرده اين است كه رياست روحاني، فقط يك دوره خواهد بود و آنها بار ديگر خواهند توانست با جليلي يا فردي مثل او دولت را در دست بگيرند و كشور را به دوران قبل از برجام برگردانند. خواب يك دورهاي بودن رياستجمهوري روحاني، با تشكيل مجلس مخالف برجام تعبير خواهد شد. شكست جريان اصلاح و اعتدال در انتخابات 7 اسفند، مقدمه شكست دولت روحاني، حذف ظريف، فروپاشي برجام و روي كار آمدن دولت دوازدهم با رياستجمهوري فردي مانند سعيد جليلي است.
منبع: روزنامه آرمان
۰۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۶:۵۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]