واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: سند امنيتي حماس براي ارايه به مذاكرات ملي فلسطين تدوين شد احتمال ديدار عباس و مشعل در قاهره
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بينالملل - فلسـطيـن
منابع جنبش حماس تاكيد كردند كه سند امنيتي اين جنبش براي ارايه در مذاكرات ملي فراگير، آماده است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به نوشته روزنامهي البيان -چاپ امارات متحدهي عربي- منابع جنبش حماس اعلام كردند كه بر اساس اين سند امنيتي كه قرار است در مذاكرات ملي فراگير گروههاي فلسطيني مطرح شود جنبش حماس هرگز از سيطرهي امنيتي بر نوار غزه چشم پوشي نخواهد كرد و اين منابع تاكيد كردند كه حماس در تلاش است تا هم چنان گردان عزالدين القسام، شاخه نظامياش را حفظ كند.
بر اساس اين گزارش جنبش حماس معتقد است كه اوضاع امنيتي در غزه در حالت ثبات است و براي تداوم اين ثبات بايد به دنبال راهكارهايي بود كه با حقايق موجود تناقض نداشته باشد.
منابع حماس هم چنين عنوان داشتند: جنبش حاس تاكيد دارد كه اظهارات برخي مبني بر بازگرداندن اوضاع غزه به وضعيت سابق غير ممكن و غير قابل پذيرش است و به ايجاد تنشها و بحرانهاي جديد منجر ميشود و سازمانهاي امنيتي بايد تحت سيطرهي دولت بر كنار شدهي فلسطين باشند.
اين در حالي است كه يك مقام بلندپايهي جنبش فتح تايد كرده كه محمود عباس، رييس تشكيلات خودگردان فلسطين در جريان مذاكرات ملي منحل ساختن تمامي گروههاي نظامي فلسطين در نوار غزه از جمله گردان عزالدين القسام را خواستار خواهد شد زيرا معتقد است كه تنها راه براي بازگرداندن وحدت به غزه و كرانه باختري حل مشكل مربوط به حضور گروههاي نظامي متعدد است.
از سوي ديگر نبيل عمرو، سفير فلسطين در قاهره نيز تاكيد كرد كه مصر به زودي نظارت بر مذاكرات ملي فلسطين را بر عهده ميگيرد.
وي افزود: مصر در تماس با گروههاي فلسطيني از مواضع آنها پيش از برگزاري مذاكرات ملي مطلع شده است.
همچنين منابع مطبوعاتي فلسطين امروز اعلام كردند كه احمد قريع، ملقب به "ابو العلاء" از اعضاي كميته مركزي جنبش فتح و مذاكره كننده ارشد تشكيلات خودگردان فلسطين مامور نظارت بر هيات جنبش فتح براي مذاكره با جنبش مقاومت اسلامي "حماس" در راستاي طرح گفتگوي همه جانبه ملي پيشنهادي محمود عباس شده است.
به گزارش مركز اطلاع رساني فلسطين، يك منبع آگاه فلسطيني در گفتگو با روزنامه "المنار" چاپ قدس اظهار داشت كه هيات مذاكره كننده جنبش فتح متشكل از 7 نفر است كه يكي از آنها به عنوان ناظر كل در اين هيئت حضور دارد و يك عضو ديگر نيز در خارج از فلسطين اقامت دارد. اما دو تن از اعضاي ديگر اين هيئت ساكن نوار غزه و دو عضو ديگر نيز ساكن كرانه باختري هستند.
همچنين كميته پيگيري عربي قرار است جنبش حماس را به سوي عضويت در سازمان آزادي بخش فلسطين (ساف) و پايبندي به برنامه سياسي مورد توافق تمامي گروه هاي فلسطيني سوق دهد. علاوه بر اين، كميته مذكور قرار است با هماهنگي تمامي گروه هاي فلسطيني؛ از جمله جنبش هاي فتح و حماس زمان برگزاري انتخابات پارلماني و رياستي آينده فلسطين را تعيين كند.
انتهاي پيام
چهارشنبه 22 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 225]