تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه (مردم) امر به معروف و نهى از منكر نكنند، و از نيكان خاندان من پيروى ننمايند،...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820932495




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روشی جدید در ترمیم شکستگی‌ استخوان


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
روشی جدید در ترمیم شکستگی‌ استخوان




اگرچه بدن می‌تواند شکستگی‌های کوچک استخوانی را ترمیم کند، اما آسیب‌های چشمگیرتر مانند نقایص بزرگتر استخوان یا شکستگی‌ها نیازمند کمک بیشتری برای ترمیم هستند.





ایسنا: محققان دانشگاه کاتولیگ لون در آلمان توانسته‌اند سلول‌های استخوان را پیش از کاشت آماده کنند و از این طریق تاثیر درمان برای شکستگی‌های شدید را ارتقا بخشند.


روشی جدید در ترمیم شکستگی‌ استخوان



اگرچه بدن می‌تواند شکستگی‌های کوچک استخوانی را ترمیم کند، اما آسیب‌های چشمگیرتر مانند نقایص بزرگتر استخوان یا شکستگی‌ها نیازمند کمک بیشتری برای ترمیم هستند.

یکی از راههای کمک به ترمیم زخم‌های بزرگتر استخوان، کاشت سلول‌های استخوانی در محل شکستگی است تا به تسهیل و تسریع فرآیند کمک کند. متاسفانه مشکل بزرگی با این درمان وجود دارد؛ سلول‌ها در زمان کاشت با محیط نامساعدی روبرو می‌شوند و آسیب وارد شده به سلول‌های اطراف باعث کمبود اکسیژن و مواد مغذی می‌شود.

زمان قابل ملاحظه‌ای لازم است تا سلول‌های خونی جدید به سلول‌های کاشته شده برسند و این سلول‌ها با کمبود منابع اصلی شروع به تولید رادیکال‌های مضر اکسیژن می‌کنند که شرایط را پیچیده‌تر می‌کند. این شرایط سخت باعث می‌شود بیش از 70 درصد سلول‌های کاشته شده طی چند روز از بین بروند.

محققان آلمانی برای رفع این مشکل تصمیم گرفتند سلول‌های استخوانی را به ابزاری مجهز کنند که سازگاری بیشتری با محیط نامساعد پیدا کنند. آن‌ها بدین منظور حسگر اکسیژن موسوم به PHD2 را خاموش کردند که در مقابل باعث فعالسازی یک مکانیسم دفاعی دوگانه شد.

سلول‌ها در این "حالت بقا" به جمع‌آوری گلیکوژن برای استفاده به عنوان سوخت اضطراری می‌پردازند و از اسید آمینه‌ای موسوم به گلوتامین برای افزایش سطوح آنتی‌اکسیدان‌ها بهره می‌برند. به گفته محققان، این تغییر می‌تواند از طریق مهندسی ژنتیکی یا با اعمال مولکول‌های درمانی بطور ساده‌تری انجام شود.

این شیوه با موفقیت بر روی موشهای آزمایشگاهی آزمایش شد و سلول‌ها توانستند شرایط شدید در اطراف محل آسیب را تحمل کرده، بدون کمک به تولید انرژی بپردازند و از خود در برابر سطوح افزایش یافته رادیکال‌های اکسیژن محافظت کنند.

این یافته‌ها در مجله ساینس منتشر شده است.






تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن